Aysonu Kizlari 2008

fakee kızz kocanmı geldi sesin çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

annem yokya bende habire yazıyom hahahaa burada görünce bağrıyoo işin bitmez tabi hatunlarla lak lak yapmaktan diyoo

heeeeeeeeee kocana deki istanbuldada bulsun müşteri sonrada buraya gelsin 2-3 gün senide getirsin benümmmm misafirim ol askummmmmmmmmm

ahhh kusum ah nerdeee
istanbulda da işleri oluyor ama benimki daha o tarafa hic gitmedi.oraya gelse de beni getirmeski hem hamiş halimle nasıl geleyim oralarasenağlama

aaaaah ahhh birgun bulusuruz insallahŞeniz
inş.kuşum yaaaaaaaa sen iyi olda artıkın çok zor evet hamiş olmasan belkimmm

yok kız gelmedi daha da halsizim başım ağrıyo evim çok sıcak en son kat ve çatısı yok çatlıyorum:bbo:

kız fakeee çok zor çatısız ev yaaaa bizim çatıdan farkı yok neyse hava iyi buradada yatıyoz öle fanalıklar gelmiyor bu yaz içimize
fake ev sizinmi sizince yaptırın bir çatı yaaww kışın soğuk yazın sıcak olur
ve rutubet olur askum ben çok iyi biliyom annemler kiracıyken hep öle evde oturduk şapır şapır damlardı çatıı annem çok naylon serdi yatağına kadın biz çok dondukk banyo yaptığım geceler annemler 3 pattaniye atarlardı yatağıma hasta olmayım diye birde sobalıydı sabah okula giderken annem 5.30 kalkar elektirik sobası yakar kahvaltı hazırlar getirirdi odaya çok çekmişdi ben ufakken hastalığımdan doğuşdan bronşit olunca ben tabii

evet cnm kiremit çatıdan bahsediyorummm sendedemi yok zaman zeminde iyi birşey var demek aşkumm çünki akıyor çok çektik biz ama şimdi bir kavucuk diye boya var ama böle ilginç bişey ondan dükünce soğu sıcağı akmayı kokmayı rutubeti engelliyormuşş biz evin dışana sürdük ilk aldığımızda balkonların üzeri kapalı değildüüü ve evim kuzeydi yağmur kar duvara vuruyordu neyse hem üstünü kapattık hemde büyük bölümünü penle kapattık kiler yaptıkk orayı valla süper oldu birde değin gardolaptan aldım kuşum şimdi kışlıkları ona koyup balkona atacam sağol fikrin için kuşumm

aaaaaaaaaaa çok kötü yaaaa ne biçin insan bunlar bizim ev sahibi bize sattığı sene kendi yapmışş bizde dedi kimse çıkamaz kimse para vermedi sokmayın sakın evinize dedi şimdi kuş bilem almıyom çatıya kendinizinse kuşum sen biriktir parayı taksitle felan yaptır yaa

kendimizinde canım hiç eksik bitmiyoki bi eksik bitiyo diğeri başlıyo ama ne yapıyım bunada şükrediyorum kendümün nasıl olsa yanıyım diyorum kira çok zor çünkü

ahhhhhhhhhhhh bilememmmiii annemdenn
bende kaynanmla otururken ahhh dedim ev alamayacaz umudum iyice gitmişdi aldığımız parayı yiyor çok lüx yaşam sürüyorduk ...sonra dedik kiraya çıkalım ev aramaya çıktık annnnnaaaaaaaaaa dött kadar evler birsürü kira ve ev bakımsızz
eşim dedi çok zor sen hep çalışmalısın dedi
ben sonra maddi durumu ele aldım her ay 800 ytl altın aldırdım ve para biriktirip bu eve talip olduk eşim heo der sen olmasan asla ev sahibi olmazdım der
bu evi bile alamazdım sen benden daha cesursun der içine girdik bakımsız herşeyini yaptırımya çalıştım ama kapılar vs.eski şöle banyoo kapıı mutfak olsa çok iyi ama artık olmaz çok zor olsun şükürki borcummm yokk evim var

