Aysonu Kizlari 2008

Yaaaaaaaaa Nuray Aşk Olsun Demek Ben Size Yetmiyomm Heeeeeeeeeeeee

Dur Bide Ben Tatil Yapemmmmmmmmm Nasil Olacek Görecezzzzzzzzzzz

Esra Kissssssss Naberrrrrrrrrrrrrrrrr

Askum Hoşgeldin Kissssssssssssssssssss

Nurayyyyyyyyyyyyyy Banane Gidecem Bensiz Kalin Azcukkkkkkkkkkk

tamam da gülüm akşam yemeğine geliyorlar
diyomki mantarlı et sote pilav çorma z.yağlı dolma salata çeşitleri nasıl
olurmu cnm ilk defa geliyorlar

Esra Cancan Sana şimid Bir Menu Hazirliyom Bu Aksam Dan Al Malzemeni Dinliyonmu Ses Verrrrrrrrrrrrrrr

süper nurayım yaaaaa valla ben bunu yapayım sağğol cnm be rahatladım
pratik hemdeŞeniz

naber fakelove canım bır gelısme var mı dr zıyaretı nasıl gectı:1hug:

merhaba canım pekbi gelişme yok geciktim 5 gün gittim yine sol yumurta 1 yumurta oluşmuş yumurtalık yine atamamış kist olmuş canım progestan verdi adet olcam işte sonra 3 günü gidip fsh ve e2 tahlili yaptırcam senden ne haber

CNM şimdi aksamdan eve git çorbanı yap hemen tariflere başlayım
çok pratikler (beni yemek değil temizlik öldürüyo bu işlerde)

1.5 bardak kırmızı mercimeği ısla
sonra düdüklü tencerene orta boy soğan doğra öle özenli doğramana gerek yok
sonra soğan pembeleşince salçasyı mercimeyi tuzunu at sonra göz kararı suyunu koy düdklüyü kapa 10dk.sonra pişmiş olur içine karabiber ,nane , kırmızıbiber koy rondayla tırrrrrrt yap hemen süzme gibi olur cnm

sonra 8 tane but(bu but sayısı kişiye göre cancan) onalrı yıka
bir kaba yoğur bir kaşık biraz salça kekik kırmızı biber koy çırp tavukları bula bunalra fırın poşetine koy bir yerdende karni tür al içine bir domates rendele içine 2 diş sarımsak ve 1 çorbakaşığı yağ koy fırın poşetine koy tavun yanına koy cnm pişsin.........
sonra pilav .......sonra amerikan salatası ve mevsim salatası yap hepsi çok kolay cnm........tatlıyıda onlar getirsinnn hehee

heee birde kolay pizza var istersen yap hamburger ekmeğini 2 ye böl üzerine yağ sür margarın yani üzerine kaşar sucuk ketçap dök fırına sürr harika yada konserve barbunya al zeytin yağlı yap

yanş bende yemek çokkkk ben yemek yapmayı çok seviyom ama temizlik ve yemek beraber olmuyo bir yemek dqaha var çok lezzetli ama biraz uğraşacannnnnnn zengin bir yemekkkkkkkk

istersen yazarım cnm

hoşbuldum arkadaşım iyiyim çok şükür dr geldim işte sen nasılsın bacım

cnm yine yapmışsın nur topu gibi bir kistttttt biz anca kist yapacaz bu gidişle yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

benimde hap bitti dün ama dün ve bugün mide bulantısı baş ağrısı kasık ağrısı(çok şiddetli)bel ağrısı offfffffffff siş köklerim bilem ağrıyo yaaa bi olsam göbek atacam gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........

sağol cnm yaaaaaaaaaaa
süpersiniz valla artık gerisi kolay valla
önemli olan ne yapıcağına karar vermek mersi hepinize kolaymış yaaaa dırımim
bitirdik olyı tamamdır valla:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…