Aysonu Kizlari 2008

kızlar merhaba bugün biri giriyor diğeri kaçıyor galiba bugün hiç kimse birbirini yakalayamayacak neyse

ya dün o kadar güzeldiki sanki sizi ilk defa değil yıllar öncasinden tanıyormuşum gibiydi eşime anneme sizi anlata anlata bitiremedim durmadan fotoları gösteriyorum çok güzeldi herkes çok samimi ya..
hehehe artık sizi bırakmam japon yapıştırıcısı gibi size yapıştım ona göreŞeniz

iyiki sizi tanımışım allah mutluluğumuzu daim etsin.

mira annem yüzüğü o kadar çok beğendiki anlatamam niye kendine almadın dedi fakirim param yok dedim keşke bana söyleydin dedi bir dahaki sefere o zaman alırım paranı dedimjeyyar:roflol:

neysem canlarım yarın sabah allah izin verirse görüşürük:1hug::sm_cool:

slm kıslar kimse varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kıs msn gel fotoları banada gönder bendekiler çok kötü çıkmışım bennnnnnnnnnnnn..
bu arada rumuz değişti tanımamışsındır sen şimdi beni ben hicrannnnnnnnnnnnnnnn

insallah guzelim insallahh kısmetttttt
bu arada bişi sorcam rumuz nasıl değştiriliyorrr

alttaki forum penceresinden site hakkında soru ve yardım kısmını tıkla orada sıralı yardım listesinde yazıyor kullanıcı adı değişimi diye ordan mesaj atıyorsun sorumluya oda aynısından başka yoksa değiştiriyor kullanıcı adını.sen siteye girdiğinde değişmişse yeni kullanıcı adını ve eski şifreni kullanarak giriyorsun

arkadaşlar merhaba.benim 3.aşılamada tutmadı malesef.bugün sabah adet oldum.kısmet değilmiş.hayırlısı olsun.insan yinede bi tuhaf oluyo.artık 1 ay ara vericez.tüp bebeğe geçicez.

arkadaşlar merhaba.benim 3.aşılamada tutmadı malesef.bugün sabah adet oldum.kısmet değilmiş.hayırlısı olsun.insan yinede bi tuhaf oluyo.artık 1 ay ara vericez.tüp bebeğe geçicez.

üzülme canım inşallah tüp bebekte bebeğine kavuşursun herşey gönlünce olsunnn.

insAllah olur canim cok cok diliyorum herkeze Anne olmayi tatsinlar canim ve insAllah sende tadarsin canim üzülme Allah yardimcin olsun

nuray kuşum geldimmmm

bilgisayara bişey oldu kapandı vs.anca açtım geldim nasılsın eyisennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…