esracım günaydın canım benim nasılsın can kuş
keyfin nasıl güzelim
slm arkadaşlar.. ee ses soluk yokk bizim sayfadan yaaa.. dırım tekrar geçmiş olsun canım...
selam cankuslar ne var ne yok gecmisi okuyamiyorum vaktim yok
yandaki komsu teyze beni cagirdi asure yapacakmis rica etti apartmana ben dagiticam rahatsiz biraz kendisi o yuzden bekliyor ustume bisiler giyip gitcm smdi yardimaaa
bu arada kizlar sabah atesimi olctum bu ay hic olcmemistim ilk olcusum ve 36.5 cikti kafam cok karisti.soyle ki ben ovulasyon testi yapiorum hala negatif cift cizgiyi yakalayamadm ama gecen ay yumurtlama oncesi 36.2 cikiyordu en fazla yumurtlama sonrasi da 36.4 oldu ve artarak devam etmisti.gecen aya gore yumurtlamis olmam gerekir ama onceki aylarda 36.5 cikar 36.7 ye yukselirdi o yuzden bisi diyemiyorum acaba teste guvenip yapmaya devam etsemmi
simdi tartismaya aciom ben yumurtlamis miyimdir sizce yoksa yumurtlamamis miyimdirtatlicadiarzu
sadece 9 ve 10.gunler test yapmamisim 11.gunden itibaren de yapmisim yapmadigim gunler yumurtlama ihtimalim de cok dusuk o kadr erken imkansiz gibi bisi en iyisi ben teste devam edeyim cikar herhalde
kendim sorup kendim cevapliom tatlicadiarzu
ben kactim optum sizleria.s.
slmm kızlarr dr gidecem 15 dk sonra testler içinn öptüm sizi.............................
CNM BENİM YA SIKMA KENDİNİ HERŞEYEDE AĞLMA DÖVERİM GELRİSEMdırımımm burdamısın can
ay canım çok sıkıldı çok gerildim ben yaaaaaaaaaaa
çıkamıyorum çkmam lazım eşimin kıl amcası laleliye gitti ödeme almaya gelince çıkacağımı bildiği için geyik yapıp uzatıyor orda ya
msn den baskı yapıyorlar kardxeşim gizlice cepden arıyor şirket telefonundan ayrı arıyorlar aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
artı dün ben börekle kek yapmıştım misafirler için hepsi yanımda
yani anlayacığınız ta nerelerden misafirler var daha doğrusu erkek tarafı ama yiyecekler bende amca laleli de ben de burda anlayın artık psikolojimi
dırımmmmmmmmmmmmmmm hadi ya birazdan çıkacam seni bekliyom tatlişkom ya
ben de aşılatma yaptıracağım ama önce biraz kilo vermem gerekiyor. çok istiyorum bir çocuğum olsun sağlıklı.
geldimmmmmmmmmmmmm
kimler varrrrrr bakalimmm
komsu ziyareti uzun surdu yeme icme filan birakmadilar ancak gelebildim bugunku calisma yalan oldu aman olsun napayim turkce ile baslayacm zaten en fazla 1 haftami alirsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?