selam kuslar burası da cok soguk dunden beri donuyorummmmmmmeyvahedigeldismile
aslıcım ne zaman geliyorsun bu tarafa
görüşelm bak mutlaka
senden haber bekliyorumopuyorumnanaktan
merhaba kuşlar evime geldim ama tlf fişinde sorun varmış biz bunu anlayana kadar 3 gün oldu
tlf arza geldi vs. en sonunda kablosuz nete geçtim ama şifre koyamadık deli olacağım yani...neyse artık buralardayım....çocuklar diş çıkarıyor ömer özellikle çok zorlanıyor
tabi ben bitiyorum annemlerde çıkardıar eve geldik yenileri geliyor...tabi buda stres yapıyor bende
ömer beni odadan dışarı çıkarmıyor...bakalım geçecek bu günlerr diyorum şimdi kahvaltı yapacam
evt canım onada şükür hergün okuldayım. ama bugün gitmedim izin aldım kayınvalidemin kalp pilinin kontrolü vardı oraya gitti bende evdeyim ozişimle.
Nuraycım Cumartesi akşamı binecegim nasip olursa pazar günü nazillideyim hafta içi görüşemeyiz herhalde degilmi canımcım yada bir akşam görüşebiliriz bızdıkları annelere bırakır hafta sonuda minik kuzularla birlikte buluşuruz ne dersin.
hoşgelmişinn dırımımm. kablosuz nete geçmişsin hayırlı olsun canımcım.
Günaydın hanımlarrr güzel bir geçirin inşlah.
canlarm selam
çok soğuk yaaa
ama kar yok burada
bende koşturmaca işte
öpüyorum sizi
kız birseni bırak sen bana bile gelemedin daha ben gelecektim bu hafta kolum gittiiiiohh tatiller buluşmalar ulen ben burda birsene gidemedim halaa :kedi::kedi:
keyfinize bakın valla ohhhhh bizim içinde eğlenin muhabbet edin haret giderin bariii e resimlerde çekinin emiiiaklinialirimsmile
herkese iyi geceler.
aslıcım hafta ıcı zor cunku 6 bucukta gelıyorum
pazar bulusuruz rahat rahat
mira o sogukta pek yı gezılmz ama benım yerıme de gez:dance:
hıcros burda kar yok sen kendine tikkat etolumunekankayizsmile
tünaydınlar nuray kızz hiç gelmiyorsun aksamlarıda yoksun seni kocişten araacam ama onunda tlf kulaklığından az ses geliyor duyamıyorum ....evide bi kaçkere aradım ama bağlantı hatası diyor....
neyse hicroş sana kolay gelsin cnm.....
bende kalktım çocuklar acıkmış hemen biberon maması kaptırdım o arada alt temizliği yaptım...
üzerini değiştireyim dedim alişin aman yaaa valla çocukları giydirmek çok zorlaştı istemiyolar giyinmek
soğuk diye kaında giydiriyoruım....alişi zorla paket ettim ömeri alam dedim çocuk 2 dk.kaka yapmış
onu değiştiriyorum ali üzeirme asılıo saçımı çekiyorr derken kustu ömerle benim üzerime o kadar sallnırsa olacağı o ömerin çorabına geldi değiştirdim...onu zorla giydirdim ....alişi birdaha değiştirdin
onlar oynarken oturma odasının koltuk örtülerini düzelttim oyuncakları topladım ...bulaşıkları makinaya atıyordum odadan biberon almaya geldim bakim sizlere dedim...yoğun başladım şimdi kalkacam makinaya bulaşık atmaya devam edeceğim...onu çalıştıracağım evi süpüreceğim....bugün yemek yok
kızartma yapacam...balkonda kurumuş çamaşırım var onları alacam yenisini asacağım....kurumuşları katlarım..yerleştiriirim...tabiiiii çocuklarlada uğraşacağım yaklaşık 30 dk.sonra ali eee ninniii diyecek bacağıma yapışacak :)))benden böyle kızlarrr
ceylinin saçlarını bağlamayı başardım ama tam bağladım işte sıcak sıcak fırından yeni çıkmış fotoları =)
tabii ben bunları yüklerken ceylin saçlarını açmakla meşgulll =))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?