Aysonu Kizlari 2008

aslım cnm kuru ekmek yee bendede çok fena mide eksimesi var valla kuru ekemek yedimmm

bu arada çok yoruldummmmmm o dolapları itmek beni bitirdi camınıda silem yatak odası bitiyor yeni nevresim serdim pikemi çıkardım missssss gibi olduuu bu temizlik diğer tarafların başıan

başım ağırıyor gözüm seyiriyor acım
ve maaile kaynanmda olucaz düşünebiliyormusunuz yaaa
nefret ettim artık
bi görümcemin çocuğu var yalandan ona bakar
bi görümcemin de mutlaka karnı ya da bir yerleri ağırıyordur
bilin bakalım işleri kim yapıcak
bıktım ben yaaaa
ev de hama gibi ayrıca
hamam
bi de yaramaz bi çocuk
offf offfffffffff

dırım canım ay ne çok iş yapmışsın sen öyle valla okurken ben yoruldum maşallah sana. ben de bu kız bizim sayfaya hiç gelmiyor bir bakayım ben ona gideyim dedim başını kaşıyacak vaktin yokmuş canım ya.
sana bahsetmişmiydim ben de 3 cm kist oluşmuş. şimdi beklemedeyim. belki cimbom bahsetmiştir. o yüzden birlaç gündür çok moralim bozuktu. cimbom sağolsun çok moral veriyor. sayfadaki diğer kızlar da öyle. şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım adet olunca kontrole gidicem inşallah atarım biran önce şu kisti. sonra da aşılama düşünüyorum. klomen işe yaramıyor canım. bende durumlar böyle canım. işlerin bitince bizim sayfaya da bekleriz. kolay gelsin canım.

cnm benim inş.okursun ben şimdi duşumu aldım çok yorgunum bir ağrı kesici içecem
yemek bile yok eşim ekmek arası hazırlayıp getircek....çok işim varrr evet cnm yarında aynı modda geçecekk.........

cnm okumadım çok geçmiş olsun yaaaaaaaaaaaa çok üzüldüm
bende farlutalım bitti dün bugün itibari ile başlayacam beklemeye inş. adet olurum kasıklarım ağrıyo ama gelen giden yok beyaz beyaz akıntı varr ...........

ay valla çok hamarat kızsın. ben katiyen senin gibi yapamam. hele böyle büyük bir işe yalnızken asla girişemem. valla tebrik ederim seni. canım o kadar iş arasında birde yemek mi yapacaksın tabiki getirsin eşin.

evet canım maalesef kistim var. a bide mantarım var. onun için ilaç kullanıyorum ama bana adet söktürücü falan vermedi bekliycem bakalım. inşallah çok gecikmez. ağustos başı gibi tatile de gitmeyi düşünüyoruz inşallah tatile denk gelmez. canım sen hamile olmayasın ya tekrar idrar testi yapsana belki geç döllenme falan olmuş olabilir. beyaz akıntı hamilelikte olur yada yumurtlama zamanı diye biliyorum.

ayyy yaprakcığım yaaa şuan göbeğime baktım
kasığımdan itibaran 4 tane aralıklı çizgi olmuşş ayyy yaaaaaaa göbeğim çatlmaışşş
inanmıyorum hamile kalmadan vücudum mahvaluyorrr

neden oluyor bu yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamainsanın göbeği çatlarmı yaaa

olabilir canım ya benim de bacaklarımın üst taraflarında var öyle çatlaklar. kilo alıp vermelerden dolayı oluyor sanırım. boşver takma dış güzellik önemli değil zaten. çatlak kremleri falan var. tvde de reklamını yapıyor görmüşsündür çok rahatsız olursan öyle bişey alırsın. bunca işinin arasında bide böyle şeylerle canını sıkma.

