günaydın hicrancım nasılsın sende erkencisin
uyuyacan tabi kuşumm alla allaa tosunpaşamıza iyi bakayy ne gusel ya sabah sabah herkes geldı
dırım kusum istemedigimden duzenli uyku saatlerim:roflol:kısma yani hehehe
işlerin bitti mi artık tamamen
üleynnnn sana dedim yaaa ben benim dediğim inandırıcı gelmedimi cicimmhicran canım sen ramazanda tedavi oldunmu ben merak ediyorumda benim tedavi ramazana denk gelebilir nasıl oluyo oruçta tedavi olduysan anlatırmısın
yumurta takibi ramazana denk geldi tedai değil canım ama doktora gideceğim günler oruç tutmuyordum sonra deam ediyordum sende öle yap sonra kazaları tutarsın
aaaa birinden birini geçecen ama bana sorarsan orucu tut sonrada rahat rahat tedavini ol derim ben öle edecem .....gerilmenin mantığı yok doktorun uygun görürsecanım bilgim olsun istiyorum yaa yani yeni kafama takıcak bişe buldum işte araştırıyorum ne oruçtan nede tedaviden geçmek istemiyorum ama bakalım ne olucak dr gidince sorucam
dırım kusum herkes erkek dıyor zaten yaa kız cıkarsa sasıracagım valla:roflol:
de teyzesi tosun paşa niye kızayım ama kızsa biraz garip olcak hehehe
oh ne guzel evin misler gibi oldu dırım hem boya hem buyuk temizlik gule gule otur kuşum.aslında bana da lazım bunlar ama kaldı işte hıcbısey yapamam:1no2:
canım adet duzenleyici sadece zamanında adet olmanı saglıyor sen yumurtluyorsan onu engellemıyor hamile kalınabilir ama sana klomen gonaphene gibi yumurta geliştirmiyor askum
latif kupelioglu pek meshur hep tv programlarına katılıyor tanıorum gendusunu:1rolleyes:
hadi hayırlsı kusum belki o vesile olur belli mi olur di mi
evet canım aynen
duzenleyici kendin yumurtluorsan ona engel olmuyr aama d kontrol olanı da engellıyor tabıkı hamiş kalma diyea.s
birsen canım kız iyi dr denk gelmişin isim olarak bilmiyodum ama bende tv bikaç kez izlemiştim iyi dr heeeee inş derdine çare olur bitanem iyi dr la tedaviye başlamak çok önemli bak benim salak drlarla 10 ayım boşa geçti
bide bana imzalı resmünü alsana laelaelaelaelae
aaa canım daha farlutal biteli kaç gün olduki olucaksın iyi bir dr bi çaresini bulur merak etme kiloyla pek ilgisi yok yardan verecek olduktan sonra benim görümcem 3 ayda bir adet olurdu evlendi 2. ayda hamiş kaldı ve 70 küsür kilo kendisi bizim kaderimizde düzenli olamamak ne yapalım
evet ya bende mirayı sorcaktım dün 3 tane nur topu gibi yumurtası vardı ne olduki acep
kusum ya mutfakta yagin buharin icinde dantelin isi ne yaw bosver serme:dance:
nasıl yani anlamdım 3 tane yumurtası vardı ne oldu
iyi madem begendiysen kalsin kusum benden musaade hehehe:1rolleyes:
miranin yumurtalar neden kaldi yaa yapmadimi catlatma ignesi sorun neymis
ayy bu kadinin da sanssizligi ne boyle yaa hicbir sorunu yok 1 senedir oyalamislar yaa
esım salı gunu antalyaya gıdıyormus yaa bır gece kalacaklarmıs canım sıkıldı yaaaaaaaaaa
ben yalnız kalacammmmmm yazık ben zavallı bensenağlama
hee tamam o zaman kusum kendı kendıne catlar zaten mırada catlama sorunu yoktu herhalde
ıgnesız hamıs kalabılır 3 tane yumurta bu ya boru mu:teytey:
bu ay umudumuz mira desenize:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?