ayyyyyyyyy şimdi çatlak eltim aramış
telefonu açısı hahahaaa yapıyor bittimi işin dşyor yok dedim
bende havuza gidecem diyor manyakmı nedir yaa rahatsız bu kadın
ben kaçacam belki akşam tekrar gelirim ütüm var onu yapacam bide annem yanlız kalıyor diye bana imalı imalı bakıp gidiyor yalnız bırakmayım onuda hem
sonra görüşürük:))
birsen sen mevlütte baş misafirimsin ona göre tabi kk dan gelen herkes:))))))))))
bak ben açmadım bu konuyu ama sen açtın maden diyeyim
bende kırgınım??????
ama şunu anlamadım ogünki yazımda seni kıracak bir uslubum yoktu
aramızdaki samimiyetten ötürü o tarz bir yazı yazdım
herşeyden öte seni kırabileceğimi düşünmüş olmana üzüldüm aynı
yolda giden kader arkadaşıyız bizŞeniz
seni anlayan biriyim sadece kendini bu kadar üzmene dayanamadım
ve ketunca böle yapmamanı istedim
çünki zaten içinde olduğumuz durum bir karamsar ve o şekilde düşünmen
seni daha çok bunalıma iteceğini düşündüm
hala diyorum Çok üzgünüm çoookasla öle düşünme
benim halama doktor demişki kadın demiş senin aslaaa amaaaaaa aslaaa çocuğun olmaz
senin yumurtalıkların rahimlerin yağ bağlamış çocuğun olmazzz demişşş
halam 100 kilo felanmış belki daha fazla .....ama 15 yıl sonra çocuğu olmuş dokotr ultrasonla baktığında görememiş düşün yağdan ve demişki halam oradan göremezsin kan testi yap demiş....ve kuzenimi görmüşlerrrrrrrrrrrr....
yani rabbim istedikten sonra sende çok iyi biliyorsun olacak......senden ne farkım var benim aynı durumdayız ama ben inanıyorumki bebeğimiz olacka o bu vesile olacak ve olacakk...........karamsar düşünce karamsarlığı getiriyor aşılama olacağında umutsuzdum ama rahattım olacak dedim tan 16 gün o iğeneleri yaptım 14 gün ağlamaktan deli oldum
bomboma sor bak nasıl ağlıyordum...........ama sonra topladım kendimi tüm olumsuzluklara rağmen olacak diyorummmmmm...
bu bizim sınavımız cnm ......sen çok inaçlı birisin cnm ..........
kendi umutsuzluk dünyasına itme umudun ışığın olsun....
beraber kutlayalım sevincini ......bak ezan okunuyorrrrrrrr inş.bir bebeğin olurda
anlarsın...bu dediklerimi ....kızma bana .........kırılmayalım tek amacımız çocuk hayırlı sağlıklı bir evlat başka ne istiyoruzda birbirimizi kırıyoruzŞeniza.s.
tamam biliyorum beni kırıcak bişe yapmıyosunuz bundan emin olmasam burda hiç olmam ama sanki o duygularımı ve beni hiç anlamadın canım
düşün senin en büyük hayalinle ama senin olmayan bir bebekle 10 gün yaşıyosun ve ben burda kaldıkları sürece hep hayal kurdum onlar gidincede çok üzüldüm sanki benim olan bişeyi elimden almışlar gibi oldu sana çok kırılsam sen bafdanadan işten dolayı yakınınca orda olmak istedim dayanamadım sana
burdaki kızların hepsini seviyorum kimsenin kimseyi kırmıcanı biliyorum ama ne bilim belki çok hassastım o zaman
güzel dileklerin için teşekkür ederim
ben geldim hey alooooooooooo
kim kime kırılmış amann yapmayın ne olur
ben de benzer şeyler yaşadım ama çok boş yaaa
gereksiz yani
fakecim canım arkadaşım benim seni çok iyi anlıyorum ve hak da veriyorum ama inan bana o sert çıkışlarını birsen kötü iniyetle yapmadı tam tersi iyi niyetinden art niyetsiz olduğundan yaptırım gücü etkisi daha fazla olsun diye söyle söyledi inan bana
