iyiyim canım çok saol sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.meleğimiz kızmı yoksa
bu dırım nereye uctuuuuuu:mymeka:
kaccam bırazdann
esmacım hoş geldin canım
nasılsın
kıssssssssssssssssss davutpaşadaki olay eylem amaçlı değil ruhsatsız havaifişek fabrikası patlamışşşş ............
kıslarrrrrrrrrr yaaaaaaaaa kocam kayseriden uçak bulamıyormuşşşşşş
otobüsle dönecem diyo bu gece yanlızım yaaaaaaaa
çok saol tatlım iyiyim allaha şükür.yüksek bir moralle yeni aya hazırlanıyorum canım inşallah bu ay güzel hayırlı sonuçlar alırız allaha emanet ol.:1hug:
hoşbulduk ben iyiym berkay su çiçeği çıkarıyo annem daha ameliyat olmadıilknurcummmmmmmmmmm hoş geldin canım yaaa
nasılsın bitanem yakışıklı berk nasıl
annecin ameliyat oldu mu olduysa nasıl şimdi
arkadaşlar benim 17 ocakta 3.aşılamam yapılmıştı bugün 15.gün bugün yarın belli olur.olmazsa 1 ay ara verip tüp bebeğe geçcez.şimdilik bekliyorum ama su son iki gün hiç geçmiyo
ay ngilteredeki arkadaşım sürpriz yaptı türkiyeye gelmiş yrımsaate kadar ggeliyormuş bana ayyyy süpper yaaa çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm[/QUO*TE]
***********HADİ GÖZÜNAYDINN CANIMMMMMM*********
ilknurcuğum hoşgeldin hayatımmmmmmmm nasılsınnnnnnn seni görmek süperrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa
nuray cancan geldim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy ben hala çok sinirliyim ya eşim annesine demiş kal bizde ayyy hiç modumda değilim kaynana çekemeyecem yaaaaaaaaaaaaaa
şimdi bi başlayacak anlatmayaaaaaaaaa kafam kaldırmıyo yaa iyi hoş ama tv.deki bütün magazin konuşarı anlatıyo susmuyo ben dilemeye çalışıyommmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım keçilerime mukayet ol..................
kızlar ben hiç iyi değilim çıkıyorum görüşürüz by
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok morelim bozukkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ananemi hastaneye kaldırmışlar kapl büyümesi varmış solunum yetmezliği yapıyormuş hastaneye yatırılcakmış ve annemin haberi yokkkkkkkkkkkkkkkkk
ne yapacammmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?