Aysonu Kizlari 2008

iyiyim canım çok saol sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.meleğimiz kızmı yoksa

İNŞALLAH KIZDIR CANIMMM.. AMA ALLAHA SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT VERSİNDE KIZ ERKEK FAR ETMEZ.. İYİM ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN.. :1hug:
UMARIM SENİİN VE DİĞER ARKADAŞLARIN TEDAVİLERİ OLUMLU SONUÇLA SONLANIR.....a.s.

evet nuraycım bencede ama dr.16.güne kadar bekle dedi.bide her seferinde gidip negatif çıkınca insan kötü oluyo.zaten bu sefer hiç bişey anlamadım.diğerinde ilk üç gün çok ağrım olmuştu.ama bunda öyle değil.sadece son iki gündür akşamları ara ara kasık ağrım oluyo.bide benim sağ kanal tıkalı.soldan yumurtlama takip edildi 3 tane yumurta oluştu solda.kanalın biri tıkalı olunca pek ümidim yok açıkçası

ilknurcummmmmmmmmmm hoş geldin canım yaaa
nasılsın bitanem yakışıklı berk nasıl
annecin ameliyat oldu mu olduysa nasıl şimdi

bana geeeeeeeeeeeeeelllllllllllllll bana gelllllllllllllllllllllllllllllllllll atla otobüse ben seni karşılarımmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar benim 17 ocakta 3.aşılamam yapılmıştı bugün 15.gün bugün yarın belli olur.olmazsa 1 ay ara verip tüp bebeğe geçcez.şimdilik bekliyorum ama su son iki gün hiç geçmiyo

canım bugün testte çıkar sonuç yaptırsan keşke merak ettim şimdi yaaa

ay ngilteredeki arkadaşım sürpriz yaptı türkiyeye gelmiş yrımsaate kadar ggeliyormuş bana ayyyy süpper yaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm

evet hicrancım bende merak ediyorum ama eşimle konuştum bi kaç gün daha sabredelim diyo

ilknurcuğum hoşgeldin hayatımmmmmmmm nasılsınnnnnnn seni görmek süperrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa

nuray cancan geldim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy ben hala çok sinirliyim ya eşim annesine demiş kal bizde ayyy hiç modumda değilim kaynana çekemeyecem yaaaaaaaaaaaaaa
şimdi bi başlayacak anlatmayaaaaaaaaa kafam kaldırmıyo yaa iyi hoş ama tv.deki bütün magazin konuşarı anlatıyo susmuyo ben dilemeye çalışıyommmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allahım keçilerime mukayet ol..................

hoşgördük ben iyiyim berkay su çiçeği çıkarıyo onunla ilgileniyom sen nasılsın görüşmeyeli

dırımcim çok geçmiş olsun hayatım ya çok üzüldüm.dualarımız seninle cnm
arkadaşlar içimde bir sıkıntı var anlatamam size yaaaa birsürü işim var cnm hiç birşey yapmak istemiyo ayyy patlıcam içim bunaldı

dırımın canım çok geçmiş olsun allah ım acil şifalar versin ya çok üzüldüm ya allah ım sen annelerimizi bize bağışla yarabbim sen onların ekşikliklerini hissettirme....amin...:çok üzgünüm::teselli:

kızlar şuan sitede fazla kimse galiba ben şuan ayşe yi,esra yı,cimbomu(dilek ablam),bide esma yı gördüm nerdesiniz bugün başıma gelen olay canımı sıktı ya telefonum murat beyim akvaryum dilenme suyunun içine düştü ya bende hemen saç kurutma makişnasında kurutup pirincin içine attım bakalım kurtura bilecemmi offff ya neredeyse çoğu resim gitti aptal kafam tel hafızasına kopyaladım bazlarını hafıza kartında yer yokmuş gibi neyse bundada bir hayır vardır cana geleceğine mala gelsin dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…