günaydınlar.........
ayy sabah sabah doktordadydım aksam annem ömer sol bacağını sürüklüyor dedi
bende baktım aliş arabasını ittirip rahat rahat yürüyor ömer bi kırıyor bacağını bi sürüklüyor bide yan basıyor..eşime dedim seyhatte oduğundan hemen panik yaptı tabi geceden randevu aldım
sabah erkenden de ortapeti doktoruna gittim...ömeri muayne etti yürüttü
hiç bişey yok ama rahat olalım dedi kalça rotgenleri çekildi....
hiçbişey çıkmadı....1,5 -2 yaşa kadar çocuk düz taban,yamuk basıyor,bacağını çekmiyor demek yanlış
heleki 9 ay çok erken daha yeni öğreniyor dikilmeyi kalkmayı ,dedi..
alişi anlattım kardeşi yapısı ile ilgili dedi....demek o daha hızlı gelişmiş dedi....
sonra çocuk doktorumaza indik cerrahpaşada yapılan kan sayımımıza baktırmak için
çok büyük şanski tam o sırada hemotoloji doktoru geldi ikisi baktı
hemogram normal ama anlamdığım bişey biraz düşük dedi...
ama oda kötü değil dedi 60 aşağısı akdeniz anemisi denebilir dedi..
ama sizde bu söz konusu değil dedi...gebeliğimdeki kansızlık da biraz değerleri etkilermiş
ömüşe bol köfte yedirin dedi....kırmızııı ett yerse bol bol bişey kalmaz dedi...
sabah sabah maraton yaptım yani......
şimdi kahvaltı yapacam ...halam gelecek çocukara bakacak biz annemle
benim eve gidecez temizliğe.....
dişbuğdayımız için hazırlıklar bitti ...sadcede ikramlar için yarın gece başlanacak...
c.tesiii partimizzz var...
kuşum yukarıda yazdığım gibi herşey yaaaaa.....
bu arada geceleri seni evden haber virmeden arayabülürmüyümm
bu arada bend e seni aramak isterim ama benım uvey baba acayip pinti laf eder sonra neme lazım
ayrı eve cıkmayı dusunuyorum zaten subat ayında Allah nasip ederse
cunku onların yanında rahat deilim adamın pintiligi beni, öldürecek camasır mk calısıyr diye bile kızıyormus anneme.aman eksik olsun yaaaaa dun valla kafam attı aksam cocugu alıp izmire gitmeyi bile dusundum
cnm benim benimkilerinde kan değeri benim gebeliğimdeki kansızlığımdan olmuşara tabi kusum ne demek
haber vermene gerek yok ben hep evdeyım zaten
demek parti var hee bak yine kıskandım ben:)
biz de de kan degeri biraz dusuk cıktı sinir oldum
sözüm ona mama verdik inek sütü içirmedik:))
ama ben demir damlasını kullanmamıstım o yuzden normalmiş boyle cıkması
kuşum benim ne demek sen arabama ben ararım şehirdışı zati çok konuşuyoz...bu arada bend e seni aramak isterim ama benım uvey baba acayip pinti laf eder sonra neme lazım
ayrı eve cıkmayı dusunuyorum zaten subat ayında Allah nasip ederse
cunku onların yanında rahat deilim adamın pintiligi beni, öldürecek camasır mk calısıyr diye bile kızıyormus anneme.aman eksik olsun yaaaaa dun valla kafam attı aksam cocugu alıp izmire gitmeyi bile dusundum
selam kızlar bugün pek keyfim yok yorgunum valla gece pek iyi uyuyamadım o nedenle tembellik ettim accık kızda durmadı pek zaten rutin ev işleri yaptım ancak oda az buz yanii eee sizler nasılsınız
telaş yapmayın kız sizde telaşe memurları çok şükür bişii yokmuş çocukta ay okurken yüreğim ağzıma geldi sonuna geçtim hemen valla neyseki çok şükür iyilermiş.demek partiniz var ölemi hadi iyi eğlenceler size
hicros adamin bana zarari yok ama annemle atisiyorlar ve ben huzursuz oluyorum
kendimi fazlalik gibi hissediyorum
bakalim hakkimizda hayirlisi
cnm benim benimkilerinde kan değeri benim gebeliğimdeki kansızlığımdan olmuş
ama ilaca gerek duymadı..bol et yesin dedi.....
kuşum benim ne demek sen arabama ben ararım şehirdışı zati çok konuşuyoz...
oda neden buz yawww...o uykusuzuluk ise bizdede var yaaa alişş uyumuyorrr göğsüme koyuyor kafayı bende put gibi yatıyorum........
cnm eşim ve annem çok efamlıı.......gittik iyi olduuu.....
kızzz ben annemin öz babamın evindeyimde faturaları ödüyom :hulya:
hicros adamin bana zarari yok ama annemle atisiyorlar ve ben huzursuz oluyorum
kendimi fazlalik gibi hissediyorum
bakalim hakkimizda hayirlisi
hicran cnm yaa çok zor sıkıntılı bir durum bence sen yasal yapabileceğin şeyleri uygula cnm
başkada ne desem bilemiyorum üzem kendini cnm
sağol canım şimdilik beklemedeyim işte bakalım inşallah gene geldiği gibi kaybolup gider önceki gibi bide aksine oda bizim bu tarafta oturuyo diye biliyom ama nerde onu bilemiyorum yani inşallah karşılaşmayız bi yerde valla elimden alamazlar herhalde
cnm sakin ol ....sen yeni bir hayat yeni bir yaşam kurdun .....şimdi sakin ve kesin şekilde gitmelisin cnm......
çok sıkıntıılı bir durum ama tuba kesin net buda güsel.bence çok şansı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?