fatoşcuğum aslıığım günadyın canlarım......
ne oldu fatoşcuğum dün aksam göbeğimin çatladığını gördüm şok oldum yani kasıktan itibaren...bende çatlamalar oldu ama ben çok hızlı kilo aldığım dönmede oldu ve bu durdu şimdi yeniden olmuş
ama ben kilo almadımki karnımın gerilcek bi durumu yok yanii....neyse sılmala konuştum
oda bana bir kan testi yaptır benim arkadaşımında olmuştu hamile çıktı dedi....
ama bu imkansız ben 6 gün önce test yaptım bişey çıkmadı .......kasıkalrım ağrıyor ama gelen giden yok farlutal bitti 2 gün oldu...........
gecede rüyamada göğüs uçlarım kararmıştı ve süt gelmişti
sabah erken kalktım.... ısımı ölçem dedim ısım yükselmiş ısım 36.3,36.4 iken bugün 36.7 çıktı şaşkınım kızlar bi kaçgündaha ısımı ölçecem eğer yüksek çıkarsa test yapacam imkansız bişey ama kafam çok karıştı.....bi dünya iş yaptım dün
dırımcımm kendine dikkat et mümkünse bugün pek iş yapma hatta içinin rahat olması adına bence gidip kan testini yaptır canım.
ayyyyy canımsın ya çok heycanlandım şimdi ısının yüksek çıkması yumurtlama olmuş anlamına geliyo demekki yumurtladın bacım ve tutmuş olabilir ayyyyyyy inş canım işleri boş ver takma kafana ne çok iş yapıp bişe olmayan kişiler var allah sana onu verdiyse eğer hiç birşey olmaz merak etme
fatoşcuğum aslıığım günadyın canlarım......
ne oldu fatoşcuğum dün aksam göbeğimin çatladığını gördüm şok oldum yani kasıktan itibaren...bende çatlamalar oldu ama ben çok hızlı kilo aldığım dönmede oldu ve bu durdu şimdi yeniden olmuş
ama ben kilo almadımki karnımın gerilcek bi durumu yok yanii....neyse sılmala konuştum
oda bana bir kan testi yaptır benim arkadaşımında olmuştu hamile çıktı dedi....
ama bu imkansız ben 6 gün önce test yaptım bişey çıkmadı .......kasıkalrım ağrıyor ama gelen giden yok farlutal bitti 2 gün oldu...........
gecede rüyamada göğüs uçlarım kararmıştı ve süt gelmişti
sabah erken kalktım.... ısımı ölçem dedim ısım yükselmiş ısım 36.3,36.4 iken bugün 36.7 çıktı şaşkınım kızlar bi kaçgündaha ısımı ölçecem eğer yüksek çıkarsa test yapacam imkansız bişey ama kafam çok karıştı.....bi dünya iş yaptım dün
dırım canım bence hiç vakit kaybetme hemen gidip kan testi yaptır. eğer gebelik varsa düşük önleyici ilaca başlar doktor. onca iş yaptın, ilaçlar içtin. bence bugün iş falan yapma. senin bir sürü yumurtan vardı hatırladığım kadarıyla onlardan biri çatlayıp tutmuştur belki. ihmal etme canım. biliyorsun bizler çok kolay hamile kalan kadınlar değiliz. o yüzden negatif bile çıksa en fazla 30-40 lira paran gider. ama pozitif çıkarsa hemen önlem alırsınız.
ayyyyy birsencim kusura bakma elektrikler gittti
deme kızzzzzzzzzzzzzzz bebişin süprüz mi yapıcak yoksa sana ya bence yarın bi kan testi yaptır
evet ya bi sürüde i,ş yaptın dün bide dolap falan da çektin neyse zaten olduysa bebişin sımsıkı tutunur sana hadi hayırlısı heyecanlandım yaaa
ayyyyy canımsın ya çok heycanlandım şimdi ısının yüksek çıkması yumurtlama olmuş anlamına geliyo demekki yumurtladın bacım ve tutmuş olabilir ayyyyyyy inş canım işleri boş ver takma kafana ne çok iş yapıp bişe olmayan kişiler var allah sana onu verdiyse eğer hiç birşey olmaz merak etme
canım bu imkansızın imkansızı olur yawwwwwwwwww aklım almıyor bi kaç gün ısımı takip edeyim bakayım p.tesi hastaneye gidecez zaten hiçroşlaa
neden imkansız olsun büyük bir sorununuz yok sizin ama tabiki senin hayal kırıklğığna uğramanı istemem o zaman bugün sen evde birtest yap ve yarın yine ısını ölç ona göre hareket edersin canım
birsen ısnı saat kaçta ölçtün
teşekkür ederim canım evet baksana ramazan gelmeden ben hesap yapıp derdine düştüm şimdiden çok kafama takıyorum baksana 60 gün oldu tık yok nasıl takmıyım bende dr ne derse onu yapıcam
eee hevesle geldim ama kimsecikler yok
hem de haftaici
nerelerdesinizzzz yaaaa
fatos nese cimbom asliklava:
fatosum sen de hg
annenin karadenizde ne isi var taaa oralarda
memleketiniz mi yoksa
bende geldim kızlar. hiç keyfim yok. evde bi sorun var anlamıyorum. görümcem neden yok ama bana acayip bi şekilde soğuk davranıyo. noluyo anlamıyorum. kafayı yicem ya..
dün doktora gittik, enfeksiyon başlangıcıymış. bi antibiyotik verdi bi kerelik. bebişi de gördüm. ayaklarını salladı bana.. ilk defa hareketlerini gördüm çok güzeldi. çok büyümüş topik bi şey olmuş.
noldu kedicik hayirdir yaa en sinir oldugum sey bu bisey varsa soyle di mi insan gibi sorun neyse cozulsun
kendi kendine triplere girmek de ne oluyor:dilcikar:
bosver takma diyecem ama sinir olmussundur anliyorum
bu arada gecmis olsun ne enfeksiyonu hayirdir:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?