Aysonu Kizlari 2008

geçmiş olsun yeni yaşamcığım...
kusuyor msusun?
yeme durumun nasıl şimdi?

sabahtan beri kusa kusa bir haol oldum cnm yaaaa birşeyde yiyemiyorum napçem idare edicez kolay değil.
canını sıkma arkadaşım i,nş birşeyin kalmaz hayoıırlısı herşeyin demekten başka çeremiz yok.dualarımız seninleŞeniz

ben kaçıyom kızlarrrrr öpüyorum sizi paydossssssss saati geldi .gidem biraz yatam dinlenem birde çorba yapayım kendime dimi ?belki biraz iyi gelir
hadi baş baş

sağolun farkındayım
hepinizin desteğine inanın çok ihtiyacım var....

sende canını sıkma bebeğin kanından kendine ne ihtiyacı varse çekecek
ama sen gıdasız kalırsın o yüzden dikkat etmeye çalış beslenmene

kızlar ben geldim.yeniyaşam dashürebebea geçmiş olsun kendinize dikkat edin bakıyım bebişlere iyi bakın.aşkımdoğa inşallah bişeyin yoktur herşey istediğin gibi olur olumlu düşün sıkma canını.

inşallah canım
öyle yapmaya çalışacağım
çok teşekkür ederimm....
ben çıkıyorum hoşçakalın

kızlaar selammmmm
hicran papatyam olmuş neşede neşelim
unutmama inşallalah
arzu ve esra şikayet yok keşke hamiş olsam da kussam
dırım kuşum hasta olmuşun
benden değildir hava mis gibiydi
nurayım benede denizliye gidince fotoları yolluycam cnm
cimbom ağlıyomusun hala yoksun ortalarda

aşkımdoğa o gün gelemediğin için çok üzüldüm yaaa
ama bir iki ay sonra gene gelicem satışlar fena değildi çünkü
elimdeki malı eritirim böyle

ulen yarım saattir sitedeyim tık yok yaaa
nerdesininiz alacam ayağımın altına
çıkıyom ben gariiii
çarşamba günü denizlide yim
canınızı okuyacam he he he

slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmm nasılısınız bakalımmmmm ya benim bugün midem çok bulanıyor ve başım ağrıyor test yüzünden stres yaptım sanırım ondanmıdır nedir korkuyom migrenim tutar diye inşallah tutmaz çünki bilen bilir migren feci bişiiii yaaa

kızlarrrrrr ateşim çıkmış sanırım inş.çok hasta olmam ben yaaaaaaaaaa

canım ya nasıl oldun zencefil iç bol bol tazesini yada aktardan kök olarak al çayını yap iç ne grip ne nezle kalır olmazsın bidahada geçmiş olsun kuşum benimmmm ah yakın olaydık sana çay yapıp getirirdim hemen

ben de şimcik gordum
fururum ben:mymeka:
onlara hicran birsen yazmıs bana samira:) yazmış burda alaycı bir ifade seziorum nedenseCADIARZU

yok kız sende daha yeni değiştirdin ya ilk samira diyen de ben oldum yine herkes nuray diyiyordu ya öyle geldi içimden yani yoksa vallahi seninle alay geçmiyorum gerçekten:çok üzgünüm:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…