Aysonu Kizlari 2008

amin arkadaşım evet valla olmayınca olmuyor işte kısmet.sen nasılsın daha doğrusu siz nasılsınız.herşey yolundamı

ben kaçtım kızlar erken kalktım bugün uykum varrr gece iyi uyuyamadım test yüzünden heyecan yaptım çünii görüşürüz sonra

KIZLAR CANIM ÇOK SIKILDI İŞYERİNDE SORUN VAR biliyorsunuz benim bu dönemi olabildiğince sakin geçirmem gerekiyor ama sanki inadına yapıyorlar yaaaa acaba izin alsan verirlermi hiç de böyle keyfi izin almadımmmm ne olur akıl verin yoksa birini döveceğim burda

ahhhhhhhhhhhhhh canım benimde sorun var bu işyerinde ne yapacağımı bilmiyorum bennnnnnnnnnn offfffffffffffffffffffffffff

al canım izin yaaaaaaa

iyi yapmışsın nuraycığım yaaaaaa benimde canım sıkkın hasta oluyorum boğazlarım acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aman dırımım dikkat et kuşummmm şimdiden al onlemini artmasın tam tedavi üstü iyi olmaz hasta olman
cimbom nerde aceppp bugun girecekti:uhm:
mira evine döndümüüüüüü

yaaa cimbomun bilgisayarı bozuktuya verdiklerinide almışlar giremeyecekmiş bugün cnm ...........

mira salı günü dönecek

bana gelince ahhhhhh nuraycığım aldım ilaç ama yatmadan geçmez yatmak için izin vermezler offffffff sorma yani yarın sabahtan diyetisyenin verdiği tahlillkeri yaptırcam adet olunca öteki tahlilleri offffffffff yaaaaaaa hep izin heo lay layyyyyyyyyyyy ................

en sonunda gelebildim yahu.öncelikle hepinize merhaba kızlar nasılsınız bakem.

kız nuray vallahi isim değiştiren değiştirene bende değiştirsem ya,hehehe değiştirin derseniz değiştirecem oylamaya atıyorum varmı değiştirmemi isteyen.

bence değiştir seni tanıdıktan sonra o nickin sana çok ağır geldiğini anladım
daha neşeli bişeyler yap tıpkı ismin gibi hem kaynan neden snaa geliyo yaa

bence değiştir seni tanıdıktan sonra o nickin sana çok ağır geldiğini anladım
daha neşeli bişeyler yap tıpkı ismin gibi hem kaynan neden snaa geliyo yaa

ya komşu çağırdı ona gidecez of ya komşu gezmelerinden nefret ediyorum şimdi lak lak ederler onlar ya.
tamam nickimideğiştiriyorum ama biraz düşüneyim ne olabilirfisfisfis

ya komşu çağırdı ona gidecez of ya komşu gezmelerinden nefret ediyorum şimdi lak lak ederler onlar ya.
tamam nickimideğiştiriyorum ama biraz düşüneyim ne olabilirfisfisfis

keşke bende evde olsam komsu gezmesi güseldir ama kafan uyuyorsa cancan yaaaa yoksa koca koca kadınlar klişe şeylerden bahsediyolarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…