şimdi konu açtım cnm acaba hormonalmi benim zaten belimde vardı ama göbeğimde yoktu kuşum yaa.......ben hamile olunca çatlar dedim hiç hoş durmuyor belki göbeğimi kimse görmüyor ama eşim var istemem yaaa zaten işlerim bitsin diyete başlayacam full spor asla pasbal şişman pasaklı olmayı kabul edemem kocamın beni böle görmesi üzer beni....heeee o na sorsan asla görmez hep der gönül gözümle bakarım sana ben ne çatlağa ne patla ne şişkosu der.....

ama bu konuşa hoşumada gitse ben öle olmamalıyım devir kötüüü yaşım çok genç yaaaaaaa çok içerledimmm

arkadaşımla konuştum bana dediki arkadaşımdada olduda dedei hamile çıktı dedi ama bebğini aldılar dedi...böle bişey olması imkansız dimi yaprakcığım yaa offfffff

canım valla imkansız diye birşey yok. neden olmasın ben bu konyu bilmezden öncede sana hamile olabilirsin demiştim. kilo alıp vermelerden dolayı da olabilir. konu açmışsın oraya da yazdım çok takma canım geçer bence gerekirse krem falan alırsın. eşlerimiz bizi her halimizle beğenir canım o konuda için rahat olsun.

ya netten bakıyorum hep hamilelikte çatlmaa diyor yaaa offffffff
sadece çok kilo alıp vermede olur diyoda ben öle çok kilo almadımkiiii hatta aldığım en son kilodayım yaa öle çatlamaya ne luzum vardıı yaaaaaaaa

birsen göbeğinmi çatladı ya
bak jale diye kız vardı ya arkadaşım onunda göbeği çatladı evlendikten sonra belki kilo alıp vermektendir
yada araştırdığın gibi bebiştendir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm jaleyi biliyorum bitanem
evet kilo alıp vermketen ama ben bu ara kilo almadım tatlım yaa
şimdi sağ tarafımda küçük kasık bölgemde vardı önemsemedim ama o küçük neredeyse göbeğime çıkmış ve aralıklı 2 tane daha olmuş

neşem yaa ne bebeği cnm adet olsam hamile sanırım kendimi of yaaa
çok üzüldüm cnm ya çokkkkkkkk

canım geldim burdayım
evet bu catlaklar can sıkıcı oluyor tabi eşlerimiz her halinizle güelsiniz derler ama bizim içimiz rahat etmiyor ben hep hamile kalmaktan korkmuşumdur hem çocuğa bakabilirmiyim hemde çatlatlarım çok artarsa diye of anam of
sende şimdi fazla takma bide çatlayan yerini hiç kaşıma kaşınırsa ovala sadece tamammı

canım ben çıkmak zorudayım pc murat a lazımmışta.
yarın geç gelebilirim çocuk mevlüdü var ona gidecez nuratın kuzenin çocuğunada
iyiakşamlar

canım ben çıkmak zorudayım pc murat a lazımmışta.
yarın geç gelebilirim çocuk mevlüdü var ona gidecez nuratın kuzenin çocuğunada
iyiakşamlar

iyi geceler cnm yaaaaaaaaaaaaa kaşınmıyor zaten merak etme
hadi yarın ben temizliğe devam şu mutfağı temizledimmi benden iyisi yok yaaaaa

günaydın kızlarrrr

ne oldu birsencim hayırdır inşallahhhh

fatoşcuğum aslıığım günadyın canlarım......

ne oldu fatoşcuğum dün aksam göbeğimin çatladığını gördüm şok oldum yani kasıktan itibaren...bende çatlamalar oldu ama ben çok hızlı kilo aldığım dönmede oldu ve bu durdu şimdi yeniden olmuş
ama ben kilo almadımki karnımın gerilcek bi durumu yok yanii....neyse sılmala konuştum
oda bana bir kan testi yaptır benim arkadaşımında olmuştu hamile çıktı dedi....
ama bu imkansız ben 6 gün önce test yaptım bişey çıkmadı .......kasıkalrım ağrıyor ama gelen giden yok farlutal bitti 2 gün oldu...........
gecede rüyamada göğüs uçlarım kararmıştı ve süt gelmişti
sabah erken kalktım.... ısımı ölçem dedim ısım yükselmiş ısım 36.3,36.4 iken bugün 36.7 çıktı şaşkınım kızlar bi kaçgündaha ısımı ölçecem eğer yüksek çıkarsa test yapacam imkansız bişey ama kafam çok karıştı.....bi dünya iş yaptım dün

dırımcımm kendine dikkat et mümkünse bugün pek iş yapma hatta içinin rahat olması adına bence gidip kan testini yaptır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…