Aysonu Kizlari 2008

o da doğru gerçi ama belki bilinçaltı diyeceğim sallama diyeceksin ama bana biraz psikolojik geliyor da sebebi ne bilmem tabi o kadar ilaç alıyorsun dr gidiyorsun sonuç olmalı yani

o da doğru gerçi ama belki bilinçaltı diyeceğim sallama diyeceksin ama bana biraz psikolojik geliyor da sebebi ne bilmem tabi o kadar ilaç alıyorsun dr gidiyorsun sonuç olmalı yani

piskolojik adet olamamak en fazla 40 42 gün sürer cnm birde ben bebek istemeden öncede adet olamazdımmmmmmm...........

yok arzucuğummmmmmm ben d.kontrol hapı kullanırken bile adet olamdan ay geçirdiğimi biliyorum cnm neymiş yumurtlammışımmmmm offffffffff bu işler çok karşık cnm ben hep allaha allahım bebek yoksa bekletme beni hemen adet olayım diye dua ediyorummmmmmm

meraba dırım , fakelove , dashüribibe nasılsınız kızlar ??
ctesi naısldı dırım , kızlar nasıldı?
dashüribibe sağlığın nasıl
eşinin ailesi ile herşet yolunda mı?

meraba dırım , fakelove , dashüribibe nasılsınız kızlar ??
ctesi naısldı dırım , kızlar nasıldı?
dashüribibe sağlığın nasıl
eşinin ailesi ile herşet yolunda mı?

neredesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka::mymeka:klava:

c.tesi harikaydııııııııııııııııııııııııııı resimleri yollarım ama evden şuan çıkmak üzere hazırlanıyorummmmm

ayyyyyyyyyy aşkımdoğacım gel sen mide bulantılarını bana sor yaaa
kendi kendime nazar deydirdim valla ne güzel birşeyim yokktu

hayırdır tatlım anlat bakemmmmmmmmmmmmmmmfisfisfis

dr u değiştirdim , söylemiştim daha evvel
dırımın drsuna gittim..

hem sağ hem sol yumurtada kis gördü , jinemdedeki de görmüştü ama küçük büyümüyo önemli değil demişti , ikisi de aynu şeyi söyledi çukulata kistiymiş
diğer konu rahimde birşey daha var , et gibi dedi
ve rahmini çok kalın buldum dedi , hatırlarsanız benim 12,13 gün kanamalarım oluyordu, belki onlardan olabilir miş.
ama şu anda bu etten ve rahim kalınlığından emin olamam dedi adet olup 2,3 gün sonra gelin tekrar bakayım ne yapacağımıza o zaman karar verelim dedi.

bende kuzu kuzu peki dedim
durum bu
pek iç açıcı değil yani, inşallah şu et ve kalınlık problemi yoktur inşallah gittiğimde olmaz
ne olur dua edin benim için
çok ihtiyacım var.

inş yoktur canım ama yinede haıyrlısı inş herşey isstediğin gibi olur canım allah yardımcın olsun:1hug:

evt
ben hep pozitif hep moralimi bozmamaya çalışıyorum
inan elimden geldiğince ........
ama elimde olmadan çok canım sıkılıyor , kalbime kocaman bir yumru oturuyor
ben kovmaya çalışsamda gitmiyor bir türlü
ALLAHIM banada hayırlsıyla sağlıklı bir bebeği bir an evvel nasip et yarabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…