cnm yine yapmışsın nur topu gibi bir kistttttt biz anca kist yapacaz bu gidişle yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
benimde hap bitti dün ama dün ve bugün mide bulantısı baş ağrısı kasık ağrısı(çok şiddetli)bel ağrısı offfffffffff siş köklerim bilem ağrıyo yaaa bi olsam göbek atacam gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
bende bir gelisme yok fakelove cım aynen devam işte
yaza kadar denicem olmazsa o zaman bişiler dusunuruz
şurda kpssye 5 ay kaldı bebek için uzulemicemtatlicadiarzu
stres olmamam lazım ders çalışcam hem işte sınav bittiği zaman 9 ay kadar denemiş olacam o zamana kadar olmazsa zaten mecburen dr kapısı aşındırmamız gerekecek
hem şu an birtakım borçlarımız var eşimin iş değiştirme ihtimali var daha akşam konuştuk şu anda olmaması aslında çok daha iyi bizim için diye ama eşim dediki şimdi istemioruz ya kesin olur bir doktora borcumuz eksikti deditatlicadiarzu
senin yumurtalar catlamıor o zaman
benim kuzende de aynı sorun var yumurta catlamadıgı ıcın adet olamıyor dr ona da progestan vermıs o catlatıo mu acep yumurtayı
yoksa sadece adet getirmeye mi yarıyorrrr
Ben Geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Slm Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BEBISIM BURDAMIYDIN HOSBULDUK BITANEM ESIM SIMDILIK IYI AYIN 18 INDE SARGILAR CIKACAK OYLE ISTE YA SEN NASILSIN BI GELISME VARMIa.s.
OYLE BITANEM ALLAH BUYUK HERSEYIN EN IYISINI BILIR YUCE RABBIM... TADINIZ HIC KACMASIN CANLARIM BENIM
EVET CNM ALLAH TADIMIZI BOZMASINNN
ESRACIĞIM GÜLE GÜLE İYİ BAK KENDİNE YORMA CANIM BENİM AHHH YAKIN OLSAYDIK BEN GELİR SANA 2 DK.YAPARDIM YEMEKELRİ VALLA
GÜNEŞİM ALLAH RAZI OLSUN CNM AMA DİYET MECBURUM CNM BEBE İÇİN EN AZIDINDAN HEHHEHEEE
hay agzını öpemmmmŞeniz
işin sırrı bu canım illa olcak diye inat etmemek lazım Allah ne zaman isterse o zaman oluyor sperm dusukmus yumurta catlamıormus bunların hepsi bahane aslında olcagı varsa korunurken bile oluyor bir sıkıntı varsa tedavi ol bol bol dua et gerisini Allaha bırak
herbişeyimiz datlıdır bizim
şakkıdı
nerelerde gezion sen bakim işte bole yakalrım ben adamı
mesajlan neyin taciz ederim böyle getirtirimsengözlerimebaksanab
geçmiş olsun neşecim ne diyim durup dururken zarara bak yahubenneyaptımki
zaten beni yakladın ya kendi kendime çok güldüm ya nerde olsak birbirimizi buluyoruz yahu:sm_cool:Şeniz
bu eda bu hal tuzak mı
dost musun düşman mısın:mymeka::mymeka:
senin de agzına saglık datlı dillimmmmŞeniz
hadi bakalım kolay gele yavas yavas yap yorma kendini öpücüklerrrrrŞeniz
Neşe Cnm Annemde Gelecek Yarin Tatlimmmmmmmmmmmmmmmmm
anam bı baktım onlıne sın ama sayfada yoksun hemen buldum seni yapıstım ensene var mı ole gızlı gızlı baska forumlara bakmak:mymeka:
once gelecen selam cakacan ondan sonra destur verırsek baska yerlerde gezersınlaelaelaelaelae
tamam canım ya ne vuruyon canım yandınaniknanikŞeniz
fururum ben kızdırma benıklava:şakkıdı
bu pırıncte bekletme olayını ılk kez duyuyorum canımcım ınsallah ıse yarar güzelim yaaa
bu arada güzelim demişken bidaha duymayım güzel değilim diyefotonun gerisini gorduk ne guzel kızsın beeeeee halt etmişsin sen onuuu
bak gene furasım geldi ee napayım hakedion:mymeka:
hehehe beni mahçup ettin ya yok kız beni tanıyın diye koydum buluşmada boyumdan dolayı zor seçerler bari yüzüm tanıdık gelsin kızlara:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?