valla hicroşşş ne desem bence öle çok büyütülcek bişi değil...yani ben tınlamam
aytunça bi cimdik eve getirirm yada o kızla onu karşı karşıya getirip laf sokarım yada kız kur yaptıysa kocam yapışırımvs.vs.
sonra sizin damat su katılmamış hem suçlu hem güçlü evdeki tafraya bak sonra git demesi
öldürsen aytunç git demez o yatağada küs gitmezzzzzzzzzzz..........
yaa çocuk desek çocuk değiller mine benden büyük sanırım ...
ama şuan lohusa insan kendini beğenemiyor yeni doğum olmuş bilmem onun karnı çatlakmı ama çatlağın patlağın vs. insanı kasıyor göbeğin ....işte mineyi iyi anlıyorum ama böle basit şeylerle tüketmemeliler sabırlarını o sabır daha çokkk önemli zamanlara lazımm
evet canım valla çok büyütülecek bişii değil ama lohusa sendromu işte bide eşinin hareketleri tuz biber oluyor işte vurdum duymaz halleri çileden çıkarmış olay büyümüş işte
mine 81 li canım nisan doğumlu büyüktü galiba senden
valla hicroşşş ne desem bence öle çok büyütülcek bişi değil...yani ben tınlamam
aytunça bi cimdik eve getirirm yada o kızla onu karşı karşıya getirip laf sokarım yada kız kur yaptıysa kocam yapışırımvs.vs.
sonra sizin damat su katılmamış hem suçlu hem güçlü evdeki tafraya bak sonra git demesi
öldürsen aytunç git demez o yatağada küs gitmezzzzzzzzzzz..........
yaa çocuk desek çocuk değiller mine benden büyük sanırım ...
ama şuan lohusa insan kendini beğenemiyor yeni doğum olmuş bilmem onun karnı çatlakmı ama çatlağın patlağın vs. insanı kasıyor göbeğin ....işte mineyi iyi anlıyorum ama böle basit şeylerle tüketmemeliler sabırlarını o sabır daha çokkk önemli zamanlara lazımm
mine koçmu cnm çok inattır o öleyse yaaaaa benim veletler hem koç burcu hemde yükseleni boğaa pufff
merhaba kızlar sabah ömerimi doktora götüreceğim demiştim ancak gelebildik eve
ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi....baya balgam gördüü
kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....
antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...
birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......
bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....
sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......
ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım dedi...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa
şu deri altııı iyi bişey sorimm doktoraa
hicrannnn kardedşini tutt kızz buna ağır gelmiş lohusalık bırak sizde kalsın az gezdir tozdurr
kafası dağılsın kocası ilede hiç görüştürme ...seviyosa özler kocasını..
deki ona madem istemiyorsun görüşme bi süre de en fazla 10 gün fazlası olursaa sevmiyo diyecem ya
bende kızarım inatımdır ama kocamdan da ayrı çok duramam...bak bakalım tepkisi ne olacak..
tabi senin kociş bişi demiyorsa ne kadar anlayışlıda olsa sonucda bize saçma gelne kocanada saçma gelir çocukca bulabilir bu durumu .....yani adam haklı eğer rahatsız oluyorsa....şimdi erkekler lohusalığıda bilmez....azcık sana benzeseymiş yaa sen neler yaşamışsın çekmişsin
üstelik el kadar bebesi var kapı kapı gezermi insan yaww havalar kötü hasta etmesin çocuğu yaww
dün hastane kaynıyorduuu valla
allah yardımcın olsun bacım
iyi geceler hanımlarr mira hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?