Aysonu Kizlari 2008

aslıcım diğer topiğede yazdım ama gözün aydın ozanın testleri iyi çıkmış sevindim canım.bde biz yasak iyi olcak yaww

SELAM KIZLARRRRRRRRRRR
BENİ UNUTMUŞTUR TABİ HERKES HAKLISINIZDA VALLA 1 SENE OLDU BELKİ
AMA ARTIK BURDAYIM HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLERopuyorumnanaktan

seni kçak seniii hoşgeldin hadi bakalım görüşürüz urdamısın değilmisin görücezz.nasılsın napıyorsun hayat nasıl gidiyor anlat bakem

seni kçak seniii hoşgeldin hadi bakalım görüşürüz urdamısın değilmisin görücezz.nasılsın napıyorsun hayat nasıl gidiyor anlat bakem

İİ CANIM YAAA NAPİMMM EVDEKİ İNTERNET HATTINDAKİ PROBLEMİ ÇÖZEMEDİĞMİ İÇİN NETE GİREMİYODUM
ŞİMCİKTE İŞE BAŞLADIM ARA ARA YANINIZA GELİRİM ARTIKINboshayallersmile

ee sayfamız ilerlememiş bilemm. Nuray kuşumm sen niye gelmiyorsun kızz siteye işler yogunmu.
Dırımım maşallah kuzulara.
herkese iyi geceler.

baya yogunuz canım yenı yıl tatılı ertesı patır patır dokuldu işler

SELAM KIZLARRRRRRRRRRR
BENı UNUTMUŞTUR TABı HERKES HAKLISINIZDA VALLA 1 SENE OLDU BELKı
AMA ARTIK BURDAYIM HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGıLERopuyorumnanaktan
ne 1 yılı esra hanım
dogum yaptım demek için bile gelmedin:umursamaz:
biizi unuttunnnnn

miracım orda işin ne ya cok merak landırdın beni

biz de dun kocişle yine aydın forumdaydık minişe ciciler aldık indirimler super ..
bugun kocam eve döndü ben yalnızımboshayallersmile

yerim ben onun kusmesiniiiiiiiiiiiii
herseyden anlıyorlar yaaaaaa

selam kızlar
kociş yemekte bu akşam işlerimi bitirdim oturdum nete
ama kimse yok
öptüm sizi

İİ CANIM YAAA NAPİMMM EVDEKİ İNTERNET HATTINDAKİ PROBLEMİ ÇÖZEMEDİĞMİ İÇİN NETE GİREMİYODUM
ŞİMCİKTE İŞE BAŞLADIM ARA ARA YANINIZA GELİRİM ARTIKINboshayallersmile
iyi görüşürüz o halde hadi sana allah kolaylık versin

oh sefanız olsun cicilerinizde hayırlı olsun bizde dün alışverişe çıktık yeni bi yer açılmış gezdik yedik içtik ceyloşa bir iki bişii aldık ama zilliyle mağza dolaşmak ölümdü vallaakannehirkaydirigubbakcemile3
büyüdüler valla ışık hızıyla öğreniyorlar herşeyi maşallah karakterleride belli olmaya başladı yavaştan yavaştan

selam kızlar
kociş yemekte bu akşam işlerimi bitirdim oturdum nete
ama kimse yok
öptüm sizi

canım bende pc açmıştım ama kociş geç geldi yemek faslı vss bide tubanın arkadaşşları gelmişti onlarla ilgilendim bi yandan bi taraftan ceylin hanım fırsat bulamadım bilgisayar başına oturmaya

SELAM KIZLARRRRRRRRRRR
BENİ UNUTMUŞTUR TABİ HERKES HAKLISINIZDA VALLA 1 SENE OLDU BELKİ
AMA ARTIK BURDAYIM HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLERopuyorumnanaktan
Esraaa hoşgeldinn canımm nerelerdesin sen kaçakkk.
aslıcım diğer topiğede yazdım ama gözün aydın ozanın testleri iyi çıkmış sevindim canım.bde biz yasak iyi olcak yaww
tşkler hicranım çok şükür iyiyiz.
merhaba kızlar kimseler gelmemiş dünden beri inşallah herkes iyidir
Evt huhuuu hatunlarr nerdesin bakemm gelin çabucak demiyecegim bende kaçıyorum okul notlarını girecegim gece gelirimm öptüm hepiciginizi.

kolay gelsin aslıcım herkesin işi var sanırım yoğunlar giremiyorlar bende arad gelip gidiyom zaten 5-10 dk gece ancak fırsat oluyo eşim evdeyken yada ceylin uyurken =))

selam kızlar ancak oturdum pc başına vala
kızın ödevleri vardı
çamaşır yemek vs iş bitmiyor
bende bir değişiklik yok
karışımımı yiyip oturuyorum:)perş günüde yiyicem bitcek bu ay bakalım allah büyük
öptüm

allah kolaylık versin canım inşallah karışım işe yarar herşey yolunda gider

slm kızlar geldim annemin komşusundan nete girdim burada olduğum süreçte komsdan gireceğim.....

Herkese iyi gecelerrr kaç gündür bir sayfa bile ilerlememişizz hanımlarr huhuu nerdesiniz bakemm.

canlar işyerinden pek giremiorum cunku arkadasım goruyor takılıyor sonra bana:)
yazdıklarımı da okusunlar istemiorum acıkcası
aksamları da cok bitkin oluyorum

hasta olacak gibiyim basım agrıo burnum sızlıo:s

esencm ne zaman iyilesecek kolun yaa

kuşu masallah her fırsatı degerlendırıyrsun

günaydınlar.........
ayy sabah sabah doktordadydım aksam annem ömer sol bacağını sürüklüyor dedi
bende baktım aliş arabasını ittirip rahat rahat yürüyor ömer bi kırıyor bacağını bi sürüklüyor bide yan basıyor..eşime dedim seyhatte oduğundan hemen panik yaptı tabi geceden randevu aldım
sabah erkenden de ortapeti doktoruna gittim...ömeri muayne etti yürüttü
hiç bişey yok ama rahat olalım dedi kalça rotgenleri çekildi....
hiçbişey çıkmadı....1,5 -2 yaşa kadar çocuk düz taban,yamuk basıyor,bacağını çekmiyor demek yanlış
heleki 9 ay çok erken daha yeni öğreniyor dikilmeyi kalkmayı ,dedi..
alişi anlattım kardeşi yapısı ile ilgili dedi....demek o daha hızlı gelişmiş dedi....

sonra çocuk doktorumaza indik cerrahpaşada yapılan kan sayımımıza baktırmak için
çok büyük şanski tam o sırada hemotoloji doktoru geldi ikisi baktı
hemogram normal ama anlamdığım bişey biraz düşük dedi...
ama oda kötü değil dedi 60 aşağısı akdeniz anemisi denebilir dedi..
ama sizde bu söz konusu değil dedi...gebeliğimdeki kansızlık da biraz değerleri etkilermiş
ömüşe bol köfte yedirin dedi....kırmızııı ett yerse bol bol bişey kalmaz dedi...
sabah sabah maraton yaptım yani......
şimdi kahvaltı yapacam ...halam gelecek çocukara bakacak biz annemle
benim eve gidecez temizliğe.....
dişbuğdayımız için hazırlıklar bitti ...sadcede ikramlar için yarın gece başlanacak...
c.tesiii partimizzz var...

kuşum yukarıda yazdığım gibi herşey yaaaaa.....
bu arada geceleri seni evden haber virmeden arayabülürmüyümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…