Aysonu Kizlari 2008

ayşecim sen kaç senelik evlisin bakaem erken evlendin herhalde 85 doğumlusun ya ondan sordum.nasıl gidiyo evlilik eşin bebişinde katıldı aranızea allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah biraz anlatsana kendini

PEKİ ANLATAYIM.. BİZ EŞİMLE TANIŞALI 4 YIL OLDUU .. BİZİMKİ ZOR BİR EVLİLİK OLDU ÇÜNKÜ NE ONUN AİLESİ BENİ NEDE BENİM AİLEM ONU İSTEDİ BİZ TAM BÖYLE 2,5 YIL HARCADIK NELER NELER GELDİ BAŞIMA Bİ BİLSEN 2 GÖRÜMCEM VAR ASLINDA İYİ İNSANLAR FAKAT ZAMANINDA NAMUSUMA KADAR LAF ETTİLER İNSAN ISINAMIYO.BELLLİ BİR YERDEN SONRA. EŞİM BABASI ÜZERİME ADAM SALDII ADIMI KÖTÜYE KULLANMAK İÇİN. BÜYÜK GÖRÜMCEM HİÇ TANIMADIĞIM BİR ERKEKLE ADIMI ÇIKARDI.. KÜÇÜK GÖRÜMCEN ECZANEDEN BENİM ADIMA GEBELİK TESTİ ALDI.. DAHA SAYAYIM MI?İŞTE BÖYLE BİR 2,5 YIL ATLATTIK.. ZAR ZOR NİŞANLADIK SONRADA 1 EYLÜL 2006 EVLENDİKK..BENİM İKİ KIZ KARDEŞİM VAR BİRİ LİSE DİĞERİ ÇUKUROVA ÜNVST.. OKUYOO FİZİK ÖĞR. GEÇEN YILDA MATEMATİK BÖLÜMÜNÜ KAZADI HEM FİZİK HEM MATEMATIK ÖĞRTM.. OKUYO.. EVLENDİĞİMİZDEN BU YANA HİÇ KORUNMADIK EŞİMDE SPERM AZLIĞI VARDI. 1,5 OLMADI BEBEİŞİMİZ 15 OCAKTA AŞILAMA OLACAKTIM ADET BEKLİYORDUM AMA OLMADIM VE BU GÜZEL HABERİ ALLDIK ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.AHH CANIMM 19 20 YAŞINDA TANIŞTI EŞİMLE FAKAT SU 4 YILDA YAŞADIKLARIMI ROMAN YAPSAMM KESİN ÇOK TUTARDI...... AMAN İŞTE BÖYLE CANIM. ANTALYA ETİLER KONUKSEVERDE OTURUYORUM CANIM.YOLUN DÜŞER BUYUR GEL ŞEKERCİM...

cnm benim yaaaaaaa ne badireler atlatmışsınız.insan hiç evladının mutluluğunu istemezmi anlamıyorum ben.hele görümcelerin yazık valla insanlık ölmüş bacım.allah eşinle sana mutluluk versin gerisi yalan üzme kendini.
eeeeeeeee şimdi nasıl aileler görüşüyorlarmı.ayyy çok pardon haddim olmayarak soruyorum hemde üzüyorum valla seni cnm.ama hakkatten çok etkilendim inansenağlama

Yok Canim Görüşmüyorlarr Dün Bi Geldi Oda Yeni Araba Aldik Onu Kutlamaya O Kadar.. Zaten Ben çalişiom Ayda Nerden Baksan 1 2 Kez Gideriz Ki Onlar Zaten Hiç Gelmez.. :)))) özel Günlerde Gelirler Iştee.. Doğum Günü Felan Işte. Canim

aman boşver güülüm gelmesinler zaten.bebiş olunca görrürüm onlarıklava:
bende 2004 eylül ayında evlendim eşim kuzenimin bankadan arkadaşıydı
tesadüf o ya benim resmimi görmüş sonrada onu cücdanından aşırmış kuzende farkedince alooo demiş eşimde vermem ben bu kızla evlen cem demiş.tanıştı k2 ay sonra istediler söz nişan 6 ay içinde velendik
ama şuan kuzenimle konuşmuyorum bilsen neler yaptı ahep korkuyodum ikisi arasında kalmaktan ki oldu.babam buna sordu nasıl biri diye dayı dedi boyumca kefilim sonrada beni istedikten sonra tam söz takılacak dedikodu çıkardı eşim hakkında
yok düşüncesizmiş birlikteyken hiç elini cebine atmıyomuş göya üzerine yürümüş daha neler neler
anası aradı beni telefonda saatlerce ağlattı en mutlu günlerimde.tabi babamda bunlar kulana gelince kıyameti kopardı kimse benim kızımı eğlatamaz diye düşün eşimi hiç tanımıyo diyebilirdiki kızım
bak öyle böyle şeylar varmış olmaz söz möz yok am hiç tereddütsüz ben kuzenimi defterden sildim bizimkilerde komple sildiler sülaleden.öyle zor zamanlar geçirdimki babam onaylamıycak diyee,gerçi seninkilerin yanında bunlar hiç birşey ama paylaşmak istedim valla.velasıl kelam
1,5 sene ilaç kullandım bıraktım 1,5 sene tık yok tam ümüdimi kaybetmiştim bebişim geldi:dance:

HEHEHE DESENE KIZZZ KADERLERDE BENZİYOO BİZİM.. AMAN BEN EŞİMLE MUTLUYUM ALLAHA ŞÜKÜR SENDE MUTLUYSA GERİSİİ SORUN DEĞİL. ALLAH KENDİ ANAMIZI BABAMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONLAR UZUN UZUN ÖMÜRLER VERSİN.. CANIM...

amin cnm amin allah onları başımızdan eksik etmesin sana tel.numaramı özel mesj atsam sence güvenli oluru arada bir laflasak nedersin

kızlar yaklaşık bir haftadır görüşemedik misafirlerim vardı bu sabah gittiler hatırlarsanız adetim 1 gün gecikmişti neyse sonra 3 gün gecikti ben tabi hamilelik moduna girdim eşime bile kesin hamileyim dedim hatta sigarayı bile azalttım çünkü hep gününde olurdu 3. günü kan testi yaptırdım 1 saat sonra uçarak pozitif çıkacak olan sonucumu almaya gittim ve adam raporu yazıyorum bekleyin dedi ben dayanamadım ve sonuç ne diye sordum ve negatif dedi o anki hayal kırıklığımı size anlatamam inanmadım eminmisiniz dedim zaten o akşam da regl oldum

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sıkıcı birgün valla kiiiiiiiiiimmmmmmmmmmsecikler yok çok şükür in cin hak getire bande kaçıyom artık gidip misafirlerimi bekliyeyim bari

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bizim içinde çok güseldi harikaydıı
hatta sizden sornada gezdim saat 10.30 eve geldiğimde ayaklarım acıyordu hehhee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…