Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar annemdeydim bugün yeni geldik
hicran ya kardeşin abatmış bence siz anlatın durumu pire için yorgan yakıcak valla,
lohusalık zor ama sizin desteğinizle atlatır inşallah

napıyon aslıcığım nasılsın..........kuzu nasıllll.....okul basladı nasıl geçiyorr

selam millet ben 1 saat oldu eve geleli kızkardeşim büyük münakaşalardan sonra ikna oldu son bi şans vericem dedi gitti evine bu akşam ama baya atantana oldu damat bey bizimle baya zıtlaştı sonra baktı ki kuyruk kıymetli geri adım attı bakalım hayırlısı bundan sonrası
bende çamaşır attım makineye geç gelince bu saate kaldı sabah ceylini götürücem hastaneye alerji testi için

canım öncelikle hoş geldin ama görüşemedikk inşallah iyisindir
soruna gelince reyon görevlisi değilmiş canım öle bi müşterikötükedihüso ama sorun asıl bundan patlak vermişte bizim damadın davranışları olayı alevlendirmişş işte
neyseki anlaştılar inşallah düzelirler bozulmaz araları bidaha çünki bu son barıştırmamızdı damatla baya kötü olduk yanii neyse hayırlısı bakalım

napıyon aslıcığım nasılsın..........kuzu nasıllll.....okul basladı nasıl geçiyorr
dırımım iyiyim canım kuzum nasıl olsun iyi işte. bakıcısıyla zaman geçirip gidiyorlar. tabi benim aklım evde oluyor oda ayrı. baya alışmışım ogluşumla vakit geçirmeye. eve gelince işler bitmiyor peşimde kovalayıp duruyor işler beni öyle işte canım gündüzleri pek pc başına oturamıyorum zaten geceleride ozanla birlikte uyumazsam pc başında oluyorum genelde bugün gündüz ozişle uyudugum için uykumu almışım sanırım ama yarınada alamadan kalkacagım sabah 6da.
hoşgeldin hicranncımm.

günaydın hanımlar bugün iş günü evdeki işlerimi halledip çıkıcam akşama görüşürüz artık by

sağol aslıcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman hicrannn gitmiş iyi de damat neye zıtlaşıyor anlamadım yaaa

sorma birsencim akşam biz net konuştuk dedimki sen ya karına çocuğuna sahip çıkıp kocalık görevlerini yerine getireceksin gerektiği yerde alttan almayı bileceksin bu kız senin için gerektiği yerde nasıl fedakarlık yaptıysa sende gerekirse bu dönemde haklıda olsan keza haksızsın burda dedim alttan almayı bileceksin ne öle gidersen gitt vss konuşmak bu tarz konuşmalar insanın sinirini daha çok zıplatır oturup konuşacaksın odalara kapanıp karı gibi küsmek naz yapmak noluyor dedim bu son olsun bidaha kardeşimde evden çıkacağı zaman o eve bir daha dönemez sende eşimi almaya geldim diye kapıma gelemezsin dedim aklınızı başınıza alıp ikinizde öle davranın dedim kardeşim yine gitmek istemiyordu da biz dedik son bi şans ver bakalım bak söz verdi düzeltecek dedik o ara damat bey geldi yanımız benim ortanca kızkardeş sen adam olup eşini evden kaçırmayacaktın gerekirse önüne geçip yalvarıp aşkım gitme ben sensiz naparım evimizi terketme diyecektin o kadar erkek olacaktın dedi buda iyi ozaman mine kalk gidiyoruz ben senin kocanım dediğimi yapacaksın ozaman ve o evden bidaha gitmek için adım atamayacaksın dedi ve masaya yumruğunu vurdu ayşede kızdı sen bizim yanımızda benim evimde nasıl böle davranırsın dövecek gibi bu ne tavır dedi başladılar kavgaya birbirlerine giriyorlardı nerdeyse zor ayırdık tansiyon yükseldi baya yanii

aman hicroşşş sizin damat da bi manyak hee kazı koz anlıyoo manyağa bak yaa

bide sizin evinizde dayak diyecek rahatlayacak...

aman amannn ne kavga olsun ne mine gelsin nede bu mineye otur desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…