vurrrrrrrrrr istediğini yap ama düşünmeyim nuraycığım yaaaaaasenağlama
dırımın haftada bir gelen umutsuzlugu yine kabus gibi çöktü üzerine:a015:c
dırım birtanem daha 6 ayda bu kadar isyan edersen olmazki yaa baksana burda çabalamadan elde eden çok kişi yok hicranın kaçıncı bebeği bu,ayşe ve esra desen 1.5 sene civarı beklemişler olmamış morgul fakelove ve neşe kac senedir bekliyo mefayo desen öyle...6ayda yapma bu kadar kendine tamam birden yüklendi bunlar sırtına beklemiyordun belki de ama lütfen kendini üzerek bir sonuç elde edemezsinki nolur yaaa topla kendiniii:teselli:
dırımın haftada bir gelen umutsuzlugu yine kabus gibi çöktü üzerine:a015:c
dırım birtanem daha 6 ayda bu kadar isyan edersen olmazki yaa baksana burda çabalamadan elde eden çok kişi yok hicranın kaçıncı bebeği bu,ayşe ve esra desen 1.5 sene civarı beklemişler olmamış morgul fakelove ve neşe kac senedir bekliyo mefayo desen öyle...6ayda yapma bu kadar kendine tamam birden yüklendi bunlar sırtına beklemiyordun belki de ama lütfen kendini üzerek bir sonuç elde edemezsinki nolur yaaa topla kendiniii:teselli:
dün yasin okuyorum allahın gücüne gitmesin okurken beynimin içinde bir ses olmayacak neden okuyorsun diyor kendimi zor topladım .......sadece 2 tane okuyabildim
kızlar yanlışmı anladım doğrumu samira nuray,papatya hicranmı okuyamadım önceki sayfaları
tüp bebek işnide deneyip görcez olmazsa artık bu konuyu bir süre düşünmicem ne zaman olursa olsun yoksa hasta olcam ben bu üzüntüyle elimden geleni yapıcam gerisi allaha kalmış ol deyince oluyo işte ne yapalım
yaaaaaaa beni anlıyormusunuzzzzzz bende herşeyin farkındayım ama şuan böyleyim engel olamıyorum kendime
yanımda kadın var 6 yaşında çocukları var onlara hersabah telefon acıyor her anneciğim söyle diyişi kulağımı çınlatıyor telefonun öteki ucunda o çocukarın sesi .......bana onlarla igili bişey anlatınca dinlemek istemiyorum diyemiyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?