bizler burda çok uzun zamandır nerdeyse hergün beraberiz ve çok özel çok mahrem şeyleri konuşuyoruz amacımız aynı hepimizin anne olmak onun için bu uğurda yapılan her şey mubahdır bitanesi karamsarlık umutsuzluk uçurumundan düşme diye birsen seni kolundan sımsıkı tuttu bitanem böyle düşün bence yoksa o kadar temiz kalpli yüreği güzel bi insan ki çok hassas biri o
iğneyi yaparken elinin nasıl titrediğini nasıl dualar ettiğini nasıl kan ter içinde kaldığını ben ve neşe biliyoruz ve dediği gibi 14.gün dr dan geldiğindeki ağlamasına içim paramparça oldu ne söyliyeceğimi kimi arayacağımı şaşırdım rehberimdeki bütün kk kızları aradım birseni aramaları için
onun için güzeller güzeli sakın sakın sabrımızı ve umudumuz kaybetmicez
bak dün gerek benim gördüğüm rüya gerekse nurayın gördüğü rüya bana o kadar umut olduğu anlatamam 5 cm kistim olmasına rağmen ufak şeylerden bile umut yüklenmeyi öğrendim ben
benim yazıştığım bi sayfa daha var belki biliyorsundur orda da bi adaşım var ben 3 nisanda kürtaj olmuştum o ise 4 nisan ve ikimizde adet olamıyorduk adet sökücü içtiğimiz halde o 23 haziranda ilk adetini oldu bende 26 haziran ve bugün test yaptı ve HAMıLEEEEEEEEEEEEEE bundan daha mutlu bir haber olabilir mi inş.hepimiz hamile kalıcaz ama bugün ama yarın
beni anladığını umuyorum
bak bernaya fatoşa herşeye her zorluğa rağmen umutlarını kaybetmiyorlar
her ay yeni yeni yeniden umut yükleniyorlar
tmm neyse olanla ölene çağre yok unutalım yanlış anlaşılmışız
o kadar aldınmı sonucunu
bende gardolabı ittirdim eşim aksama öldürcek beni çünki bana dediki ittirme eşşek ölüsü giibi ben sırtımı bazaya dayadım ve ittirdim sırtım şuan acıyor midem ekşiyor sabahtan beri ağzıma lokma sokmadım...................fake uçak paranı yolluyorum hemen atla gelll
bu arada kızlar bugün dr gitmiştim ben bir aydır baş dönmesi halsizlik uyku hali mide bulantısı ve mide ekşimesi şikayetlerim vardı ne çıktı biliyomusunuz kronik yorgunluk sebebide stres sıkıntı
bu arada kızlar bugün dr gitmiştim ben bir aydır baş dönmesi halsizlik uyku hali mide bulantısı ve mide ekşimesi şikayetlerim vardı ne çıktı biliyomusunuz kronik yorgunluk sebebide stres sıkıntı
yaa midem ekşiyorya yemedim sadece ekmek atacam ağzıma mideme iyi gelsin gidim yatak odamı temizleyem ....biliyoz ki sizi sevdiğini çünkümmm bizde seni çok seviyozzzzzzzzzzzzzzz fakecikkkkkkkkkkkkkk
ilk avatar resmin tiwitiydi bak unutmadım bennnn
bu artada birsen deli misin kıss ne yaptın sen
artı hemen bie şeyler ye bayılacan şimdi delü karu
biliyoz ki sizi sevdiğini çünkümmm bizde seni çok seviyozzzzzzzzzzzzzzz fakecikkkkkkkkkkkkkk
ilk avatar resmin tiwitiydi bak unutmadım bennnn
bu artada birsen deli misin kıss ne yaptın sen
artı hemen bie şeyler ye bayılacan şimdi delü karu
yaaaaaaaaaaaaaaa bak gördünmüüüüüü
sana ne lazım sopaaaaaaklava:
badana yap 1 ay unutursun bebeği :roflol:
ben gelirim kayseriye temüzlüğe
yaa midem ekşiyorya yemedim sadece ekmek atacam ağzıma mideme iyi gelsin gidim yatak odamı temizleyem ....
oo kızlar bakıyorum baya kaynatmışsınız. bende iyi degilim midem çok kötü. neşee nereye gittin kızz. senin kayınvalideyle durumlar ne oldu.eşin konuştumu.
hoşgeldin canım ne oldu midene geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?