birsen annen gelmedimi daha sopayı yiyecen annenden
annem mutfakta ben oturma odasındayım cam siliyom biryerdende size yetişiyorum kuşummm

cnm ülser değil reflüye benziyo oo

oh iyi yapmıssın kusum bısuru yayıntı kalkar sımdı ortadan rahat edersin
kiler gibi biyer de cok işe yarıyor benim kapalı balkonum var buyuk sayılmaz ama elimize ne gecse oraya atıyoruz iyi oluo hehe
evet kuşum benim balkonda pekkk küçükkk 10 metre boy 1.5metre en kople kapalı işte orada koşu bandım bir dolap mutfak eşyası erzak dolabı çamaşırhane
şimdi vitrin içindekiler için dolap aldım onuda oraya atcam fırınlarım yer sofram herşeyim orada ........süper oluyor banaa

cnm bende dandik vantilatör var hiç ses çıkarmıyor yaww 30 ytl aldık
bana bak kızz ülser çok ciddi bişey cnmo reflü olmasın benimde yemek yedikden sonra oluyor reflü var at bitane lansor herşeyi ye cnm benim koca öle yapmaktan oldu dupa midesi rahatsızken yemek yemiyor ama lansor içinceee zıkkımı bile yiyorr çöp tenekesi gibii yaniii
ülser yara oluyor ilerlerse kötü olurrrrr dikkat et

erkekler hep aynı kuşum evet dinledi beni dinler allahtan paamız ortadadır onda bile olsa bana hesap vereceğini bildiği için kesinlikle korkarak harcar ama benimkide mide delisi aman biri bizemi gelecek sanki gelen kişiler afrikadan gelen biri gibi doldururda doldurur neymiş bize gelenin önce gözü sonrada karnı doyacakmış bana deli gibi yemek yapmak düşüer sonra o gelir hazırlar ...para tutamaz bende hep para vardır gizli onda yoktur sonra sırnaşır sende vardır diye bende nuh derim peygamper demem oda idareye geçer ama maaş alana kadar duygu sömürüsü yapar ...
geçen cüdanımda parayı bulmuş bu nereden diyo paşam sananane dedim 100 ytl nasıl sakldın nereden aldın diyo dedim kaşık çatal takımı alacam işden çıkınca bana almazsın uygun değiliz dedi gücüme gittisenağlama kaynanama şikayet ettim oğlun böle böle yaptı dedim ...oda dediki bana kızım deseydin yıllardın çalıştım snei ev sahibi mal sahibi ettim çokmu gördün alacaksın o kadar deseydin dedi...bende demedim öle dedim...ben derim sen üzülme güzelimm ben alırım sana dedi sarıldııııı
oğlununda kafasını kıracakmışşş :roflol:

bencedeeeeeÇok üzgünüm çoook

dimek hepisiiii aynııı bunların yaaaaaaaaa

öle askummm benim koca öleee diyete girecekmiş benle hahah dedim poğça gibi suratın oldu dedim....sinir oluyorrr sen bakım yapacan ben yapmammı diyo kıskanırım seni ben taş gibi hatunsun sen diyooo

cnm doktra de talcide iyidir ama lansor mideyi koruyor yaraya reflüye iyi geliyor ve vücuda çok yan etkisi yokk cnm doktorun yazsın sana sskdan alırsın

ne şahane kaynanan var dırım özendim vallaaa:roflol:

öledir cicimmm pasaklıdır kendi ama sever beni gelinlerin içinde birtek bana verdi kendi nişan yüzüğünü koca taşlı tam 42 senelik ötekilerde üzülmesin diye küpesinin bir tekini birine diğerini bireine verdi yüzük yaptırın dedi hahahaa beraber yaşadıkya ondan daha çok sever beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…