Aysonu Kizlari 2008

günaydın anniş adayları nasıllsınız bana da gönderdiniz inşallah resimleri yoksa yakarım allahımaaaaaaaaaaaaa
günaydın cnm bak bakimmm yolladımmı şaşırıdm kızz iiceeee kime yolladığımı
birsencim niye msn kapalı gözüküyo sadece mailmi atabiliyosun cnm.resimler
süper yaaaaaaaaaa çatladım vallahi
cnm bizim burada msn yasak ondan kapalı hotmaili kullanabiliyoz sadece

kızalr günaydın..

perşembe günü dr gittim kameralı rahıme bakıldı yapışıklık olmadığı herşeyın normal olduğunu söyledi dr...rahım flimiyle eş değermiş hemen hemen....bıraz zordu bu ama acısını unuttum bıle bebek için:)

neyse dr gittim sonucu gösterdim adet olamadığım için ilaç verdi ilaç içiyorum 3 günü gidecem hemen tedavıye başlayacak..ama devlet hastanesı olduğu için eşiminde sperm sonuçlarıı olması gerekmiş... bu hafta onuda verecez...sonra haftayada adet olurum ...inşallaah en kısa zamanda bişiler olur ...allahım herkeze ver yarabımmmm....

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.ben bbugün daha iyiyim yani iyi olmaya çalışıyorum.en azından eşim için.ne yapalım artık alıştım gerçi ama neyse hayırlısı.

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.ben bbugün daha iyiyim yani iyi olmaya çalışıyorum.en azından eşim için.ne yapalım artık alıştım gerçi ama neyse hayırlısı.

canım benim merhaba iyi ol şekercim herşeyin bir zamanı oluyor işte nasip herşey üzme kendini allah tez zamanda nasip etsin sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…