Aysonu Kizlari 2008

canım nuray ım ben şimdi akvaryumların dip temizliğini yapayım emir büyük yerden geldi.
ya ben daha geçmişi okumadım neyse sabah bakarım artık.
canım kendine çok iyi bak seni gerçekten çok seviyorum ve sana diğer kızlara asla alaycı konuşmam konuşanıda.... anla sen artık...:)))

kızlar şöyle bi gözatıyım dedim kimse yoktur bu saate dedim burdasınz ya süpersiniz siz

benim kociş uykuya daldıda bende hemen sitemizi açtım ne iyi oldu burası benim için

evet tanıdıklarla hiç olmuyo.bu arada benden bi gün önce aşılma yaptıran arkadaş vardı diğer sayfada hamişmiş çok sevindim ya ne güsel inşallah herşeyi yolunda gider insan iyi haberler alınca morali düzeliyo

bölümün çok güzelmiş evet torpil çok önemli malesef.benim eşimde uluslararası ilişkiler mezunu ama hiç alakası olmayan bi işle uğraşıyo.okulu ilk kazandığı yıl çok mutluymuş diplomat olcam diye düşünmüş ikinci yıl anlamışki mezun olanlar açıkta açıkta kalmayanlarda ya diplomat yakını yada sağlam torpilli

sayfayı başa taşıyıp çıkayım
öptüm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. miram dirimim samiram bombomum ve yeni tanıdığım arkadaşlarım merhabaaaaaaaaaa

ayşe serkan merhaba Allahım devamına erdirsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

bende bende öğre öğre bir hal oluyorum cnm yaaa.ayyy inşduyarsın kalp atışını ama çok hazırlama kendini biz çok net duyamadık bende 23. gidicem cnm ozaman daha net duyarız dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…