Aysonu Kizlari 2008

belden asagı vurdun şimdi olmadısengözlerimebaksanab
iyi madem oyle olsun ne diyeyim ben dayak yiyen olurum:tomato:sırnaşık şey

yok canım hep dayak olurmu arada sırada yersin canın isteyince söyle dileğe elinemi yapışıcak hiç çekinme
ayrıca sen hamişsin sana kıyılırmı

annen mi geldi yoksa dirimmmmm
kadincagizin gunahini aldin bak demek
EVET CNM GELDİ VALLA DOĞRU DİYON BEN ÇOK YORULDUM GERÇİ ODA İŞDEN GELDİ AMA BİTAKIM ŞEYLERİ YAPIYORR
birsen annenmi geldi cevap yaz bak daynamamış kuzucuğuna
kıyamadı evet yaaaaaaaaaaaa ama kıyabülürdüdeeeÇok üzgünüm çoooko potansiyel var kendüsündee

oyanaaaaaaaa askumm kıyamam sanaaaaaaaaaa ufağımız bizim oo

kız sen ne cadısın sen yediğim dayağı hakediyim diyosun yani ortalığı batırma düzgünce oyna oyuncaklarınla
evet öle yapıyor vallaaaaaaaaaaaaaa

halıyı dırım aplam silsin foşur foşur siler parlatır allama
yaparım kuşummmm sen dök saçççç aplan varrrrrr

ohhhhh anaya bakkkkk olmazzzzzzzzzzzzzz böle anne bize bakacan sennnn şakkıdı

yok yok sen hep böyle sıyrık sıyrık dolaş etraf da böyle daha iyi

yaa birsen nerde annem dedi deva mı gelmedi
cnm geldi işlere koyulduk görürse burada kızardı

süpersin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi:

aynen cnmmmmmmmm

küçük o yapabülürrrr ortancı ezilir heppp o da ben dilek apla otorite kurduğundan ben ezülcemm

ayrıca bu ne menem işbolumudur yawKötü Kazen
her iş bizden nette yazısmak senden
gorevin bu mu yani işbolumundebenneyaptımki
banane ben oynamıom
oyna kuşummmmmmmm

ama nuray yazık bana sen zaten anne olucaksınnnnnnnn bari evcülükte olayım analaştıkmı
:teselli::teselli:Şeniz

belden asagı vurdun şimdi olmadı
iyi madem oyle olsun ne diyeyim ben dayak yiyen olurum

kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaa

cnm ben işi yaparımda bana akıl verecek birisi lazım ben herşeyi kladırıdm
baharatlıklar çay şeker kavonazları ortalık pisken hepsini yıkansın dedim
o yüzden toplanamadım şimdi o bana diyo öle yap böle yap diye ama çok yoruldum elim ayağaım kalkmıyor artıkın
ben gelirim yine daha burdayım ama biraz işim var
ben açık olurum ama yatarım gelür bakarım sizeeee

ayyy kızlar o kadar yorgunumkiiii anlatamam yaa yatıyorum heryerim ağrıyo bu yorgunlu nasıl atacam ben ...........yaaa çok rahatsızım şöle bir uyku hapı alıp yatsam işler bitince dinlenirmiyim yada içsem şöleee 1 şişe şarpppp ohhhhhhhhhhhh
lingo lingo şişelerrrr

Günayydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr bende geldim nuray kız bağlandımı netin yoksa internet cafe demisin sabah sabahsırnaşık şey

ayyyy sabah sabah damladim megerse fake kusum da damlamis ne guselll:dance::teytey:
günaydınnnnnnnnnnn canım kuşummm evet sabah sabah buradasınnn çok güselllll
bende aksam banyo yaptımmm bi güsel uyumuşum ısımı ölçtüm sabah gözüm kapalı ama 36.7 çıktı yineee hahaaaa ama ben hamüşşş değilimmmm

düzgün yat kalk hııııııııııı:mymeka:bebeğimize iyi bakkk

slmmmmmmmmm nasılsınn kızlar ay özledimm sizi yaaaaaaaaa a.s.
ayşemmm hoşgeldin nasılsın bacımmmmmmmm salm verip kaçmaa haaaaaa

ye cnm yaaa bebeğimiz tosunnn olsunnn zaten öle olacak gibiii hahhaaa:lepi:

Günayydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr bende geldim nuray kız bağlandımı netin yoksa internet cafe demisin sabah sabahsırnaşık şey

hiçroşum günaydınnnnnn nasılsın kuşummmmmmmmm benimde annem geldi şimdi kahvaltı yapacaz sonra işlere talimmm marşşş marşşşş

hicran canım sen ramazanda tedavi oldunmu ben merak ediyorumda benim tedavi ramazana denk gelebilir nasıl oluyo oruçta tedavi olduysan anlatırmısın

yumurta takibi ramazana denk geldi tedai değil canım ama doktora gideceğim günler oruç tutmuyordum sonra deam ediyordum sende öle yap sonra kazaları tutarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…