Aysonu Kizlari 2008

canlar bugün dk ra gittim yumurtlamışım ama bana 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir dedi yumurta çatladıktan sonra bir anlamı varmıki neyse yine eşimden sperm testi istedi 10 güne kadar bakalım ne olacak bide myrat üroloğa gitmeyi retd etti bakalım hakımızda hayırlısı fazla üstüne hatta hiç üstüne gitmek istemiyorum neysa hakkımızda hayırlısı..

buarada arkadaşımda gebelikten şüpheleniyor diye yazmıştım ya deilmiş(
çok üzüldü ama beli etmedi canım arkadaşım benim ya allah ım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı ve uzun ömürlü evlat nasip etsin.

kızlar galiba hepiniz meşgulsünüz öptüm sizi sitede biraz gezinip kaçarım ben görüşmek dileğiyle....

CANIM H.G..... UMARIM TELEFFONUN DÜZELİR.. EŞİNE GELİNCEE BU 10 GÜN İÇİNDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAP İÇİR SABHA KŞAM CANIM AÇ KARNINA BELKİ İŞE YARAR EE BİLİYORSUN BEN HAMİLE KALMADAN 2 HAFTA ÖNCE DÜZENLİ OLARAK KULLANMAYA BAŞLAMIŞTIK BUNU... EŞİMDE SPERM AZLIĞI VARDI YAAAA ONDAN........... a.s.

canım teşekkür ederim tavsiye için,bende 1 haftadır içiriyorum hayırlısı artık allah tan umut kesilmez..

buarad az olsa kanaman olmuş canım ya kendine çok dikkat et bide yanında sigara içen o terbiyesizleri uyar ya ne utanmazlar hamile kadın var yapılırmı bu,ama insanlarımız çoğu bu konuda hiç dikkatli ve saygılı değillera.s.
allah a emanet ol canım kendine dikkat et öpüldün...:1hug:

arkadaşlar benim de adet günüm bugün ama henüz gelmedi göğüslerim şiş ve acıyor dokununca karnımdada kaç gündür yanma ara ara kasık ağrısı var sizce hamiş oluncada adet belirtileri oluyormu........

cevap yazın ltf arkedeşler

herkesçikler nereye kayboldu yaaaaaaaaaaa huhu bacılar:teytey:

kız herkes firar etti tamam canım dırımın annesi rahatsız onu anladımda herkes kayboldu ya bugünde vaktim vardı ama neyse bende çamaşırın yıkanmasını bekliyorum asıp gidecem kaynımın doğum günüde canım benim o ya...

hakkatten ya bak sana sitede ne ses var ne de seda yanlızları oynuyoruz
sana iyi eylenceler cnm.bendede bir çamaşır var avde sormaa
yapcak adam bekliyo ağrım var diye korkuyorum işte yapamıyorum
hafta sonu ya allah der başlarım allahın izniyle

herkese iyi akşamlar daha doğrusu sana arkadaşım yoksa kimsenin bizi taktığı yok valla.dırımdende haber çıkmadı aklımda onda ne yaptı acaba hadi öptüm seni paydosssssssssssssssssssssssssss

herkese iyi akşamlar daha doğrusu sana arkadaşım yoksa kimsenin bizi taktığı yok valla.dırımdende haber çıkmadı aklımda onda ne yaptı acaba hadi öptüm seni paydosssssssssssssssssssssssssss

canım sanada iyiakşamlar allah izin verirse yarın görüşürüz kendine çok iyi bak.hehehe senin herif tam bir yardımcı ya bakalım bizimki ben hamiş olunca kaçacakmı yardımcımı olacak ama olur ya şimdiden yardımcı
allah a emanet ol canımŞeniz:1hug:

kızlar babam ananemin hasta olduğunu anneme söylemyecek ve aksama hatta şu saatlerde anannemi götürdü annem arasa dedim babama ne diyecen işim var diyecem sen bişey söleme bizde gelem dedi ...bende evimdeyim cancanlar yoğun stresli ve üzüntülü bir gün geçirdim hepinizi öpüyorum

birsencim çok geçmişolsun canım Allah acil şifalar versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ya karışmak gibi olmasın ama keşke annene sakin bir şekilde anlatsanız sonuçta ilaç falan kullanacak zaten o zaman kendisi öğrenirse üzülür bide yalnız bırakmayın onu şimdi size daha çok ihtiyacı var.söylediklerim için sakın bana darılma tamammı bi tanem.tekrar geçmiş olsunŞeniz:teselli:

kızlar günaydın ben bu sabah geç kaldım direk işlere geçtim ama zaten kimseler yokkkk neşeciğim güsel sözlerin için sağol hiç bir şekilde kırılmam darılmam cnm ........

bu aksam hastaneye gidecem ananenim yanına ................pijam vs.götürcezzz

günaydın canım arkadaşım benim
anneannen nasıl şimdi annene söylemediniz değil mi
cnm günadyın biz anneme söylmemeye çalıştık ama sağolsun düşüncesiz abileri iletmiş aksam o aradı beni morelim bozuk dedi ...neden dedim böle böle dedi...
dedim boşver takma sen dedim hayatına devam et 4 gelini var dedim elebet bakacakalr sen hastalara bakmaktan hasta oldun dedim işin gücün var dedim her biri 1 ay baksa 4 ay yapar dedim sakın işinden çıkma dedim sonra sen bakıyorsun onların vadeleri dolunca gidince sen hasta oluyor hayata tutunamıyorsun dedim bize yazık değilmi sonrada biz senle yıpranıyoruz bizim sana ihtiyacımız var dedim ...doğrıu diyorsun dedi...eğer anneme gelemek isterse annanem hastane sonrası annem alacak yanına bizim bir komsumuz var kadın orta ananeme annem işten gelene kadar o ilgilencek o kadınada üç beş kuruş para veririm dedi annem komsumuz çok iyi bir kadın annem kadar alakadar oalcağı için annem çok güveniyo durumuda yok kadının bölelikle eline para geçer dedik..zaten ananem en fazla 1 ay duruyo sonra sıkıldım beni götürün diyor ...........cnm annem iyi gibi işte ben aksama hastaneye gidecem anneme dedim sende gel oradan bize gelirsin c.tesi kızlarla buluşacaz ya sende olursun dedim değişiklişk olur yani onda..cnm böle işte
günaydın kızlarrrrrr.dırim nasılsın hayatım ananen nasıl umarım iyidir cnm

cnm ananenm yatacak işte hastaneye daha net bilmiyorum durumunu

canım benim olsun bir yerde öğrenmesi iyi olmuş canım
çok güçlü karşılamış maşallah tatlışko teyzeme benim dırım gibi bi kızı var tabi ki çok güçlü olucak c.tesi annenin gelmesine çok çok sevindim nikaha bekliyorum hepinizi mutlaka
bu arada ben öğlen saatlerinde çıkıcam bir daha p.tesi görüşürüz ama seninle tabi ki görüşücez aman beni unutmayın bekliyorum mutlaka

cnm tam gelecekmi belli değil cnm piskolojisine göre değişiyor işte ama gel değişiklik olsun dedim baklım kendi bilir

sen işelerine bak cnm ben seni ararımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…