Aysonu Kizlari 2008

geçmiş olsun canım maşallah büyümüş senin bebiş

neyi sorun yapıyoki acep sorsaydın bi sorun mu var diye

sağol canım. büyüdü bebiş.. öyle güzel bişey ki. ama hala benim olduğuna inanmıyorum. ultrasonda bakarken sanki başkasının bebişine bakıyorum. hiç benim gibi gelmiyo. hayal sanki. sabah da bulanmasa hafiften hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. kerata uslu anneyi üzmüyo, ama ben anlamıyorum işte hamilemiyim neyim... tek farkı regl olmamamk.

ohhh gezsin tozsun bakalim
aslinda bu bekleme surecinda sana lazimdi boyle kafa dagitacak bir olay ama annecin geziyo senin yerine:dance: insallah hayirli haber alacak dondugunde

inşallah hayırlı haber almak nasip olur olmazsa da hayırlısı

valla o kadar ihtiyacım vardı ki eşimde dedi gidebilsen ne iyi olurdu diye ben bide çok severim tarihi yerleri gezmeyi heryeri gezcekler maşallahh

ohhhh iyi iyi üzmesin seni biraz daha büyüyüp tekmeleyince daha iyi hissedersin merak etme
keyfini çıkarrr doğunca görüşürüz hehehehehe

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bu arada ben digitürkte karayip korsanlarını izliyorum komik şeylervarya
siz yazın ben de katılırımmmmmmm

ben geldim dersim vardı şimdi bitti kızlarr dünden beri midem kötüydü yaa bugün daha da kötüyüm üstüne birde buram buram terliyorum drumu aradım bagırsaklarını bozmuş yada gıda zehirlenmesi olabilir dedi şeftali,haşlanmış patates ye dedi onları yapacagım geçmezse kötüleşirsen gel serum takalım dedi olmazsa ben iyice dinleneyim muhtemelen üşüttüm ondan sanırım.

kızlar merhaba ben mutfakla boğuşuyorum tek duvarım var onu sildim karşında dolaplar var onu sildim bir dolap kaldı ama ben bahartlıkları çayı şekerin kavaonuzlarını döktüm dolapda ne var ne yok yıkıyorum işte birtek buzdalanının üzerindeki bir parça fayans kalsı oraya yetişemiyorum ama tezgaha çıkacam yapacam........bişeylerin yerini değiştirerek yapıyorum ama şimdiden yoruldum en saat altı oluyor ..............aslında keyfim yok anneme dedim gelecekemisin bu aksam bana gelemeyebilirim dedi yaaaaa.....iyi tmm dedim kapatıyorum dedim küsüyormusun bana dedi hayır cnm dedim işim var dedim..........ama çok üzüldüm ben o bana iş yapsın diye değil yol yordom göstersin diye gelmesini istedim ama yok.geçen hafta evini temizledi.....

böle olunca kendimi o kadar yanlız hissediyorumki anlatamam size
arkadaşlarımın hep kız kardeşleri yeni doğum yapan arkadaşım evinde 40 gün kardeşi kaldı doğumdan önce annesi kardeşleri gelip evini temizlediler inanın kayınvalidesi üskatında otururken annesi hergün geldi yemek yaptı..........
bide sen doğur diyor annem böle yapacak demek...çok gücüme gitti ya yıllardır hastane köşelerinde gezdi onla offffffffffffffffffffffffffff

aslıcığım geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn

fake ısımı sormuşsun ya nuraya farlutal içtim ya kuşum pregestoran varmış onda ısın düşünce adet olacan dedi yani ondanmış bu yükselme cicimm

canım dilek gelmemiş bugün hiç o gelseydi ona sorardık onun ateşi nasıl acep gelirse sölede yarın ölçsün oda farlutal kulllandı yaaaa kıyaslama yaparuk

cnm kırlmam yanımda olmaması 2 haftadır birbirimizi görmüyoruz hem görüşürdük
hemde bana akıl verirdi otursun yanımda istediği yere gidiyor benim annem

dilek gelmiş ama sayfamızda değil

geldim geldim
oku oku bitmedi maşallah size
nuray kuşum nasılsın
fakecik naber bitanesi
birsenimmmm canım benim seni anlıyorum ama yapma böyle annelerimiz o kadar değerli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…