esracığım buradayım cnm askum sende hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya kızlar size komik bir şey söyleyeyim mi ben yeni öğrendim ben acaip şekilde herşeyi unutmaya başladım geçen sabah kahvaltılıkları pencerenin önüne dizmişim
görüşürüz nuraycım kendine iyi bak şekercim hoşgeldin fakelove nasılsın
hoşbuldum canım yine buhrandamısın bende hala oolmadım canım aynı kaderi yaşıyoruz iyimisin ne yaptınız cumartesi foto çekemdinizmi merak ettim
heeeeeeee iyide arzucum ben aralık ayında hamiş kalayım diye ilişkiye girmedimki ?biz dedik madem tüp bebek bu cinsellik görev gibi olmasın dedik ne ısı ne yumurtlama takip etmedik işte adete yakın yeni doktora gittiki adetin 3 günü yumurtalılara bakıyorlar diye ama adet olamdım işteeeeeee
ya kızlar size komik bir şey söyleyeyim mi ben yeni öğrendim ben acaip şekilde herşeyi unutmaya başladım geçen sabah kahvaltılıkları pencerenin önüne dizmişim
o da doğru gerçi ama belki bilinçaltı diyeceğim sallama diyeceksin ama bana biraz psikolojik geliyor da sebebi ne bilmem tabi o kadar ilaç alıyorsun dr gidiyorsun sonuç olmalı yani
meraba dırım , fakelove , dashüribibe nasılsınız kızlar ??
ctesi naısldı dırım , kızlar nasıldı?
dashüribibe sağlığın nasıl
eşinin ailesi ile herşet yolunda mı?
merhaba aşkımdoğa ben iyiyim herkes iyi durumlar aynı sen nasılsın
meraba fale love
meraba yeni yaşam iyi olmaya çalışıyorum
kızlar
doktora gittim ben
havadislerin pek harika olduğunu söyleyemeyeceğim
fakelove aşkımdoğa merhaba canlar nasılsınız?
teşekküredrim canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
hayırdır tatlım anlat bakemmmmmmmmmmmmmmmfisfisfis
ayyyyyyyyyy aşkımdoğacım gel sen mide bulantılarını bana sor yaaa
kendi kendime nazar deydirdim valla ne güzel birşeyim yokktu
dr u değiştirdim , söylemiştim daha evvel
dırımın drsuna gittim..
hem sağ hem sol yumurtada kis gördü , jinemdedeki de görmüştü ama küçük büyümüyo önemli değil demişti , ikisi de aynu şeyi söyledi çukulata kistiymiş
diğer konu rahimde birşey daha var , et gibi dedi
ve rahmini çok kalın buldum dedi , hatırlarsanız benim 12,13 gün kanamalarım oluyordu, belki onlardan olabilir miş.
ama şu anda bu etten ve rahim kalınlığından emin olamam dedi adet olup 2,3 gün sonra gelin tekrar bakayım ne yapacağımıza o zaman karar verelim dedi.
bende kuzu kuzu peki dedim
durum bu
pek iç açıcı değil yani, inşallah şu et ve kalınlık problemi yoktur inşallah gittiğimde olmaz
ne olur dua edin benim için
çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?