bizim içinde çok güseldi harikaydıı
hatta sizden sornada gezdim saat 10.30 eve geldiğimde ayaklarım acıyordu hehhee
kızlar merhaba bugün biri giriyor diğeri kaçıyor galiba bugün hiç kimse birbirini yakalayamayacak neyse
ya dün o kadar güzeldiki sanki sizi ilk defa değil yıllar öncasinden tanıyormuşum gibiydi eşime anneme sizi anlata anlata bitiremedim durmadan fotoları gösteriyorum çok güzeldi herkes çok samimi ya..
hehehe artık sizi bırakmam japon yapıştırıcısı gibi size yapıştım ona göreŞeniz
iyiki sizi tanımışım allah mutluluğumuzu daim etsin.
mira annem yüzüğü o kadar çok beğendiki anlatamam niye kendine almadın dedi fakirim param yok dedim keşke bana söyleydin dedi bir dahaki sefere o zaman alırım paranı dedimjeyyar:roflol:
neysem canlarım yarın sabah allah izin verirse görüşürük:1hug::sm_cool:
selammmm
ne guzel gecmis cok ozendim valla ne yalan soyleyim
fotolari bize de yollarsiniz artik di miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
keske hıcrancım fotoları gorunce daha da ozendım vallaa hehehe
napalım kısmet belkı bırgun nasıp olur gorusmek
insallah guzelim insallahh kısmetttttt
bu arada bişi sorcam rumuz nasıl değştiriliyorrr
arkadaşlar merhaba.benim 3.aşılamada tutmadı malesef.bugün sabah adet oldum.kısmet değilmiş.hayırlısı olsun.insan yinede bi tuhaf oluyo.artık 1 ay ara vericez.tüp bebeğe geçicez.
insAllah olur canim cok cok diliyorum herkeze Anne olmayi tatsinlar canim ve insAllah sende tadarsin canim üzülme Allah yardimcin olsunarkadaşlar merhaba.benim 3.aşılamada tutmadı malesef.bugün sabah adet oldum.kısmet değilmiş.hayırlısı olsun.insan yinede bi tuhaf oluyo.artık 1 ay ara vericez.tüp bebeğe geçicez.
nurayyyyyyyyyyyyy kiz görmemezlikden mi geliyorsundırımın fotolar geldiiiiiiiiiiiii
canım almiş yaaaa ne tatlıııııııııııııııı oyyyyyy yerim onuuu:1hug:
iyiyim dirimimmm siz de iyisiniz masalla gorudum fotolardan:roflol:
hicranim sen de hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?