canim benimki matbaa isi yapiyor reklamci
antalyada wow otellerinin isini yapiolardi sanirim onun icin gidilecek yine.orda yonetim ile gorusme yapmislardi bu kez ne icin gidiliyo bilmiorum henuz
benimki senin koca gibi gitse ben dayanamam kisss biz 1 gun bile ayri kalamioruz cok zor geciyor gunubirlik gidiolardi ilk kez kalmali gidecek ya canim sıkıldı işte
doktor neden olumsuz gormus Allah Allah ya zaten hic aklım ermedi miraya yapılan tedavilere
onca yumurta ile neden olumsuz konusuyor anlayamadım
hayırlısı olsun ne diyebilirimki:sm_confused:
inş.kuşum yaaaaaaaa sen iyi olda artıkın çok zor evet hamiş olmasan belkimmmahhh kusum ah nerdeee
istanbulda da işleri oluyor ama benimki daha o tarafa hic gitmedi.oraya gelse de beni getirmeski hem hamiş halimle nasıl geleyim oralarasenağlama
aaaaah ahhh birgun bulusuruz insallahŞeniz
yok kız gelmedi daha da halsizim başım ağrıyo evim çok sıcak en son kat ve çatısı yok çatlıyorum:bbo:
catısı yok ne demek kızlarkafamçokkarıştı kiremit catıdan mı bahsediosunuz
eger oysa bizde de yok sadece düz beton üzerimiz
Allahtan akma filan yok ee her sene catı parası toplarlarsa akmamaması gerekir artıksırnaşık şey
gelenler sıcak diyor ama bana diger evlerden farklı gelmiyor acıkcası ben de onlara gidince sıcak geliyor hahaha
heryeri acıyorum cok guzel esiyor bu sene cok az klima calıstırdım sadece ogleden sonra sıcak yapıyor esinti olursa o da koymuyor ama esmezse berbat.insallah hep boyle gider cunku son elektrık zammı malumkafamçokkarıştı
canım evet bizim ev 5 katlı bir bina bütün ev sahipleri kabul etmiyolar çatıyıKötü Kazen tek başınada olmuyo tabiki kışın evim çok soğuk olmazda yazın kavuruyo güney tarafta oluncada rutubet olmuyo bizim evde çok şükür ama yazın yanıyorum 3 ay böyle devam eder
kendimizinde canım hiç eksik bitmiyoki bi eksik bitiyo diğeri başlıyo ama ne yapıyım bunada şükrediyorum kendümün nasıl olsa yanıyım diyorum kira çok zor çünkü
annem mutfakta ben oturma odasındayım cam siliyom biryerdende size yetişiyorum kuşummmbirsen annen gelmedimi daha sopayı yiyecen annenden
kızlar mide ülseri ile bilginiz varmı hiç ben yemek yediğim zaman hemen ekşime yapıyo dünde acısu geldi
kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum
stres işte
varsa bilgileriniz fışkırtın bekliyorum
evet kuşum benim balkonda pekkk küçükkk 10 metre boy 1.5metre en kople kapalı işte orada koşu bandım bir dolap mutfak eşyası erzak dolabı çamaşırhaneoh iyi yapmıssın kusum bısuru yayıntı kalkar sımdı ortadan rahat edersin
kiler gibi biyer de cok işe yarıyor benim kapalı balkonum var buyuk sayılmaz ama elimize ne gecse oraya atıyoruz iyi oluo hehe
vantilatörüm var ama hiç sevmiyorum beni serinletirken kafama ediyoo hiiiiiiiiiiiii
sesinden başım ağrıyo bide o çalışırken heryer kapalı olması lazım çarparsa diye korkuyorum işte çatlıya çatlıya oturuyorum
canım benimki aç kalınca olmuyo tok olunca oluyo dr gittim 2 gün önce mide ülseri başlangıcı var dedi:çok üzgünüm:
ilaçlarımı kullanıyorum
erkekler hep aynı kuşum evet dinledi beni dinler allahtan paamız ortadadır onda bile olsa bana hesap vereceğini bildiği için kesinlikle korkarak harcar ama benimkide mide delisi aman biri bizemi gelecek sanki gelen kişiler afrikadan gelen biri gibi doldururda doldurur neymiş bize gelenin önce gözü sonrada karnı doyacakmış bana deli gibi yemek yapmak düşüer sonra o gelir hazırlar ...para tutamaz bende hep para vardır gizli onda yoktur sonra sırnaşır sende vardır diye bende nuh derim peygamper demem oda idareye geçer ama maaş alana kadar duygu sömürüsü yapar ...valla helal olsun dırım kim 3 5 senede ev sahibi oluyor kolay kolayŞeniz
iyi bari eşin de sözünü dinlemiş
bizim bu ev ailemden yoksa biz çöp bile alamayız ben calıssam da alamayız cunku eşim cok musrif cok savruk aynı ailesinden gordugunu uyguluyor bu adamla ömür boyu kiralarda surunurdum benkafamçokkarıştı
yuvayı dişi kuş yapar ama adamda da iş olcak
biliosun bu ara cok para gitti bizim ay sonunu getirmemiz lazım elimizdekiyle ama sanki baskasına soyluomusum gibi benimki kendi havasında.hic idare bilmiyo hergun benim cantadan 20 20 aşırıyo para kalmadı yaw son paramı sakladım sabah yalvarıo bana 20daha ver diye 10 verdim hehehehe
mecbur bişeyler bozdurcas ay sonu gelmeyecek mumkun değil:sm_confused:
bencedeeeeeÇok üzgünüm çoookayy canım ben onu yemedıgım zaman dıye okumusum pardon
baslangıc var dedi haa hay Allah fake bak kendi kendini hasta edecen kusum stresten oluo ne oluosa.kendini bu kadar uzme bidenem senin saglıgın herseyden muhım:teselli:
sen iyi olcaksınki yoluna sabırla devam edesin kuşum
canım anlattıklarında kendimi görür gibi oldummm aynı benim kocamda aynıdır hiç ileriyi düşünmez az harcayım demez ayuuuuuuuuuuuuu
heeeee kendi parasını bitirir sonrada benimkine göz dikerrrrjeyyar
iyi etmişin canım paran varsa bile hepsini vermicen böylelerine ahhhhhh ahhhhhh
ay bilmiyorumki ilaçların içini okudum da biri ülser tedavisinde yazıyo biride reflü diyo hangisi acep bitane ilaçda yazmış talcid çiğniyosun o çok iyi geliyo ekşimeye bende onu kullanıyorum
eşine söylediklerine çok güldüm çöp teneksi koca
ne şahane kaynanan var dırım özendim vallaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?