Aysonu Kizlari 2008

bide maddi boyutu var tabii bizde iki aşılamayı özel yaptırdık 2 000 ytl gitti .benimde aklım almıyo bu işleri hiç anlamıyorum ne söyleyebilirmki bazen tükendiğimi hissediyorum bide kimseyle konuşamıyorum ben ilk kez burda paylaşıyorum gerçek duygularımı

nuray içim öle bir boşluktaki anlatamam şuan bişeyler yapayım düşünmeyim diyorum ama yok ...........olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet 6 ay ama o kadar sorun varkiiiiiiiiiiiii sanki 6 sene geçecek gibi geliyorrrrrrrr .........şuan gözlerim doluyorrrrrrrrrrr ağlayacammmmmmmm offffffffff

doğru diyorsun nuraycım tam ben dicektim ya dırım bana bak kızım ben 2 senedir uğraşıyom 3 bebişimi kaybettim allah bu bebeğime sağlık versin benim harcadığım paranın haddi hesabı yok anacım rahat 20000 den az değildir bide üzüntü yıpranma cabası allah hepimizin gönlüne göre versin sen dua et yaşın genç ben 33 teyim denemelere devam elbet rabbim sanada bir melek nasip edecek herkese nasip eder inşallah

arkadaşlar haklısınız moralimizi bozmamamız gerek ama bi düşünün ben napıyım geçen hafta eşimin tarafından çok sevdiğim bi abla aşureye çağırdı gittim abi herkesin elinde bi çocuk hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda evlendik ben öyle tek başıma kucağım boş onları izledim iki gün kendime gelemedim öyle zamanlarda çok dahazor oluyo

ben geldim kızlarrrr.ama pek oş gelmedim evede gidemiyom midem çok kötü neyse bunlar önemli değil.....benim birsenimin canı sıkkın aaaaa cnm benim kurban olurum ben sana yapma gülüm üzme kendini herşeyin ötesi o olmuyo bunda probl.var inan herşeyin çaresi var yeterki rabbim izin versin var dır senin bebişinde bir zamanı yiyecek ekmeği içecek suyu ...sen gönlünü ve kalbini ferah tut bol bol dua et ben de bekledim hemde hiç problemsiz tam 1,5sene niye niye diye hep rabbime sığındım çok dualar ettim rabbim bana verdi darısı cnm arkadaşlarımın başına .seni çok seviyoz bacı kendini yıpratma

YAAAAAAAAA söylediklerinizin hepsini iyi biliyorum aklım kabul etmiyor almış minicik kalbimi rehin sıkıyorda sıkıyorrrrrrrr .........hayır acı çekeceksin diyor..
bu korkular beni tüketiyor şimdi adet olamıyorum adet olacam hamiş olamıyorum diyecem ,hamiş olacam acaba tutuncakmı diyecem tutuncak sağlıklı hayırlımı diyecemmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyy ben nasıl kaldırcan bu kadarını yaaaaaa

dün yasin okuyorum allahın gücüne gitmesin okurken beynimin içinde bir ses olmayacak neden okuyorsun diyor kendimi zor topladım .......sadece 2 tane okuyabildim

tüp bebek işnide deneyip görcez olmazsa artık bu konuyu bir süre düşünmicem ne zaman olursa olsun yoksa hasta olcam ben bu üzüntüyle elimden geleni yapıcam gerisi allaha kalmış ol deyince oluyo işte ne yapalım

dün yasin okuyorum allahın gücüne gitmesin okurken beynimin içinde bir ses olmayacak neden okuyorsun diyor kendimi zor topladım .......sadece 2 tane okuyabildim

aaaaaaaaaa ben çıkıyom yaaaaaaaa :çok üzgünüm:dırımcim seni çoooooook iyi anlıyoruz belkide biraz hasaslaştın şuan tamam oda okey ama yapma gülüm benim yapma isyan etme kelbini ve gönlünü ferah tut herşeyin hayırlısı daha dur bakalım yaşın çok genç ya hakkatten hiç olmayanlar ne yapsın

yaaaaaaa beni anlıyormusunuzzzzzz bende herşeyin farkındayım ama şuan böyleyim engel olamıyorum kendime

yanımda kadın var 6 yaşında çocukları var onlara hersabah telefon acıyor her anneciğim söyle diyişi kulağımı çınlatıyor telefonun öteki ucunda o çocukarın sesi .......bana onlarla igili bişey anlatınca dinlemek istemiyorum diyemiyorummmmmmm

merhaba cnm seninle fazla muhabbet edemedikŞeniz ama rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana.sadece biraz zaman inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin yeter

kızlar bakın eşimin teyzesinin kızı var şu an 40 yaşında karı koca ikisindede sorun var ve 2 tüpbebek ve kaç kere denediler bilmiyorum aşılama sonuç vermemiş kocası tedaviyi reddetmiş zamanında kabul etmemiş hatasını allaha şükür bizlerde bu kadar sorunu olan yok o yüzden bu kadar karamsar olmayın

canım olacakkk buna inan seninde bebişlerin olacak inşallah bu dönem biraz hassassın oyüzden bölesin tabiiki sen dediğimi yap yeşilçay ve adaçayı iç rahatlatır evde de fazla düşünmemeye çalış örgü falan örmeye başla bide yasin okumaya devam etttt dualarımız seninle

evet dırım sana katılıyorum eline olan bişey değil benm bazen düşünürken midem bulanıyo üzxüntüden

yi canım yi.benim endişemde ondan eşim 35 yaışnda ben 26 yım ama bizimki olana kadar adam 40 ına gelcek nerdeyse kendimden çok onun için istiyorum eşimde aynısını söylüyo bizden önemli değil diyo bi tutarsa tam tuttur arkadaşım benim olursa hiç ara vermicem valla arka arkaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…