Aysonu Kizlari 2008

SEVİNİRİM ATARSAN MAİLE aaa çok geçmedimi doktoruna danıştın mı adet olamadığını

ben de dün yine kan verdim. ultrasona girdim. sanırım cumartesi günü herşey yolunda giderse aşılama olacak

Günaydinnn Arkadaşlar Hanii Fotolarrr Yawwwwwwwwwwwww
ayşeciğim günaydın msn adreslerine mail attık cnm senin yokki bende :)

cnm en son 18 aralıkta adet oldum ben sonra 25 ocakta lekelenme başladı sökülsün diye ilaç verdi ama hala bişey yokkkk ilaç biteli 4 gün cnm ama gelmedi ialç bittikten 10 gün içinde cvp veriyormuş offfffffff

senin içinde hayırlısı olsun cnm .......inş.herşey yolunda giderrrrrr

Birsencum Seni Hemen Tanidim Ama Bak Bakalim Doğrumu Biliyorum Sari Saçli Olan Sensin Siyah Kiyafetin , Mor Renli Gökçen Mi Beyaz Li Kimmm

Birsencum Seni Hemen Tanidim Ama Bak Bakalim Doğrumu Biliyorum Sari Saçli Olan Sensin Siyah Kiyafetin , Mor Renli Gökçen Mi Beyaz Li Kimmm
cnm resimlerin altına yazdım ben kim kim diye beyaz ceketli siyah saçlı ufak tefek olan bubenimkaderim beyaz kazaklı olan hicran kazağın üstünde siyah askılı birşey var .........fıstık yeşilli anneciğim gözlüklü bir cici kız var oda hicranın kızı ........küçüğüm ufağımmm almışşşşş....diğer kısa saçlı bayan miranın annesi
benüüüüdeee doğru bildin

Dirimcim Benim Msn Em Yok Canim Yaa

cnm normal bir adres ver yawwwwwww

yazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa mailin altını okuyunnnn burayada yazdımmmmmmmmmmmmmm

ay heyecandan ne yaptığımı biliyommu ben bacım .ay çok güzel çıkmışsınız ya hu süper herkeste tahmin ettiğim gibi çok tatlısınız inşallah bu buluşmayı en yakın zamand a bir daha tekrarlarız yoksa çatlarım ben

esra sılam yolladım canlarımmmmmmm resimleri
altında yazdım kim kim diyeeeeeeee

ehhh esra artık bigün mirasız buluşacaz kızcağız birdaha nasıl gelsin
sen ben neşe bombom hicrana giderükkkkkkkk hicran kalkamıyı o gün gezdi kızz artık yatar 1 ayy ağrısı varrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…