dırım canım ay ne çok iş yapmışsın sen öyle valla okurken ben yoruldum maşallah sana. ben de bu kız bizim sayfaya hiç gelmiyor bir bakayım ben ona gideyim dedim başını kaşıyacak vaktin yokmuş canım ya.
sana bahsetmişmiydim ben de 3 cm kist oluşmuş. şimdi beklemedeyim. belki cimbom bahsetmiştir. o yüzden birlaç gündür çok moralim bozuktu. cimbom sağolsun çok moral veriyor. sayfadaki diğer kızlar da öyle. şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım adet olunca kontrole gidicem inşallah atarım biran önce şu kisti. sonra da aşılama düşünüyorum. klomen işe yaramıyor canım. bende durumlar böyle canım. işlerin bitince bizim sayfaya da bekleriz. kolay gelsin canım.
cnm benim inş.okursun ben şimdi duşumu aldım çok yorgunum bir ağrı kesici içecem
yemek bile yok eşim ekmek arası hazırlayıp getircek....çok işim varrr evet cnm yarında aynı modda geçecekk.........
cnm okumadım çok geçmiş olsun yaaaaaaaaaaaa çok üzüldüm
bende farlutalım bitti dün bugün itibari ile başlayacam beklemeye inş. adet olurum kasıklarım ağrıyo ama gelen giden yok beyaz beyaz akıntı varr ...........
ay valla çok hamarat kızsın. ben katiyen senin gibi yapamam. hele böyle büyük bir işe yalnızken asla girişemem. valla tebrik ederim seni. canım o kadar iş arasında birde yemek mi yapacaksın tabiki getirsin eşin.
evet canım maalesef kistim var. a bide mantarım var. onun için ilaç kullanıyorum ama bana adet söktürücü falan vermedi bekliycem bakalım. inşallah çok gecikmez. ağustos başı gibi tatile de gitmeyi düşünüyoruz inşallah tatile denk gelmez. canım sen hamile olmayasın ya tekrar idrar testi yapsana belki geç döllenme falan olmuş olabilir. beyaz akıntı hamilelikte olur yada yumurtlama zamanı diye biliyorum.
ayyy yaprakcığım yaaa şuan göbeğime baktım
kasığımdan itibaran 4 tane aralıklı çizgi olmuşş ayyy yaaaaaaa göbeğim çatlmaışşş
inanmıyorum hamile kalmadan vücudum mahvaluyorrr
neden oluyor bu yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamainsanın göbeği çatlarmı yaaa
olabilir canım ya benim de bacaklarımın üst taraflarında var öyle çatlaklar. kilo alıp vermelerden dolayı oluyor sanırım. boşver takma dış güzellik önemli değil zaten. çatlak kremleri falan var. tvde de reklamını yapıyor görmüşsündür çok rahatsız olursan öyle bişey alırsın. bunca işinin arasında bide böyle şeylerle canını sıkma.
şimdi konu açtım cnm acaba hormonalmi benim zaten belimde vardı ama göbeğimde yoktu kuşum yaa.......ben hamile olunca çatlar dedim hiç hoş durmuyor belki göbeğimi kimse görmüyor ama eşim var istemem yaaa zaten işlerim bitsin diyete başlayacam full spor asla pasbal şişman pasaklı olmayı kabul edemem kocamın beni böle görmesi üzer beni....heeee o na sorsan asla görmez hep der gönül gözümle bakarım sana ben ne çatlağa ne patla ne şişkosu der.....
ama bu konuşa hoşumada gitse ben öle olmamalıyım devir kötüüü yaşım çok genç yaaaaaaa çok içerledimmm
arkadaşımla konuştum bana dediki arkadaşımdada olduda dedei hamile çıktı dedi ama bebğini aldılar dedi...böle bişey olması imkansız dimi yaprakcığım yaa offfffff
birsen göbeğinmi çatladı ya
bak jale diye kız vardı ya arkadaşım onunda göbeği çatladı evlendikten sonra belki kilo alıp vermektendir
yada araştırdığın gibi bebiştendir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım ben çıkmak zorudayım pc murat a lazımmışta.
yarın geç gelebilirim çocuk mevlüdü var ona gidecez nuratın kuzenin çocuğunada
iyiakşamlar
günaydın kızlarrrr
ne oldu birsencim hayırdır inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?