hoş geldin gel gel kızlarda yarın misfirim geliyo bana yardımcı olmaya çalışıyorlar menü konusunda
senden naber teyzesi bebiş ellerinden öper:roflol:
yoksa yemegemi geliyorlarrrrrrrrkafamçokkarıştı
bence milfoy hamuru al içine sucuk ve kasar kes koy fırına at
yanına da hazır keklerden al 2-3 ytl para deil valla ugrasmaya degmes
bir de kısır yapabilirsin o da kolayyy
kendini yorma bitanem hamileisn yeter bu kadar ikram yeter de artar valla cay kahve nescafe filan bitirirsin olayııı
evet cnm akşam yemeğine bide yarın 4 kadar çalışıyom ben:çok üzgünüm:
bende iyim canım dr yeni geldim bigirim kızlar ne yapyoıar bakem dedim :1hug:yarın için kolay gelsin canım
canım benim yorma kendini ve bebeğini bugünden yap canım hazırlıklarını senin için kolay olur ne dersinyerimseniben
dırım yemek konusunda uzman canım o daha ıyı menu verır sana
ama nerdeee kayıplara karstıı:mymeka:
benim cok sevdıgım bısı var cok da pratık ondan yapabılırsın
fırın kagıtları varya yaglı kagıt ondan buyuk kare koparıyorum ortasına tavuk yanlarına patates domates mantar kabak ne bulursam sebze dolduruorum uzerıne salcalı tuzlu su dokuyorum uzerını burarak sıkıyorum baglanmıs paket gıbı oluyor fırına suruyorum 40dk fılan 200 derecede pişiyor herkese bir poset veriorum cok hoş oluyor
brokoli veya turpotu haşlama yapabilirsin salata olarak,
yanına da pilav yakışır istersen bir de çorba tamam işte
bu dediklerimi yapmak bir saat bile almıyor
naber fakelove canım bır gelısme var mı dr zıyaretı nasıl gectı:1hug:
Askum Hoşgeldin Kissssssssssssssssssss
Nurayyyyyyyyyyyyyy Banane Gidecem Bensiz Kalin Azcukkkkkkkkkkk
evt bacım bencede yoksa yanmişem
eşim aradı diuoki sana bir yardımcı moldovyalı ya da rus alam gelem bende ona...... dedim nasıl amananiknanik
hoşbuldum arkadaşım iyiyim çok şükür dr geldim işte sen nasılsın bacım
CNM şimdi aksamdan eve git çorbanı yap hemen tariflere başlayım
çok pratikler (beni yemek değil temizlik öldürüyo bu işlerde)
1.5 bardak kırmızı mercimeği ısla
sonra düdüklü tencerene orta boy soğan doğra öle özenli doğramana gerek yok
sonra soğan pembeleşince salçasyı mercimeyi tuzunu at sonra göz kararı suyunu koy düdklüyü kapa 10dk.sonra pişmiş olur içine karabiber ,nane , kırmızıbiber koy rondayla tırrrrrrt yap hemen süzme gibi olur cnm
sonra 8 tane but(bu but sayısı kişiye göre cancan) onalrı yıka
bir kaba yoğur bir kaşık biraz salça kekik kırmızı biber koy çırp tavukları bula bunalra fırın poşetine koy bir yerdende karni tür al içine bir domates rendele içine 2 diş sarımsak ve 1 çorbakaşığı yağ koy fırın poşetine koy tavun yanına koy cnm pişsin.........
sonra pilav .......sonra amerikan salatası ve mevsim salatası yap hepsi çok kolay cnm........tatlıyıda onlar getirsinnn hehee
heee birde kolay pizza var istersen yap hamburger ekmeğini 2 ye böl üzerine yağ sür margarın yani üzerine kaşar sucuk ketçap dök fırına sürr harika yada konserve barbunya al zeytin yağlı yap
ne edi cnm dr unuttum vallahi sormayıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?