Aysonu Kizlari 2008

saol fakecim yeni geldim yemek yedim şimdi çay içiyoruz herşey güzel geçti 4 tane den üçü çözüldü

ikisinin durumu çok iyi hayırlısı

saol fakecim yeni geldim yemek yedim şimdi çay içiyoruz herşey güzel geçti 4 tane den üçü çözüldü

ikisinin durumu çok iyi hayırlısı

canımmmm benimmm
yaaa tüm dualarım güzel dileklerim seninle
bu bekleme sürecinde tüm melekler seninle olsun sana minik meleklerini ya da meleğini getirsin
canım allah aşkına bu 14-15 gün sakın yerinde kıpırdama
allahın izniyle meleklerin yardımıyla herşey çok güsel olucak
bu sefer olucak bitanem

kızlar ben dr gittim ve kistimin biri gitmemiş ve buyüzden adet olamamışım farlutal verdi adetin
3.günü gel dedi bilgiler bu kadar sizlerde iyisinizdir umarım gerçi pek kimse gelmemiş ama

ayy canım benim yaaa
şimdi ben pek anlamadım
2 kistin vardı adetle bi tanesi gitti biri duruyor mu
bu mudur yani

inşallah dilekçim çok sağol herşeyin hayırlısı beklemedeyiz artık şuanda yatıyorum annemler var işte ne yapıyım uykum geldi biraz uyucam

inşallah dilekçim çok sağol herşeyin hayırlısı beklemedeyiz artık şuanda yatıyorum annemler var işte ne yapıyım uykum geldi biraz uyucam

tamam bitanem sen uyu rahatına bak
çok sık olmasa bile arada gel ne olur merak ediyoruz seni
özellikle de bu dönem
kendine çok iyi bak bitanem:1hug:

günaydın canlarım kayınvalidem var badanacı gelecekk bi merhaba diyem dedim
fatoşcuğum hayırlısı olsun inş.bebeklerimiz gelecek

günaydınnnnn kızlar bernacım birsencim çok teşekkür ederim güzel dileklerinize bu sefer iğne vermedi dr çok sevindim geçen sefer popom mahvolmuştu ilki kadar da yatış vermedi 4 5 gün dikkat edin yeter dedi ama iş yapmak yokkkkk siz napıyonuz

birsencim kolay gelsin canımmmm inş. hemen bitiverir işlerinnnn

berna sana da kolay gelsin canım işyerinde

biriniz ankara da biriniz antalya
siz şimdi bilmiyorsunuz değil mi
istanbul da nasıl yağmur yağdığını nasıl gökün gürlediğini
çok güsel valla
romantik yani romantik

canım yaa inşallah emeklerin boşa çıkmaz..
şimdiden bence de o strese girmemeye çalış zaten..
evde film falan izle :) son gün düşünürsün..
demesi kolay tabii:)

inşallah bernacım hepimizin umarım yok be bernacım sürekli negatif haber aldım ya ondan sanırım canım hiç teste gitmek istemiyo neyse dediğin gibi daha çok varrr

biriniz ankara da biriniz antalya
siz şimdi bilmiyorsunuz değil mi
istanbul da nasıl yağmur yağdığını nasıl gökün gürlediğini
çok güsel valla
romantik yani romantik

ayyyy gerçektenmi burası yanıyo çok fena klimasız duramıyozzz ne güzel buraya da yağsa nerdeeee

bernoş naber fıstıkım
göslerin dolmasın aşkım benim
o şarkı da süperdir hani yani
nerelere gidiyorsun bitanem bana bizi bırakma söylede bizde yanında olalım yalnız hissetme kendi oralarda ordakiler seni bizim kadar sevemezler ki hem

fatoşum evet valla ii oldu bu yağmur valla darısı başınıza ama oralara pek yağmaz heralde bu arada rodos adasında deprem olmuş ve antalyadan hissedilmiş duydun mu sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…