Aysonu Kizlari 2008

ayyyyyyyyy şimdi çatlak eltim aramış
telefonu açısı hahahaaa yapıyor bittimi işin dşyor yok dedim
bende havuza gidecem diyor manyakmı nedir yaa rahatsız bu kadın

ben kaçacam belki akşam tekrar gelirim ütüm var onu yapacam bide annem yanlız kalıyor diye bana imalı imalı bakıp gidiyor yalnız bırakmayım onuda hem
sonra görüşürük:))

birsen sen mevlütte baş misafirimsin ona göre tabi kk dan gelen herkes:))))))))))

ayyyyyyyyy şimdi çatlak eltim aramış
telefonu açısı hahahaaa yapıyor bittimi işin dşyor yok dedim
bende havuza gidecem diyor manyakmı nedir yaa rahatsız bu kadın

eeee pes valla
ne kadar gereksiz bi söylem allahım yaa
şu eltiler görümceler ne kadar gereksiz yaa
ne demek birsencim içimden geldiği gibi yazdım ben
miden kötüymüş canım yaaa oluyor bazen öyle bende geçen gece kıvrandım resmen
bu arada bu kadar yorma kendini dewlimisin kızım yaa
bugünün yarını da var pes valla
neşecim hoşgeldin yawyus

ayyy cnm benim sağol dediğim gibi bişey olmazsa gelecemmm
eltim işdeyken hiç aramazdı salak kadın şimdi neden arar bu kadar bilmem
geçen kayınvalideme gitiğimizde bütün yemekleri ben yaptım o izledi
bide sonunda kayınvalideme nede beğernirsin anne çıksaydın şuradanda ben pilavı yapsaydım :1shok:böle kal geldi bana ben 4 saat kızartma yaptım orada kadın kalkmış ben pilavı yaparken lay lay yaptı yaaa.....
sofra kur dedim kadın eksik bardak götürümüş bide mana buluyor kayınvalidem pismiş
yaşlı kaıdn dedim gelmeyeceksin o zaman yemeğe dedim salak oldu bide çocukları ilede ilgilenmedi yaa o dikildi mutfakda çocukalrda benim ayağaımın altında....böle salak bişey işim bitsin oturmyada gelir oo manyakkkk.....
buda böle ne yapacazzz artıkın hahahaa

hadi annenin yanına git bakalım cnm yanlız kalamsın bende 5 dk.mola yatak odasına geçecem salon mis gibi oldu

............

Son düzenleme:

tmm neyse olanla ölene çağre yok unutalım yanlış anlaşılmışız
o kadar aldınmı sonucunu
bende gardolabı ittirdim eşim aksama öldürcek beni çünki bana dediki ittirme eşşek ölüsü giibi ben sırtımı bazaya dayadım ve ittirdim sırtım şuan acıyor midem ekşiyor sabahtan beri ağzıma lokma sokmadım...................fake uçak paranı yolluyorum hemen atla gelll

.......

Son düzenleme:

............

Son düzenleme:
biliyoz ki sizi sevdiğini çünkümmm bizde seni çok seviyozzzzzzzzzzzzzzz fakecikkkkkkkkkkkkkk
ilk avatar resmin tiwitiydi bak unutmadım bennnn

bu artada birsen deli misin kıss ne yaptın sen
artı hemen bie şeyler ye bayılacan şimdi delü karu

bu arada kızlar bugün dr gitmiştim ben bir aydır baş dönmesi halsizlik uyku hali mide bulantısı ve mide ekşimesi şikayetlerim vardı ne çıktı biliyomusunuz kronik yorgunluk sebebide stres sıkıntı

hadi beeee
kzım sen ne yapıyorsun yaa deli
yazık değil mi kendine
ahh be bitanem
ee ne olucak peki şimdi
bi ilaç falan verecek mi dr

bu arada kızlar bugün dr gitmiştim ben bir aydır baş dönmesi halsizlik uyku hali mide bulantısı ve mide ekşimesi şikayetlerim vardı ne çıktı biliyomusunuz kronik yorgunluk sebebide stres sıkıntı

yaaaaaaaaaaaaaaa bak gördünmüüüüüü
sana ne lazım sopaaaaaaklava:
badana yap 1 ay unutursun bebeği :roflol:
ben gelirim kayseriye temüzlüğe

yaa midem ekşiyorya yemedim sadece ekmek atacam ağzıma mideme iyi gelsin gidim yatak odamı temizleyem ....

..............

Son düzenleme:

evet canım temiz bir dayak yemem gerekiyo sanırım

oo kızlar bakıyorum baya kaynatmışsınız. bende iyi degilim midem çok kötü. neşee nereye gittin kızz. senin kayınvalideyle durumlar ne oldu.eşin konuştumu.

ayyy kızlar yatak odasının nevresimini değiştiriyorum
oada bitsin camını silecem ve son rutuş yerini yine silecem bitecekk bu gece yatağımda yatacam şükürki

şu oturma odasınında camlarını sildimmi yarına mutfağa başlarım inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…