bide bizde heriki tarafta antalyalı herkes burda yani bütün akrabalar hamile kalan kalana bi şekilde görüşüyorüz yani çocukları hamilleleri ööööööfffffffffffff köyü oldum içime sıkıntılar oldu beeeeeeeeee
neşe bubenimkaderim neşe takılsan buraya anlayacanda neredeeeeeee geziyon alllaaaaaaaaaahhhh bilirrr:mymeka:nuray bana resimleri gönderdi hepinizi gördüm
ama neşe hangi neşe onu anlamadım
herkese lazım ama ben çalışmak istemiyorumdırım kız günahıma girdin net gitti giremedim
ayrıca bugün pazartesi arkadaşlar maşşallah yoğunum
malum çok para kazanmam lazım hemde çooookkkk
şu elma işini bende deneyeyim bari sıcakmı koycaz elmaları
ya bir nuray vuruyor kafama bir dırım şamar oğlanı oldum resmen
zaten ne adet oluyorum ne de hamile kalıyorum
alacam başıma gidecem
valla bende öyle bir sene içinde laporoskopi oldum 3 tane aşılama ha bide öncesinde ilaçlı rahim filmi bi sonuç yok bende bıktım valla ne zor bişiymiş bu ya allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hepiz hamiş kalırız biz tüpe geçcez ya kesin o da tutmaz şimdi
nereye nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeee lülülülülülübenüdeeeeee götürrrrrr ne adet oluyommmmmm ne hamişşşşşş senağlamasenağlama
artık hamile haberi aldıkcaaaaaa kabime ağrı giriyorrrrr umutlarım yıkıldıkca yıkılıyoooooooooo içim daralıyooooooo allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
hicran gülüm herşey güselmişşşşşş ohhh ne güsel yaaaaa artık zıbınını alır gelürz görmeyeeeeeeeee
allahım şu halimi hiç sevmiyorum cuma günü hastanede dayımın hanımı diyor ayy yeliz hamile sende yokmu diyo ? ben dedim yok aaaaaa kaç sene oldu hadi diyorrrrrrrr ben dedim daha yeni oldu korunmayı bırakalı offfffffffffff
keçilerim geliyo evde ne kadar keçiboynuzu pekmezi ballar fındık ne varsa camdan atttttttttt kocaylada yatmaaaaaa allahımmmmmmm yaaaaaaaa
mefayo aklım almıyorrrrrrrrrr yokkkk durdu
benim artık gücüm tükenmekte kızabilirler banam ama tükeniyorum hepsi uztıyoda uzatıyooooooo dokotrlarınnnnnnn
bak kocama ürologa gönderdi ama şimdi gidemiyor neden para yok şimdi hiç bişey yoksa 150 ytl az para harcamayacak .......
dün hesap yaptık kredi karı olmuş 1150 ytl 650 ytl 400 ytlsi doktor ilaç vs.gerisi ev ........1000 ytl kredi ödüyozzzzzz inan işe güce gelmek istemiyorum halim yok yaaaaaaaaaa
Hiç olmayacak korkusu sanırım içindeki ama yanılıyorsun olacak.
Evet haklısın beynine kan gitmiyorki sağlıklı düşünmek yerine bu kadar bunalım yapıon
Dur ben bi furayım da azcık kan gitsin bare:mymeka:
canım üzme kendini Rabbim verir çaresini yetişir imdadınıza inşallah ödersinz borçları bak bende sıkışıyom çoğu zaman ama rabbim bişekilde yardım ediyor sıkıntı görmeden faraha çıkamıyoruz işte rabbim herkese bol para versinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?