Aysonu Kizlari 2008

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan sağol canım çok sağol kendi çapımızda bişiler şettirivermeye çalışıyoz işte
aslıcım o yemek meselesi bende de aynı gece 3 te süt verem dedim sütten 2 yudum aldı bidaha almad uykuda bile süt içiremyom gündüz keza yemiyo vitagil almıştım balık yağıyla ondan sonra bi ara düzelir gibi olmuştu gene bozuldu bugünde burnu akmaya başladı gene

napım aslıcım bugun pek yogun deiliz fırsat buldum geldim hemen ama sadece sen gelmişsin herkes nrde

masallah hala sutun var canımcım
emen cocuklar yemek konusunda pek ısteklı olmuyor gordugum kadarıyla
hoşgelmişin canım bende ozanı uyutup işe giriştim evi temizledim. sütüm var çok şükür nuraycımda aman aman degil birikmesi gerekiyor. bende yememesini ona baglıyorum.

ne yapacagız biz bu bıdıklarla bilmem.

:sm_confused::sm_confused::sm_confused::uhm: ahhh bi bilsem

ozana ege delikanli olmus aslicim ya msallah kocaman ncocuk gibi cikmiss

dirimin partisi gusel gecmis face den okudum Allah daha guzel gunler gostersin kusumopuyorumnanaktan

dirimin partisi gusel gecmis face den okudum Allah daha guzel gunler gostersin kusumopuyorumnanaktan

ben bakamadım bakarım bir ara göreyim minnoşları nasıl olmuşlar birsoş eminim gene afilli bi gazı olmuştur.

bugün benim doğum günüm kızlar 35 e giriyom yaşlanıyom eyvahedigeldismile

Tşkler Nuraycım.
Dırımcımm resimlerinizi gördüm yorumumu diger sayfada yaptım burdada yapayım canım herşey çok güzel görünüyor ailecek maşallah Allah nazarlardan korusun kuzularla birlikte daha nice güzel günler geçirin inşlah.

sıhhat verirse inşallah huzur mutluluk maddi manevi rahatlık ta tabii =) inşallah hayırlı ömürler görürüz hep beraber
resimler ektee

pastamı kendim yaptım aceleye geldi accık kendi pastama özenmedim hiçç =(

kalabalıktan karışıklıktan fazlada resim çekemedik =( kargaşaya geldi

Son düzenleme:
Hicrancımm çok güzel görünüyorsunuz hepinizde pastanda güzel olmuş şekercim.
Dilegini tuttunmu :)) daha nice güzel seneler geçirmenizi dilerim.

herkeslere günaydın.sayfamız boş gene herkes iş başında sanırım =)

kız birsoş şimdi sizin ikizler konusuna baktım bidaha resimler gerçekten çok güzel ama parti süpper ötesi olmuş asıl kız valla ne kadınsın hee doğumgününde neler yapacaksın merak ediyom şimdiden.eminim partide çok eğlenceli olmuştur ne güzel ama zevkini çıkara çıkara parti yapmışsın valla bravo

gelen giden yok gene bugün birsenle konuştum net bozuk ceptenmi ne bağlanıyordu ya kablomu ne çalışmıyormu dbişiler demişti gelemiyor
neşe ile konuştum herkese selamları var malum onunda pc yok gelemiyor kızda zaten nefes aldırmıyormuş.bu arada dün gıda zehirlenmesi atlatmış ama iyiymiş çok şükür

e hadin görüşürük bende gidem bare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…