Aysonu Kizlari 2008

kızlar ben çıkıyorum iki saate gelirim görüşürüz sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın desteğinize teşekkürler nuraycım çok sağol dırım kendimize gelelim ya dünyanın sonu değil be napalım

dırım kuşum sen burdaydın da yazmıormusun canımmmm
kırdık mı yoksa seniiiiiiiiiiiiisenağlama

hayır cnm yaa neden kırasınız ben çok bunaldım hastayım boğazım yanıyorrrrrr
yarın sabah erkenden kan verecem işe dönmek istemiyorum ben birdaha yaaa heryerim ağrıyo ama dönmek zorundayımmmmmmm offfffff ki ne offff

nuraycığım adet olamadımya sanırım ondan böle oluyorrrrrrr

bişey diyecem adet olamıyorum ama çok akıntım varrrrrr neden böle ?

biri dediki adet olmadığın için böle birde çişim geldimi tutamıyorum kasıkalrım ağrıyo aynı kan boşalmıştıya içime o zamanki gibi .......acaba içerimi boşaldı kan yaaaaaa .......4 gün oldu hap biteliiii bakalım 10 gün içinde sonuc veriyormus ......

ayyy ne bilem nuraycığım yaaaa vücudumun dengesimi kaldı ocak ayın adetini şubatta olacam ..................
bu abuş doktorda bi yapsa aşılmayı yaaaa adamdaki tipi görsen ayyyy salak dersin herifde bi bilgi var tek tek anlatıyor ne olduğunu sorununu amannnnnnn
kocamda ürologa gidecek ama ameliyat derse olmam diyo valla :1no2:
dedim olma boşverrrrrr .......elindeki ile idare etsinnn

cnm olsun sen iyilik yap at denize olsunnnnnnnnn bende senin gibiyim kadın falımda bile dedi bana sen iyilik yapıyon kötülük görüyon diye sende kalsın büyüklük cnm iyi etmişsin kırgınlık kötülük fesatlık hep insanı tükenten şeylerrrrr

dırımımmmm canım benim ya bak göreceksin yaza kalmaz sen bebişini hissedersin inşallah

inş.cnm inş......

bu arada kırılmadım kimseciklere yazmak istemedim kötü kötü konuşup karartmayım kimseyi diye kaçtım azcıkkkk..........hamişler var yaniiii üzülüyolarrrrr .........Şeniz

dırım belki de psikilojik olarak engelliyorsun sen o kadar kafana takıyorsun ki

aşkımmmmmm ben adet olamıyorumki hamişliği engelliğim allah aşkına adet olamayan bir kadıan ne kadar bebek düşünebilir ilk önce acaba bu ay adet olacammı der cnm?bu çok zor bişey ben aşılmadan sonra gayet rahattım o ay şakır şakır adet oldum ve eşimle o ay tavsan gibiydik çocuk olmuyo ara verdik dedik rahattı herşey yani ama bak adet olamdım yokkkkkkkkkkkk iştee 48 gün oldu cnm CADIARZU

bebeği değil kuzucum adeti mi engelliyorsun demek istemiştim bunu yapabiliyormuşuz çünkü

bebeği değil kuzucum adeti mi engelliyorsun demek istemiştim bunu yapabiliyormuşuz çünkü

heeeeeeee iyide arzucum ben aralık ayında hamiş kalayım diye ilişkiye girmedimki ?biz dedik madem tüp bebek bu cinsellik görev gibi olmasın dedik ne ısı ne yumurtlama takip etmedik işte adete yakın yeni doktora gittiki adetin 3 günü yumurtalılara bakıyorlar diye ama adet olamdım işteeeeeee

ya kızlar size komik bir şey söyleyeyim mi ben yeni öğrendim ben acaip şekilde herşeyi unutmaya başladım geçen sabah kahvaltılıkları pencerenin önüne dizmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…