Aysonu Kizlari 2008

selam kuslar burası da cok soguk dunden beri donuyorummmmmmmeyvahedigeldismile

aslıcım ne zaman geliyorsun bu tarafa
görüşelm bak mutlaka
senden haber bekliyorumopuyorumnanaktan

sıkı giyin kendine dikkat et canım.meyrayıda öp yerime emiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gittinmi kızz hadi rahat edersn artık desene evinde .çocuklarda evlerini özlemişlerdir muhakkak.
dişler mahvediyr çocukları allah yardımcıları olsun

ohh tatiller buluşmalar ulen ben burda birsene gidemedim halaa :kedi::kedi:
keyfinize bakın valla ohhhhh bizim içinde eğlenin muhabbet edin haret giderin bariii e resimlerde çekinin emiiiaklinialirimsmile

ohh tatiller buluşmalar ulen ben burda birsene gidemedim halaa :kedi::kedi:
keyfinize bakın valla ohhhhh bizim içinde eğlenin muhabbet edin haret giderin bariii e resimlerde çekinin emiiiaklinialirimsmile
kız birseni bırak sen bana bile gelemedin daha ben gelecektim bu hafta kolum gittiiii
herkese iyi geceler.

iyi geceler

aslıcım hafta ıcı zor cunku 6 bucukta gelıyorum
pazar bulusuruz rahat rahat

mira o sogukta pek yı gezılmz ama benım yerıme de gez:dance:
hıcros burda kar yok sen kendine tikkat etolumunekankayizsmile

günaydın kızlarr.biz kızımla kahvaltımızı ettik ve evde dolnıyoruz tuba okula gitmedib bugün hala uyuyor uykucuuu..
bugün evde temizlik yapıcam yarın misafirlerim geliyor gene bizim şu tüp bebekçiler yanii bugün çok işim var tubada evdeyken hazır ceyline bakar tabi benim minik cadı durursa eğer.

aslıcım hafta ıcı zor cunku 6 bucukta gelıyorum
pazar bulusuruz rahat rahat

mira o sogukta pek yı gezılmz ama benım yerıme de gez:dance:
hıcros burda kar yok sen kendine tikkat etolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 bizim burda kar var ama ben dışar çıkmıyom ondan dedim bacımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben ev kuşu oldum =))))))))

tünaydınlar nuray kızz hiç gelmiyorsun aksamlarıda yoksun seni kocişten araacam ama onunda tlf kulaklığından az ses geliyor duyamıyorum ....evide bi kaçkere aradım ama bağlantı hatası diyor....

neyse hicroş sana kolay gelsin cnm.....

bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr

sanada kolay gelsin canıma.s.

ceylinin saçlarını bağlamayı başardım ama tam bağladım işte sıcak sıcak fırından yeni çıkmış fotoları =)

tabii ben bunları yüklerken ceylin saçlarını açmakla meşgulll =))))))))))))))

ayyy çok yoruldum hicroşum yaaa ne güsel olmuş böyleee
bana bak hicran kızınla nispet yapma bana
deli oluyorum kızlara
offf yaaa bi kumar oynayacağım bide kız deneyecem en sonunda yaa
öncelikle rabbim hayırlısını versin ama çok istiyorum

kimseler yok nurişde yoğunki girmiyor valla.....hicroşun misafirleri var.....
ben bugün dinleniorum şindik yemek yiyecem

:)) benım kızın saçları ne zaman uzayacak yaw:)) ne güzel olmuş

geldim birsoşummm:))

burda kar yağor kızlar heryer bembeyaz oldu akşam haberlerde izlersiniz ankarayı kar teslim aldı diye hihihihihihihi

hicran ne guzel olmus ceylinin saclari ahsene de cok yakisiyor bu model
eeeeee nasilsiniz benkarneleri verdim rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…