Aysonu Kizlari 2008

ıyılık hıcranım sen nasılsın karsılasamıos artık ayran ıctık ayrı dustukkk kuşummmmmmmmm

sorma canım yaaa aman ayranı keselim ozaman bizzz:roflol: ben sık sık giremedim 2 gündür falan ama girdiğimde de sen yoktun heralde bazende online oluyon ama başka gezegenlerde geziyon bacummmm yaaa

bizi aldatıyon fazla dolaşmıyon bu aralar burda heralde ki millet selamın karşılığını alamayınca kaçıyorrrrrrrrrrrrrrsırnaşık şeysırnaşık şey

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ballar .bugün yanlızız burada hatunlar
buluşmaya gitti ve ben gidemedim yaaaaasenağlama
hu hu kimsecikler yok herhal

ayşecim yaaa şu sendeki resim varya kaç haftalık olduğunu gösteriyo ahanda üsteki yaaaaaa men yapamıyom sinir oldum yardım et

canımmmmmmmmmmmmmmm benim ay çok merci teyzesi yapamadım sinir oldum valla bugünde sitede kimse yok sen ben ve bebişlerimiz baksana hatunlar daha eeee piş piş yapıyolar herhalde
zati sonrada buluşacaklar bizsiz yaaaaaa çok üzülüyom ben

KEŞKE GİDEBİLSEYDİN KISMET ARTIK CANIMM EE KARDEŞİN GİDİYOR MU BARİ

KEŞKE GİDEBİLSEYDİN KISMET ARTIK CANIMM EE KARDEŞİN GİDİYOR MU BARİ

yok cnm kaynanası onda 1 haftadır .bende akşamdan yemeklrimi yaptım akşama misfirim var eşimin bankadan arkadaşları senin haberin yok tabi
dün kızlar bana tarif verdi ler onları yaptım bende zor ve yorucu bir gün beni bekliyo
erkanda kaçmaya çalışıcam işten inşallahkafamçokkarıştı

kızlarrrrrrrr günaydınnnnnnn nasulsunuz bakimmmmmmmm

esracığım öle buhran yapma bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaa sen hazırlıklarını yaptınmı bakimmmm

ayşecim sen kaç senelik evlisin bakaem erken evlendin herhalde 85 doğumlusun ya ondan sordum.nasıl gidiyo evlilik eşin bebişinde katıldı aranızea allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah biraz anlatsana kendini

kızlarrrrrrrr günaydınnnnnnn nasulsunuz bakimmmmmmmm

esracığım öle buhran yapma bakimmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaa sen hazırlıklarını yaptınmı bakimmmm

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldin ebet yaptım noktası noktasına uyguladın arkidiş
ama aklım sizde herkesi öp benim için olurmu sizleri çok seviyom kalben yanınızdayım
heeeeee bol bolda resim çekin nolur

çekilcez cnm neler yaptın bakimm yaz bakalımmmmm

kalben olduğunu biliyoz bigünde mirasız buluşacazzz

çekilcez cnm neler yaptın bakimm yaz bakalımmmmm

kalben olduğunu biliyoz bigünde mirasız buluşacazzz

ayyyyyyyyyyyyy nolursunuz evet buluşalım en yakın zaman da oleyyyy:dance:
tavugu fırına verdim,mercimeğide düdüklüye.yaptım arkadaşım bi eve gidince tavuğu pişiricem çorbayı yaptım pramit pastası yaptım birazda kızartma ve z.yağlı dolma yaptım ooooooooooooookafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…