Aysonu Kizlari 2008

ara tabi kusum ne demek
haber vermene gerek yok ben hep evdeyım zaten

demek parti var hee bak yine kıskandım ben:)

biz de de kan degeri biraz dusuk cıktı sinir oldum
sözüm ona mama verdik inek sütü içirmedik:))
ama ben demir damlasını kullanmamıstım o yuzden normalmiş boyle cıkması

bu arada bend e seni aramak isterim ama benım uvey baba acayip pinti laf eder sonra neme lazım

ayrı eve cıkmayı dusunuyorum zaten subat ayında Allah nasip ederse
cunku onların yanında rahat deilim adamın pintiligi beni, öldürecek camasır mk calısıyr diye bile kızıyormus anneme.aman eksik olsun yaaaaa dun valla kafam attı aksam cocugu alıp izmire gitmeyi bile dusundum

selam kızlar bugün pek keyfim yok yorgunum valla gece pek iyi uyuyamadım o nedenle tembellik ettim accık kızda durmadı pek zaten rutin ev işleri yaptım ancak oda az buz yanii eee sizler nasılsınız

telaş yapmayın kız sizde telaşe memurları çok şükür bişii yokmuş çocukta ay okurken yüreğim ağzıma geldi sonuna geçtim hemen valla neyseki çok şükür iyilermiş.demek partiniz var ölemi hadi iyi eğlenceler size

hayırlısıyla inşallah kendi evinize çıkarsınız canım ama accık sabredin bence biraz biriktirin dayanabiliyorsanız tabii.gerçi anlattığına göre pek huysuz pinti herifin tekiymiş demekki neyse hakkınızda hayırlısı olsun canım

hicros adamin bana zarari yok ama annemle atisiyorlar ve ben huzursuz oluyorum
kendimi fazlalik gibi hissediyorum
bakalim hakkimizda hayirlisi

cnm benim benimkilerinde kan değeri benim gebeliğimdeki kansızlığımdan olmuş
ama ilaca gerek duymadı..bol et yesin dedi.....

kuşum benim ne demek sen arabama ben ararım şehirdışı zati çok konuşuyoz...

selam kızlar bugün pek keyfim yok yorgunum valla gece pek iyi uyuyamadım o nedenle tembellik ettim accık kızda durmadı pek zaten rutin ev işleri yaptım ancak oda az buz yanii eee sizler nasılsınız

oda neden buz yawww...o uykusuzuluk ise bizdede var yaaa alişş uyumuyorrr göğsüme koyuyor kafayı bende put gibi yatıyorum........

cnm eşim ve annem çok efamlıı.......gittik iyi olduuu.....

kızzz ben annemin öz babamın evindeyimde faturaları ödüyom :hulya:

iyi aksamlar kızlar ben geldim nihayet....aman evimi gıcır gıcır oldu sildik temizledik....
tüller camlar .......koltuğumun yerini felan değiştirdik....çok yoruldum yaaaa bittim resmen ağrı kesici aldım ....yarında c.tesi için bir iki mama hazırlayacam...evi temizleriz c.tesi kendime bakım yapacammm

kusum ben de simdi yarım maas aldım kiraya yardim ettim
ama subatta tam maas alinca fazlasini yapacaktim
yoksa oyle bedavadan oturmam zaten kimsenin evinde
ama yine de canim sıkıldı hic hoslanmam boyle muhabbetlerden

demek evindesin artık
daha rahat konusuruz canımcım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin güldürdün beniii azbuz demek istedm ş aptım ama o da azbuz kaydirigubbakcemile3

insanın kendi evi gibisi olmuyor baba evinden çıktıktan sonra kendi ananın babanın evinde bile bi süre kalınca kendi evine dönmek gibisi yok valla hani sıkıntı yaşadığım dan değil ama öle işte yaww alışkanlıklar farklı oluyor işte

hicran cnm yaa çok zor sıkıntılı bir durum bence sen yasal yapabileceğin şeyleri uygula cnm
başkada ne desem bilemiyorum üzem kendini cnm

hicran cnm yaa çok zor sıkıntılı bir durum bence sen yasal yapabileceğin şeyleri uygula cnm
başkada ne desem bilemiyorum üzem kendini cnm

sağol canım şimdilik beklemedeyim işte bakalım inşallah gene geldiği gibi kaybolup gider önceki gibi bide aksine oda bizim bu tarafta oturuyo diye biliyom ama nerde onu bilemiyorum yani inşallah karşılaşmayız bi yerde valla elimden alamazlar herhalde

cnm sakin ol ....sen yeni bir hayat yeni bir yaşam kurdun .....şimdi sakin ve kesin şekilde gitmelisin cnm......
çok sıkıntıılı bir durum ama tuba kesin net buda güsel.bence çok şansı yok

cnm sakin ol ....sen yeni bir hayat yeni bir yaşam kurdun .....şimdi sakin ve kesin şekilde gitmelisin cnm......
çok sıkıntıılı bir durum ama tuba kesin net buda güsel.bence çok şansı yok

evet tuba net öyle görünüyor ama yinede huzursuz oluyor işte sıkıntım o zaten şimdi nerden çıktı bu gene diyorr ama görüşmek istemediğini kesin kes mesajına cevaben yazmış arama sorma beni demiş bakalım nolcek işte

iyi geceler hanımlarr. Birsencimm ohh maşallahın var canım. maşallah kuzularımız iyiymiş annesi.
Nurayy haftaya Allah nasip ederse Nazillideyim canımm.
Hicrancım yazını henüz okumadım ama okuyup Eylül annelerinden cevap yazarım canımcım.
Esen canımm nasılsınn inşlah iyisindir canım.
Herkese iyi geceler.

selam kuşlar fırsat buldum hemen damladım:)

aslıcım geliosun demek goruselim canım

hicran sorun eski eşin mi yksa??? hemen okuyayım yazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…