Aysonu Kizlari 2008

arkadaşlar merhaba nasılsınız kaç gündür yazmak istiyodum ama rahatsızdım kusura bakmayın

son 4 gündür inanılmaz derecede baş ağrısı vardı benim hiç başım ağrımaz ne zormuş ya

sanırım aşılama sırasında kullandığım ilaçlardan oldu ama diğerinde hiç böyle olmamıştı

kıssssssssssssssssss davutpaşadaki olay eylem amaçlı değil ruhsatsız havaifişek fabrikası patlamışşşş ............

kıslarrrrrrrrrr yaaaaaaaaa kocam kayseriden uçak bulamıyormuşşşşşş
otobüsle dönecem diyo bu gece yanlızım yaaaaaaaa

ayyy yer mi yokmuş ki canım yaaaa
ama sen yalnız kalmasan gece çok ii olrdu

ayyy yer mi yokmuş ki canım yaaaa
ama sen yalnız kalmasan gece çok ii olrdu

CNM BU YAŞAIKLARIMIZ KOCAMIN KEÇİLİĞİNDEN CNM

CNM BEN ANNEME GİDEMEM HİÇ HAZIRLIĞIM YOK BİLİYORSUN DİYET YAPIYORUM SABAH FINDIĞIM CEVİZİM KURU KAYISIM YOK LAYT BİKÜVİLERİM YOK GRİSİNİM EKMEİĞİMİ EVDEN GETİRİYOM CNM YAAAAAAA
OLMAZ ANNEME GİDEMEM EVİMDE YATACAM YAAAAAAA

ALLAHIN İZNİ İLE BİŞEY OLMAZZZZ

nuraycım dakika 1 gol 1
bitanem dün akşam kardeşim evinde resmen dondum çok çok uzun süre titredim resmen sabah ısım 36.5 di oysa dün kendi evimde 36.7 ydi 0.2 lik düşüş dün çok üşüdüğümden olabilir mi yoksa başka bi sebebi var mıdır

bilmemki canım usumekten de olabilir kendilignden de dusme olabilir oyle inis cıkıslar olabiliyor zaten daha yorum yapmak ıcın cokkkk erken takma onu kafana sen

a.s. canım nasılsın gelişme var mı

canım hamile olmadığım anlaşılınca ken testinde dr farlutal verdi.adet söktürücü kullandım dün bitti.bakalım adet olmayı bekliyorum.adet olunca 3, günü yine gideceğim allahın izniyle bakalım bu ay ne olacak.:1hug:

arkadaşlar benim 17 ocakta 3.aşılamam yapılmıştı bugün 15.gün bugün yarın belli olur.olmazsa 1 ay ara verip tüp bebeğe geçcez.şimdilik bekliyorum ama su son iki gün hiç geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…