dırım kuşum sen burdaydın da yazmıormusun canımmmm
kırdık mı yoksa seniiiiiiiiiiiiisenağlama
biraz uzerine geldik küstürdükmü acep dırımımı dedimŞeniz
adete yakın bende de akıntı oluyor normal bişi o
agzından yel alsn ole kotu dusunme iceri bosalmaz o
adet olcagın için agrıyodur o bence e bide tabi bunca zamandır olmaın şakır şakır gelcek ondandır
yoktur ole bsı rahat ol sen ilaç biteli epey olmuş bıkac gun ıcınde adet olursun canım
kızlar gecenlerde darıldıgım arkadasım varya o aradı şimdi sesi kotüydü kızını babası götürmüş artık bende kalsın diyormuş ne saçma işler ya cocugu top gibi ordan oraya atmak olur mu okula baslaıd cocuk bir duzeni var burda olacak iş deil aglıyormus zaten babasının yanında güzelim benim ya.
beni calısıyorum sanmış dershane işi vardıya hani o yuzden
bilgisayarda cv işi varmıs halledermiyiz dedi tamam dedim hatta şimdi gelmek istedi saat zaten 4 oldu dedim
yarın kahvaltıya cagırdım biraz işi düşünce aramış gibi geldi bana ama üzüldüm haline de napalım artık bu benim kaderim sanırımsenağlama
dırımımmmm canım benim ya bak göreceksin yaza kalmaz sen bebişini hissedersin inşallah
dırım belki de psikilojik olarak engelliyorsun sen o kadar kafana takıyorsun ki
aşkımmmmmm ben adet olamıyorumki hamişliği engelliğim allah aşkına adet olamayan bir kadıan ne kadar bebek düşünebilir ilk önce acaba bu ay adet olacammı der cnm?bu çok zor bişey ben aşılmadan sonra gayet rahattım o ay şakır şakır adet oldum ve eşimle o ay tavsan gibiydik çocuk olmuyo ara verdik dedik rahattı herşey yani ama bak adet olamdım yokkkkkkkkkkkk iştee 48 gün oldu cnm CADIARZU
bebeği değil kuzucum adeti mi engelliyorsun demek istemiştim bunu yapabiliyormuşuz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?