Aysonu Kizlari 2008

nuray benim ilk nickim adım ve soyadımdı
hastalarımdan biride takılıyormuş kk'ya ....
sonra beni aradı dedi ki : "dr. hanım bendede aynı problemler var siz nerede tedavi görüyorsunuz bana bir yol gösterin"
şok oldum resmen hemen adım morgül oldu

dırım afiyet olsun canım şimdi mesaj attım bakalım değişecekmi nickim buarada ya kafa insanlar değil fazla neyse çekecez işte..

morgül canım ben birsene hicrana ve samira ya:) yolladım resimleri yani bende adresi olanlara senin adres bende yok ve buraya koymayıda bilmiyorum onu sadece hicran yapar gelirse söyleriz bir tane yapıştırır görürsün...

kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm morgül bacım yok msn adresin varsa yolla özledeb atayummmmmmmmm daaaaaaa

kıslar keyifsizim ben yaaaaaaaaaaaaa canım tatlı istiyoooooooo diyetttttt varrrr

kızlar bende heran kaça bilirim acayip midem bulanıyo sabahtan beri kusa kusa bir haloldum gidicem şlerimi hafifleteyim diye bekliyorum çok kötüyümmmmmmmm yyaaaaaaaaaaaa

Ben attım dirimimmm morguleee
Benim de canım hep tatlı istiyor nefret ediyorum bundan yaa çocugum olursa yedirmeyecem tatlıymış çıkolataymıs ya almasın tadını benim gibi bagımlı olur sonraaaaa
ben öle sevmem ama kadın bana aldığım tek tatlı çayımın şekerini bile kıstı yaa
koca gün 2 tane küp şekerle geçermi başka tatlı yokkkkkkkkkk
offfffffffffffffffff kocamda tatlı delisidirrrrr benim

kızlar bende heran kaça bilirim acayip midem bulanıyo sabahtan beri kusa kusa bir haloldum gidicem şlerimi hafifleteyim diye bekliyorum çok kötüyümmmmmmmm yyaaaaaaaaaaaa

ahhhhhhh cnm yaaaa geçmiş olsun diyecem ama sen hamişsin dahga çok olcak bunlarrrrrr

İhtimal var yani umut edebilirim:1rolleyes:
üçyoldayım ben hatay üçyol

evet edebülürsünnnnn kocam oraya geliyorrrrrrrrrrrrrrr h.sonundan beraber giderükkkkkkkkkk bigece kalurukkkkkkkkkkkkkk hehee ben üçyolu neyim bilmeme otagara yakınmısın ben uçaklada gelemem korkuyommmmm

kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim.uzun bi aradan sonra iş yeime geldim.bi garip oldum.ben şanslıyım iş konusunda kendi işimiz olunca aşılamadan dolayı iyi dinlendim.eşim idare ediyodu ama o da çok yoruldu iki işle birden.

DIRIMCIM seni çok iyi anlıyorum benimle evlenen benden sonra evlenen herkes ya hamile kaldı yada doğum yatı hatta biçoğu ikncisini bile yapcak.bizde hala bişey yok insan düşününce çok kötü oluyo moral sıfıra iniyo oooofffffffffffffffff

dırım kız günahıma girdin net gitti giremedim
ayrıca bugün pazartesi arkadaşlar maşşallah yoğunum
malum çok para kazanmam lazım hemde çooookkkk

bide bizde heriki tarafta antalyalı herkes burda yani bütün akrabalar hamile kalan kalana bi şekilde görüşüyorüz yani çocukları hamilleleri ööööööfffffffffffff köyü oldum içime sıkıntılar oldu beeeeeeeeee

yaa takmayın hamileleri
benim kankam yeni hamile çok yakın iki arkadaşımın birinin 5 aylık diğerinin diğerininde 2 aylık bebeleri var
ayrıca 3 yaşının içinde süper bir de yeğenim var
yesem ben kafayı yerdim takmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…