Aysonu Kizlari 2008

yaa ben geliyorum siz kayboluyorsunuz benim hastalar gelince gitmek zorunda kalıyorum bu sefer de muhabbetten geçilmiyor
kastınız bana mıdır loooooooo

offffff cnm sorma yaaaaaa benim hiç umudum kalmadı artık iyi doktora gidiyoz aynı kötüye gidiyoz aynı pahalısı ucuzu aynı bıktırdılar 6 ayda beniiiii

nuray bana resimleri gönderdi hepinizi gördüm
ama neşe hangi neşe onu anlamadım
neşe bubenimkaderim neşe takılsan buraya anlayacanda neredeeeeeee geziyon alllaaaaaaaaaahhhh bilirrr:mymeka:

dırım kız günahıma girdin net gitti giremedim
ayrıca bugün pazartesi arkadaşlar maşşallah yoğunum
malum çok para kazanmam lazım hemde çooookkkk
herkese lazım ama ben çalışmak istemiyorum

şu elma işini bende deneyeyim bari sıcakmı koycaz elmaları

ılık koy cnm yanma sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aşk olsun dırım yaaa takılmıyom muuuuu ama ne edersin hasta gelince mecbur ilgilenmek zorunda kalıyorum ekmek parası kıııı
aslında çalışmayı bende sevmiyorum dırım ama o kadar yıl okumuşum dr. olmuşum çalışmasam delü derler bana
birde elmayı yesek olmamı acaba

ya bir nuray vuruyor kafama bir dırım şamar oğlanı oldum resmen
zaten ne adet oluyorum ne de hamile kalıyorum
alacam başıma gidecem

valla bende öyle bir sene içinde laporoskopi oldum 3 tane aşılama ha bide öncesinde ilaçlı rahim filmi bi sonuç yok bende bıktım valla ne zor bişiymiş bu ya allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hepiz hamiş kalırız biz tüpe geçcez ya kesin o da tutmaz şimdi

ya bir nuray vuruyor kafama bir dırım şamar oğlanı oldum resmen
zaten ne adet oluyorum ne de hamile kalıyorum
alacam başıma gidecem

nereye nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeee lülülülülülübenüdeeeeee götürrrrrr ne adet oluyommmmmm ne hamişşşşşş senağlamasenağlama
artık hamile haberi aldıkcaaaaaa kabime ağrı giriyorrrrr umutlarım yıkıldıkca yıkılıyoooooooooo içim daralıyooooooo allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

cnm yaaaaa ben tüp bebekle mikro enjekisiyıon yöntemini araştırdım sankim mikra daha kesin gibi gerçi allahın işi buda neyse tüp bebekte yumurtalar toplanıyo spremle yanı yere konuyo ve sprem yumurtranın içine kendi geçiyorrr
ama mikroda yumurta yine alınıyo sprem iğne gibi birşeyle yumurtaya yollanıyor .................offfffffffff bende bir adet olsam doktor aşılma yapacakkkkk 3 kere dedi sonra olmadı rahim filmi olmadı tüp bebe 1 seneyi geçer bu işşşş offffffffffff

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tets belli olduuuuuuuuuuuu gayet normalllmişşş 34092 çıktı sonuç Allaha şükür herşey yolunda cuma günü de doktora gidicem allahın izni ile kalp atışlarınıda duyarız inşallah.dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrr

canım üzülme kızzzz bundan sontraki hamişlik müjdemizi de sen verirsin inşallah hadi bakalım eşiin beline kuvvet:roflol::roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr böel kalllll geliyooooooooo fenalardayım bennnnnnnnnnnn

ne yapsam içimden atsam bu bebek sevgisini yaaaaaaaa içim acıyo arkadaş yazmışş msn canım kızımmmmmm diye benle bıraktı korunmayı o şimdi 5 aylık ve haziranda doğurcak ben haziranda kimbilir ne bekliyo olacam ayy adet oldummu yoksaaaaaa aşılma tuttmu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

mefayo aklım almıyorrrrrrrrrr yokkkk durdu

benim artık gücüm tükenmekte kızabilirler banam ama tükeniyorum hepsi uztıyoda uzatıyooooooo dokotrlarınnnnnnn

bak kocama ürologa gönderdi ama şimdi gidemiyor neden para yok şimdi hiç bişey yoksa 150 ytl az para harcamayacak .......
dün hesap yaptık kredi karı olmuş 1150 ytl 650 ytl 400 ytlsi doktor ilaç vs.gerisi ev ........1000 ytl kredi ödüyozzzzzz inan işe güce gelmek istemiyorum halim yok yaaaaaaaaaa

inşallah canım inşallah ben doğum yaptığım da bebek görmeye gelince karnın burnunda gelirsin sende inşallahh allahın izni ile olacak üzülme strese girme benide germe kıssssssssss

canım üzme kendini Rabbim verir çaresini yetişir imdadınıza inşallah ödersinz borçları bak bende sıkışıyom çoğu zaman ama rabbim bişekilde yardım ediyor sıkıntı görmeden faraha çıkamıyoruz işte rabbim herkese bol para versinnnnn

vurrrrrrrrrr istediğini yap ama düşünmeyim nuraycığım yaaaaaasenağlama

üzülme cnm yaaaaaaaa lütfen bana bakma sen içim çok sıkkın bugün hasta oldum birde kırgınlık deli oldum yaniiiiii

güsel duaların için sağollllll...cnm allah seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…