canlar bugün dk ra gittim yumurtlamışım ama bana 10 gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir dedi yumurta çatladıktan sonra bir anlamı varmıki neyse yine eşimden sperm testi istedi 10 güne kadar bakalım ne olacak bide myrat üroloğa gitmeyi retd etti bakalım hakımızda hayırlısı fazla üstüne hatta hiç üstüne gitmek istemiyorum neysa hakkımızda hayırlısı..
buarada arkadaşımda gebelikten şüpheleniyor diye yazmıştım ya deilmiş(
çok üzüldü ama beli etmedi canım arkadaşım benim ya allah ım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı ve uzun ömürlü evlat nasip etsin.
kızlar galiba hepiniz meşgulsünüz öptüm sizi sitede biraz gezinip kaçarım ben görüşmek dileğiyle....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok morelim bozukkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ananemi hastaneye kaldırmışlar kapl büyümesi varmış solunum yetmezliği yapıyormuş hastaneye yatırılcakmış ve annemin haberi yokkkkkkkkkkkkkkkkk
ne yapacammmmmmmmmmmmmmm
CANIM H.G..... UMARIM TELEFFONUN DÜZELİR.. EŞİNE GELİNCEE BU 10 GÜN İÇİNDE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAP İÇİR SABHA KŞAM CANIM AÇ KARNINA BELKİ İŞE YARAR EE BİLİYORSUN BEN HAMİLE KALMADAN 2 HAFTA ÖNCE DÜZENLİ OLARAK KULLANMAYA BAŞLAMIŞTIK BUNU... EŞİMDE SPERM AZLIĞI VARDI YAAAA ONDAN...........a.s.
herkesçikler nereye kayboldu yaaaaaaaaaaa huhu bacılar:teytey:
kız herkes firar etti tamam canım dırımın annesi rahatsız onu anladımda herkes kayboldu ya bugünde vaktim vardı ama neyse bende çamaşırın yıkanmasını bekliyorum asıp gidecem kaynımın doğum günüde canım benim o ya...
hakkatten ya bak sana sitede ne ses var ne de seda yanlızları oynuyoruz
sana iyi eylenceler cnm.bendede bir çamaşır var avde sormaa
yapcak adam bekliyo ağrım var diye korkuyorum işte yapamıyorum
hafta sonu ya allah der başlarım allahın izniyle
herkese iyi akşamlar daha doğrusu sana arkadaşım yoksa kimsenin bizi taktığı yok valla.dırımdende haber çıkmadı aklımda onda ne yaptı acaba hadi öptüm seni paydosssssssssssssssssssssssssss
kızlar babam ananemin hasta olduğunu anneme söylemyecek ve aksama hatta şu saatlerde anannemi götürdü annem arasa dedim babama ne diyecen işim var diyecem sen bişey söleme bizde gelem dedi ...bende evimdeyim cancanlar yoğun stresli ve üzüntülü bir gün geçirdim hepinizi öpüyorum
kızlar babam ananemin hasta olduğunu anneme söylemyecek ve aksama hatta şu saatlerde anannemi götürdü annem arasa dedim babama ne diyecen işim var diyecem sen bişey söleme bizde gelem dedi ...bende evimdeyim cancanlar yoğun stresli ve üzüntülü bir gün geçirdim hepinizi öpüyorum
cnm günadyın biz anneme söylmemeye çalıştık ama sağolsun düşüncesiz abileri iletmiş aksam o aradı beni morelim bozuk dedi ...neden dedim böle böle dedi...günaydın canım arkadaşım benim
anneannen nasıl şimdi annene söylemediniz değil mi
günaydın kızlarrrrrr.dırim nasılsın hayatım ananen nasıl umarım iyidir cnm
canım benim olsun bir yerde öğrenmesi iyi olmuş canım
çok güçlü karşılamış maşallah tatlışko teyzeme benim dırım gibi bi kızı var tabi ki çok güçlü olucak c.tesi annenin gelmesine çok çok sevindim nikaha bekliyorum hepinizi mutlaka
bu arada ben öğlen saatlerinde çıkıcam bir daha p.tesi görüşürüz ama seninle tabi ki görüşücez aman beni unutmayın bekliyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?