Miracım hayırdır canım KAzakistana gidiyormuşsun sanırım. Hakkınızda hayırlı ben nasip olursa 15 tatilde nazilliye gidecegim eger o zamana kadar gitmezsen kazakistana Nurayda nazillide sende gel hep birlikte bir toplaşalım ne güzel olur.
Bebeklik gözünüz aydın canım kızımızın dişleri çıkmış.
SELAM KIZLARRRRRRRRRRR
BENİ UNUTMUŞTUR TABİ HERKES HAKLISINIZDA VALLA 1 SENE OLDU BELKİ
AMA ARTIK BURDAYIM HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLERopuyorumnanaktan
seni kçak seniii hoşgeldin hadi bakalım görüşürüz urdamısın değilmisin görücezz.nasılsın napıyorsun hayat nasıl gidiyor anlat bakem
ee sayfamız ilerlememiş bilemm. Nuray kuşumm sen niye gelmiyorsun kızz siteye işler yogunmu.
Dırımım maşallah kuzulara.
herkese iyi geceler.
ne 1 yılı esra hanımSELAM KIZLARRRRRRRRRRR
BENı UNUTMUŞTUR TABı HERKES HAKLISINIZDA VALLA 1 SENE OLDU BELKı
AMA ARTIK BURDAYIM HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGıLERopuyorumnanaktan
selam kızlar nabersiniz biz bu sabah kahvaltı terörü yaşadık ceylin hem yemedi hem de her yeri batırdı iteledi keseyi üstü başı hep kahvaltı karışımı oldu halı da duvarda nasibini aldı bende kızdım tabii bağırdım naptın diye ama bi ağlayışki sormayın susturamadım bide kızd bana kucağıma gelmedi baba diye ağladı babasına istedi babası evden çıkarken de ağladı bana küstü gitti attı kendini yere banyo yaptırdım yeni barıştık yawww hanfendi çok kinci çıktı iyimii =(
iyi görüşürüz o halde hadi sana allah kolaylık versinİİ CANIM YAAA NAPİMMM EVDEKİ İNTERNET HATTINDAKİ PROBLEMİ ÇÖZEMEDİĞMİ İÇİN NETE GİREMİYODUM
ŞİMCİKTE İŞE BAŞLADIM ARA ARA YANINIZA GELİRİM ARTIKINboshayallersmile
baya yogunuz canım yenı yıl tatılı ertesı patır patır dokuldu işler
ne 1 yılı esra hanım
dogum yaptım demek için bile gelmedin:umursamaz:
biizi unuttunnnnn
miracım orda işin ne ya cok merak landırdın beni
biz de dun kocişle yine aydın forumdaydık minişe ciciler aldık indirimler super ..
bugun kocam eve döndü ben yalnızımboshayallersmile
yerim ben onun kusmesiniiiiiiiiiiiii
herseyden anlıyorlar yaaaaaa
selam kızlar
kociş yemekte bu akşam işlerimi bitirdim oturdum nete
ama kimse yok
öptüm sizi
Esraaa hoşgeldinn canımm nerelerdesin sen kaçakkk.SELAM KIZLARRRRRRRRRRR
BENİ UNUTMUŞTUR TABİ HERKES HAKLISINIZDA VALLA 1 SENE OLDU BELKİ
AMA ARTIK BURDAYIM HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLERopuyorumnanaktan
tşkler hicranım çok şükür iyiyiz.aslıcım diğer topiğede yazdım ama gözün aydın ozanın testleri iyi çıkmış sevindim canım.bde biz yasak iyi olcak yaww
Evt huhuuu hatunlarr nerdesin bakemm gelin çabucak demiyecegim bende kaçıyorum okul notlarını girecegim gece gelirimm öptüm hepiciginizi.merhaba kızlar kimseler gelmemiş dünden beri inşallah herkes iyidir
Esraaa hoşgeldinn canımm nerelerdesin sen kaçakkk.
tşkler hicranım çok şükür iyiyiz.
Evt huhuuu hatunlarr nerdesin bakemm gelin çabucak demiyecegim bende kaçıyorum okul notlarını girecegim gece gelirimm öptüm hepiciginizi.
selam kızlar ancak oturdum pc başına vala
kızın ödevleri vardı
çamaşır yemek vs iş bitmiyor
bende bir değişiklik yok
karışımımı yiyip oturuyorum:)perş günüde yiyicem bitcek bu ay bakalım allah büyük
öptüm
slm kızlar geldim annemin komşusundan nete girdim burada olduğum süreçte komsdan gireceğim.....
selam kizlar kolum kirik oturuyorum hala annemde cok zorlaniyorum kizlar
bu arada tlfdan giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?