Aysonu Kizlari 2008

olursun bi tanem bende olmadım işte ilaç verdi onu kulancam inş sonra olcam hep ben kist yapıyorum zaten kistler benim yumurtalıklarımı çok seviyolar nasıl bi yerki acaba yumurtalıklarım hep benim :roflol:yumurtalıkları seçiyolar bende merak ettim şimdi fisfisfisama neyse hayırlısı tatlım

Ben Geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Slm Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım bende ilk başlarda öle düşünüyodum borcumuz var olsa bile ona belki fazla bişey veremicez derdim ama öle söleme bacım her bebek kısmetiyle gelirmiş senin hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım:1hug:

senin yumurtalar catlamıor o zaman
benim kuzende de aynı sorun var yumurta catlamadıgı ıcın adet olamıyor dr ona da progestan vermıs o catlatıo mu acep yumurtayı
yoksa sadece adet getirmeye mi yarıyorrrr

evet canım ablamdada aynı sorun vardı şimdi 5 yaşında cadı bir kızı var benim yumurta çatlamıyo yani yumurtalık atmıyo yumurtayı progestan yumurta çatlatmıyo canım yumurta çatlaması için iğne veriyolar progestan adet olunca o kaln yumurtanın kistleşmeden yumurtalıktan atılmaısını sağlıyomuş aydınlata bildimmi

BEBISIM BURDAMIYDIN HOSBULDUK BITANEM ESIM SIMDILIK IYI AYIN 18 INDE SARGILAR CIKACAK OYLE ISTE YA SEN NASILSIN BI GELISME VARMIa.s.

vallahi ben aynı tas aynı hamam yerimde sayıyorum bu ayda ümit yok galiba yumurtam büyüyüp çatladı ama bakalım tutmuşmu o önemli canım ya.

eşinin iyileşmesine sevindim allah ım inşallah hepimizin gönlündeki hayırlı dualarını kabul eder bir tanem..Şeniz

canlarım ben çıkıyom gari yolum uzunnnnnnnnnnnnnn öpüldünüzzzzzz
iyi aksamalr iyi h.sonları nurya h.sonu karşılaşırık belküüü canımmmmm

yarın yokum gariiii beni özleyin anacığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu eda bu hal tuzak mı
dost musun düşman mısın:mymeka::mymeka:

senin de agzına saglık datlı dillimmmmŞeniz
hadi bakalım kolay gele yavas yavas yap yorma kendini öpücüklerrrrrŞeniz

DOSTUM NURAYIM NE YAPAYIM DAYANAMADIM DIRIMIMA GEL KIS SANADA YAPARIM COK GUZEL BOREK ACARIM VALLA BITANEM SEN GEL

Neşe Cnm Annemde Gelecek Yarin Tatlimmmmmmmmmmmmmmmmm

vallah süper olur ya.annemi bende getirirdim ama yola fazla çıkamıyor hemen tıkanıyor bende bir dahaki buluşmada annemi getiririm senin anne yine gelir tanışırlar ay ne güzel olur yahu:dance: belkim benim lise arkadaşımda gelir ama belli değil 10 gibi ara beni söylerim demişti..

dırım ve güneşim görüşmek üzere kendinize iyi bakın.ay yarına çok az kaldı ya heyec<an bastı beni.......

bende kaçıyom yemek yapacam bu sefer ciddi kaçıyorum he:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…