Aysonu Kizlari 2008

canım tatlım görüşemeiyok mira gitti dağıldık vallaa neyseeeeeeeeeee

canım sensin bu konun uzmanı yaaa CADIARZUne haddimize yorum yapmak
hocamız sensin ben ne desem boş şimdi ben daha adet olmayı beceremiyom ki sana yorum yapayımmm:roflol::teselli:

yaaaaaaaa ayşem yeni yaşam canlarım keyifsizim ondan yokum eee birde ben olunca siz yok oluyonuz deli gibi yazıyom burada şimdi yemeğe gidiyom ben gelecemmmmmmmmmmm

Nuraycım ben ce de 9.ve 10. günler yumurtlamış olman ihtimali düşük bel ki de çok daha geç yumurtluyacaksın daha önce de 17. günü filan yumurtlamıştın yanlış hatırlamıyorsam devam et.Ben de kaç aydır beceremedim ve bu ay yumurta takibi yaptırdım bakalım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Allah gönlümüze göre versin...:teytey:

dırımımm burdamısın can
ay canım çok sıkıldı çok gerildim ben yaaaaaaaaaaa
çıkamıyorum çkmam lazım eşimin kıl amcası laleliye gitti ödeme almaya gelince çıkacağımı bildiği için geyik yapıp uzatıyor orda ya
msn den baskı yapıyorlar kardxeşim gizlice cepden arıyor şirket telefonundan ayrı arıyorlar aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
artı dün ben börekle kek yapmıştım misafirler için hepsi yanımda
yani anlayacığınız ta nerelerden misafirler var daha doğrusu erkek tarafı ama yiyecekler bende amca laleli de ben de burda anlayın artık psikolojimi

bu arada sabahtan beri belki 50 kere öyküyle berk var ya evlerimin önü boyalı direk onu dinliyorum bu günde bu taktım ben

cimbom ya telefon açsan şu amcaya yada eşini ara o söylesin böyle sorumsuzluk olmaz canım benim ya.

burada nabersiniz kızlar ben hemen çıkacam yarına şimdiden hazırlık yapıyorum mağlum yarın doluyum buarada dırım benim tel suya düştü ya:)) bütün tel numaralarıda tel hafızasında kaldı anlayacağın özel nonu atsana bana.yarına bir yerden tel bulacam sime kaydedeyim bare

CNM BENİM YA SIKMA KENDİNİ HERŞEYEDE AĞLMA DÖVERİM GELRİSEMklava:
YA BU AMCA NE KIL YAA VALLA BİGÜN BİRİ ONU DÖVSEDE AKLI BAŞINA GELSE OHHH BULMUŞ SİZİN GİBİ KAPIYIII SEN ÇIK GÜSELİM SÖLE MURATA YAAA NE BEKLİYONNNNNNNN..........
SIKMA KENDİNİ TATLIM BENDE AKSAMA GİDECEM HASTANEYE
YATMIŞ ANANEM.....
dırımmmmmmmmmmmmmmm hadi ya birazdan çıkacam seni bekliyom tatlişkom ya

CNM ATTIM MSJ SEN ŞİMDİ TLF KULLANAMIYORMUSUN YAWWW NASIL ULAŞACAM BEN SANA YARINCADIARZU

ben de aşılatma yaptıracağım ama önce biraz kilo vermem gerekiyor. çok istiyorum bir çocuğum olsun sağlıklı.

cnm bak bende kilo veriyorum hamile kalabilmek için ama ben adet olamıyorum adet olmadıkca kilo alıyorum,kilo aldıkca adet olmamıyorum benimki hormonel yani....doktorum hemen diyetisyene git... ancak doktor kontrolü altında kilo verebilirsin dedi......tabi adet olursam(hala adet olamadım 45 gündeyim)hormonlara bakılcak hormon tedavisi uygulayacak

neyse eğer sen sağlıklı adet oluyorsan cnm ve sadece kiloluysan ve kilon adet olmana engel değilse........
diyetisyene git cnm hem aç kalmıyorsun hem kasdan mı yağadanmı kilo verdin biliyorsun sağlıklı olanı bu biz anne adayız o yüzden sağlıklı olmalıyız cnm ...

istanbuldamı oturuyorsun bilmiyorum ama ben ermeni hastanesine gittim mükemmel bir doktor...tavsiye ederim

geldimmmmmmmmmmmmm
kimler varrrrrr bakalimmm
komsu ziyareti uzun surdu yeme icme filan birakmadilar ancak gelebildim bugunku calisma yalan oldu aman olsun napayim turkce ile baslayacm zaten en fazla 1 haftami alirsırnaşık şey

hoşgeldin cnm kimsecikler yok hayalet köy gibi sayfa
in cin top oynuyo ben arada geliyom mira gitti herşey yalan oldu hehehehehee

siz şimdi yarın buluşuyosunuz çok mutluyum ama bir okadarda gelemiyorum diye üzgünüm
yarında eşimin bankadan arkadaşları geliyo napcam bilmiyorum geri çeviremedim artık nezamndır gelmmek isitiyolar napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…