belden asagı vurdun şimdi olmadısengözlerimebaksanab
iyi madem oyle olsun ne diyeyim ben dayak yiyen olurum:tomato:sırnaşık şey
EVET CNM GELDİ VALLA DOĞRU DİYON BEN ÇOK YORULDUM GERÇİ ODA İŞDEN GELDİ AMA BİTAKIM ŞEYLERİ YAPIYORRannen mi geldi yoksa dirimmmmm
kadincagizin gunahini aldin bak demek
kıyamadı evet yaaaaaaaaaaaa ama kıyabülürdüdeeeÇok üzgünüm çoooko potansiyel var kendüsündeebirsen annenmi geldi cevap yaz bak daynamamış kuzucuğuna
oyanaaaaaaaa askumm kıyamam sanaaaaaaaaaa ufağımız bizim ooanaaa en kucuk olaraktan dayagi yiyen de ben oldum
dayagi yices nasilsa bari azcik oynayim ben su oyuncaklarimlagamyoncuiremsu
ustune de dondurma yıyeım bulastıra bulastıra :icecream: sonra kahve iceyim
haliya da dokeyim ki o dayakci ablalar temüzlesin
evet öle yapıyor vallaaaaaaaaaaaaaakız sen ne cadısın sen yediğim dayağı hakediyim diyosun yani ortalığı batırma düzgünce oyna oyuncaklarınla
yaparım kuşummmm sen dök saçççç aplan varrrrrrhalıyı dırım aplam silsin foşur foşur siler parlatır allama
ohhhhh anaya bakkkkk olmazzzzzzzzzzzzzz böle anne bize bakacan sennnn şakkıdıayyyyyy çok güldümmmmmmm kız nuray
gerçek parlatır hıııı dırım nasıl olsa temizlik yapıyo halıyıda ona yutturucan demiiiii
nese aranızda halledin beni karıştırmayın ben anne olarak internette sörf yapacam görevim bu
cnm geldi işlere koyulduk görürse burada kızardıyok yok sen hep böyle sıyrık sıyrık dolaş etraf da böyle daha iyi
yaa birsen nerde annem dedi deva mı gelmedi
süpersin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi:tabi yaa madem dayak yiyecem sonunda
bari değsin değül mü
sahneyi gorur gibiyim
cocuk oyunla baslamıs sonra cozutmuştur
sonra cadaloz anası gelir
Allah ne verdiyse girişir
cocuk yaptıgına yapacagına pişman olmustur
tatlicadiarzusenağlama
aynen cnmmmmmmmmkedicikin görümcesi ney etmiş kaçırdım mı ben yaaa
zaten öyle nefret ediyorum ki kaynanalardan görümcelerden eltilerden
benim eltim yok ama bunu birsen ve nuray için yazdım
duygularınıza tercüman oldum kıslarr
küçük o yapabülürrrr ortancı ezilir heppp o da ben dilek apla otorite kurduğundan ben ezülcemmbakın kızlar ben anneyimya
iş bölümü şöle olur
birsen yemekleri yapar yemekte hamarattır
nuray ağır iş yapmasın bulaşık ve çamaşır
dilekte ev temizliği bende
internette arkadaşalarımla yazışırım nasılım
gerçi nuraydan pek umutlu değilim o kesin kaçacak bişey bulur
oyna kuşummmmmmmmayrıca bu ne menem işbolumudur yawKötü Kazen
her iş bizden nette yazısmak senden
gorevin bu mu yani işbolumundebenneyaptımki
banane ben oynamıom
:teselli::teselli:Şenizama nuray yazık bana sen zaten anne olucaksınnnnnnnn bari evcülükte olayım analaştıkmı
belden asagı vurdun şimdi olmadı
iyi madem oyle olsun ne diyeyim ben dayak yiyen olurum
cnm ben işi yaparımda bana akıl verecek birisi lazım ben herşeyi kladırıdmbirsen kaçırdın canım şamatayı ama annen gelmiş ne güzel daha kaça kadar iş yapıcaksınız tek başına iş yapması hiç zevkli olmuyo yanında biri olunca daha çabuk ve kolay oluyo sanki kolay gelsin canım
ben açık olurum ama yatarım gelür bakarım sizeeeeben gelirim yine daha burdayım ama biraz işim var
Günayydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr bende geldim nuray kız bağlandımı netin yoksa internet cafe demisin sabah sabahsırnaşık şey
slmmmmmmmmm nasılsınn kızlar ay özledimm sizi yaaaaaaaaa a.s.
günaydınnnnnnnnnnn canım kuşummm evet sabah sabah buradasınnn çok güselllllayyyy sabah sabah damladim megerse fake kusum da damlamis ne guselll:dance::teytey:
düzgün yat kalk hııııııııııı:mymeka:bebeğimize iyi bakkkevet canım ya erkenden uyuyorum hıcbır dızının yarısmanın sonunu getiremiyorumsırnaşık şey
hergun eşim giderken uyanıyorum sonra da akşamı edemiyorum zaman geçmek bilmiyor ne guzel otururdum gece yarılarına kadar sonra da uyurdum ya 10lara 11lere kadar
özlüyorum o hallerimi hehehe
ayşemmm hoşgeldin nasılsın bacımmmmmmmm salm verip kaçmaa haaaaaaslmmmmmmmmm nasılsınn kızlar ay özledimm sizi yaaaaaaaaa a.s.
ye cnm yaaa bebeğimiz tosunnn olsunnn zaten öle olacak gibiii hahhaaa:lepi:ayyy aysecık gelmısss nerelerdesın sen yaa
neden bı ınternet baglatmıyosunuz kızıyorum sizeklava:
nasılsın bebiş nasıl
fake im karnım daha yeni yeni cıkıyor bilmeyen anlamıyor ama henuz. 4 kilo kadar aldım dr normal dedi ama dikkat et bundan sonra daha fazla almaya meyilli olacaksın hormonlardan dolayı didi
Günayydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr bende geldim nuray kız bağlandımı netin yoksa internet cafe demisin sabah sabahsırnaşık şey
hicran canım sen ramazanda tedavi oldunmu ben merak ediyorumda benim tedavi ramazana denk gelebilir nasıl oluyo oruçta tedavi olduysan anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?