Aysonu Kizlari 2008

...........

Son düzenleme:
dırım canım bence hiç vakit kaybetme hemen gidip kan testi yaptır. eğer gebelik varsa düşük önleyici ilaca başlar doktor. onca iş yaptın, ilaçlar içtin. bence bugün iş falan yapma. senin bir sürü yumurtan vardı hatırladığım kadarıyla onlardan biri çatlayıp tutmuştur belki. ihmal etme canım. biliyorsun bizler çok kolay hamile kalan kadınlar değiliz. o yüzden negatif bile çıksa en fazla 30-40 lira paran gider. ama pozitif çıkarsa hemen önlem alırsınız.

dırımcımm kendine dikkat et mümkünse bugün pek iş yapma hatta içinin rahat olması adına bence gidip kan testini yaptır canım.

cnm yaa vücudum böle dengesiz olmasa gidip yaptırcam ama acıyorum valla vereceğim paraya birde çok yorgunum hala yatıyorum cnm yaaaaa

canm geçen hafta ölçtüm hep düşüktü belki çok yoruldum ya vücudum ondan bu kadar ısınmıştır yaaaa
sanmam böle bir dönemde hamiş kalınmazz

ayyyyy birsencim kusura bakma elektrikler gittti

deme kızzzzzzzzzzzzzzz bebişin süprüz mi yapıcak yoksa sana ya bence yarın bi kan testi yaptır
evet ya bi sürüde i,ş yaptın dün bide dolap falan da çektin neyse zaten olduysa bebişin sımsıkı tutunur sana hadi hayırlısı heyecanlandım yaaa

cnm bende bi bekleyem dedim yawww zaten olan oldu artık ağır işim kalmadıki
aksama eşim test alsın diyecem ...................

kendime hiç güvenmiyorum sanama yani zaten hangi arada tutacakki yawww en son ne zaman birlikte oldum onu bile bilmiyorum 1 hafta önce test negatif çıktı biliyorsunuz

canım bu imkansızın imkansızı olur yawwwwwwwwww aklım almıyor bi kaç gün ısımı takip edeyim bakayım p.tesi hastaneye gidecez zaten hiçroşlaa

fakeeeeeeeeeeee naber dün bana ramazanda tedavi oldunmu diye sormuşsun canım ben hep ramazandan sonra gittim dra bide benim yumurtlama sorunum yoktu ya herşey zamanında oldu ama bence sen ihmal etme bazen işler umduğumuz gibi çıkmıyo tedavi süresi uzayabiliyo bence biran evvel başal çok kafana takıyosun doğal olarak haklısında o yüzden en azından dra gidersen kafan rahat olur birazzz

neyse kızlar ben kalkam yat yat bu iş olmuyor camları silcem şimdi p.tesi zaten doktora gideceğim hicroşla ............olmazsam adet orada test yaptırımm

canım bu imkansızın imkansızı olur yawwwwwwwwww aklım almıyor bi kaç gün ısımı takip edeyim bakayım p.tesi hastaneye gidecez zaten hiçroşlaa

eşin yine de alsın bi test bizim veletlere bellimi olur yaramaz bunlar

o zaman pazartesiye kadarbekle kan testi yaptırmaa zaten o zamana eğer bebiş yoksa adet olursun belki

cnm bu sabah 8.30 da ölçtüm yarın sabah 7.30 ölçecem p.tesiye kadar bakalım ne çıakcak hahahaa

aç tavuk gibiyimmmmmmmmm:roflol:

teşekkür ederim canım evet baksana ramazan gelmeden ben hesap yapıp derdine düştüm şimdiden çok kafama takıyorum baksana 60 gün oldu tık yok nasıl takmıyım bende dr ne derse onu yapıcam

hesap yapman çok normal canım bende öyleydim ama bu sefer dr günde üç kez hap dedi ya geçen tedavilerimde saati saatine içiyodum ama bu kez sabahki hapı öğlen içtim öğlenki ni akşamüstü akşamkini gece yatarken hiçç hesap yapmadım amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn dedim hiç uğraşamam canım ne zaman isterse dedim ama sen öyle yapma benim durumum tedavilerden yorulmaktan oldu ama sen dr ne derse yap kötü örnek olmıyım sana heheheheh

eee hevesle geldim ama kimsecikler yok
hem de haftaici
nerelerdesinizzzz yaaaa
fatos nese cimbom asliklava:

geldim canım geldim

sende hoşgeldin ohhhhhhhhhh beeeeeeeeee çok şükür geldin evet yaaaa nuraya katılıyorum nerdesinizzzz yaaaaaaaaaa

annemler var yarın annem karadenize gidiyo ne yapcam bilmem kardeşimde çalışıyo canım sıkılcakkk

bende geldim kızlar. hiç keyfim yok. evde bi sorun var anlamıyorum. görümcem neden yok ama bana acayip bi şekilde soğuk davranıyo. noluyo anlamıyorum. kafayı yicem ya..

dün doktora gittik, enfeksiyon başlangıcıymış. bi antibiyotik verdi bi kerelik. bebişi de gördüm. ayaklarını salladı bana.. ilk defa hareketlerini gördüm çok güzeldi. çok büyümüş topik bi şey olmuş.

geçmiş olsun canım maşallah büyümüş senin bebiş

neyi sorun yapıyoki acep sorsaydın bi sorun mu var diye

sağol canım. idrar yolu enfeksiyonu olmuş. gece titreme falan geliyodu. doktorum bi bakalım dedi. zaten havalar da çok sıcak. bi de ateşim çıkıyodu biraz. allahtan erken farkettik. şimdi daha iyiyim.

valla canım ne bilim anlamıyorum ki. ama bi yolunu bulup sorucam, sorun ne diye. ay sinir oluyorum ben böyle ya. ben normal davranmaya çalışıyorum.herşeye alınıyo, bi soğukluk. bi şey dönüyo ama bakalım öğrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…