Aysonu Kizlari 2008

ayy ne gusel ya sabah sabah herkes geldı
dırım kusum istemedigimden duzenli uyku saatlerim:roflol:kısma yani hehehe
işlerin bitti mi artık tamamen
uyuyacan tabi kuşumm alla allaa tosunpaşamıza iyi bak
nuray kız bu bebek erkek gibi geldi bana yaaa tosunpaşa olsun adı kızmazsan tabiigamyoncuiremsu:1rolleyes:cnm benim işlerim bitmedi nerede yıkıyoz kalkdırıyoz yerleştiriyoruz daha mutfağın işi bitmedi annem bütün sepzeliklerimi kur erzak dolabımı ortum takıp yıkadı yawwww....şimdi kahvaltıdan kalktık buzdolabını silem ben diyor bende oturma odasının camını silecem tozunu alacam yerini silecem bitecek birtek kapalı balkon ve banyo kalıyorr....bugün bitecek inş..kuşummm annem bu artık heryeri didiklerrr attıklarıma bakıyor bu atılırmı bu satılırmı oooo bitmiyor yaniiii

hicran canım sen ramazanda tedavi oldunmu ben merak ediyorumda benim tedavi ramazana denk gelebilir nasıl oluyo oruçta tedavi olduysan anlatırmısın
üleynnnn sana dedim yaaa ben benim dediğim inandırıcı gelmedimi cicimm
ramazanda olursa tedavin ya orucu yersin yada tedaviyi...
yumurta takibi ramazana denk geldi tedai değil canım ama doktora gideceğim günler oruç tutmuyordum sonra deam ediyordum sende öle yap sonra kazaları tutarsın

ahanda hatun açıklamış sanaaa
hiçroşş kızz çok heycanlıyım latife gideceğim diye sanki bu adamla olacak gibi geliyor
inş.adet olmadan giderimde bana belki doğum kontrol hapı vermez şöle yumurta geliştirip çatlacak ilaç verir hee ne dersin cnm??

nuray adet düzenliyici haplar yumurta geliştirmiyormu kuzum sankim öle demişdin bana sen onlar yumurta oluşumu engelliyormu?benim halam kızına onu kullanırken hamiş kalmışda :uhm:

canım bilgim olsun istiyorum yaa yani yeni kafama takıcak bişe buldum işte araştırıyorum ne oruçtan nede tedaviden geçmek istemiyorum ama bakalım ne olucak dr gidince sorucam
aaaa birinden birini geçecen ama bana sorarsan orucu tut sonrada rahat rahat tedavini ol derim ben öle edecem .....gerilmenin mantığı yok doktorun uygun görürse

olsuunnnn sölemesi ayıp ben babamlar beni evde hala tosunum tosunpaşam diye seviyolar cnm bebekliğimdede dombili olduğumdan hala öle severler kzıdılarmıda dırımkızı derler işte
cnm ben zaten olan yumurta gelişimini engelleyip engellemediğini sormuştum
yani ben gıdaklıyorsam yumurtam olacak çatlayacak .....adetimde düzneli gelecek..

ama doğumkontrol hapı olanıda engelliyor doğru anladım dimi?

evet canım aynen
duzenleyici kendin yumurtluorsan ona engel olmuyr aama d kontrol olanı da engellıyor tabıkı hamiş kalma diyea.s

anladım kuşummmmm ok....kusura bakma yaa mutfak dolabı danteli ütüleyecem annem çığrıyor cnm .....eskiden hiç kullanmadım annem diyokiii şimdi ev hanımı oldun artık ser mutfağana diyip çıkarttırdııı şimdiiiiii ütülüyommmm vitrin yokya mutfağa illa dantel koyy dedi

inş. cnm yaa inş........ derdimize çağre olur ne diyeyim buda bana kilo derse ne yaparım bilmiyorum yine adet olmadım biliyorsun durum itibari ile şimdi gene kilo alacammm

huuhhuuuuuuuuuuuuuuuu kimseler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bak bernaa bu hafta yoktuuuuuuuuuuuu sevgi aplada yoktu cimbomun almayandan teyzesş gelecekti sanırım ............

miranın pc olmadııı

cnm ben 82 kilo olmusum 78 kiloya düşmüşütm aşılamaya başlamadan önce zaten doktor bana en fazla olacağın kilo 75 demişti eeee adette olamadım tek umudun 2 kilo adetten olmadığımdan şiştir diye düşünüyorum ....adet olunca düşebilir bu kilo yaniii ama şimdi durum bu yazıkki .....o kadarda iş güç yapıyorum grm eksilmedi sanırım
ama verecemmmm inanıyorum yaniiii

evet ya bende mirayı sorcaktım dün 3 tane nur topu gibi yumurtası vardı ne olduki acep

cnm olmadı yumurtaları kaldı öle adet olmayı bekliyor yanii

kusum ya mutfakta yagin buharin icinde dantelin isi ne yaw bosver serme:dance:

kuşum evet öle ama annem diyo yıka ütüle koy bir parça dandel var ucunda peçetenin diyor.........ama serdik çok güsel oldu yaa şık durdu
yapacam artıkınnnnnnn

ben gene gelin oldum sermedim kaynananın mutfağı diyee
sonra eve geldim aman buraya perde vs.takılmaz dedim gene sermedim çalışırkende zor geldi
sonra saklaım şimdi dantelleri dökünce annem zorla serdirdi ben seriyom sen neden kullanmıyorsun dedii bide kafama patlattı şimdi serdükkkkkkkkkkkk

nasıl yani anlamdım 3 tane yumurtası vardı ne oldu

ya yumrutası çok büyümüşdüüü sonrada kendi kendine çatlar dmeiş bişeyler olmuşdu anlamdım tam ben yaaa

iyi madem begendiysen kalsin kusum benden musaade hehehe:1rolleyes:
miranin yumurtalar neden kaldi yaa yapmadimi catlatma ignesi sorun neymis
ayy bu kadinin da sanssizligi ne boyle yaa hicbir sorunu yok 1 senedir oyalamislar yaa

kalduuuu dadtlummm resmini çekippp yollarım sizeeeee

esım salı gunu antalyaya gıdıyormus yaa bır gece kalacaklarmıs canım sıkıldı yaaaaaaaaaa
ben yalnız kalacammmmmm yazık ben zavallı bensenağlama

kuşum senin kocan ne iş yapar yawww benimki doncuda seninki neycii ahhh kuşum benimki gidince boynum bükülüyorrr bilirim o duyguyu
ama bir gece bişey olmaz benimki gibi gitse 1 hafta bak bu haftada burada sonra gidecekmiş hemide kıl patronu ile onlayken daha geç gelecek veeeee çok arayamayacak

hee tamam o zaman kusum kendı kendıne catlar zaten mırada catlama sorunu yoktu herhalde
ıgnesız hamıs kalabılır 3 tane yumurta bu ya boru mu:teytey:
bu ay umudumuz mira desenize:dance:

askum ama doktor olumsuz görmüşşşş durumu umutlanma demiş
zaten dün dedi lekem geldi dedi...doktor 23 temmuzda olacan adet demiş tabi oyinede umutlu inş.olurrr ya

annem markete gitti canı hamur istermişşş hamur alacakmışşş
birde tl alacakmışşş bualaşık makinasının arkasını çektikdeee duvar tellencekkkk ayyyyyyyyyyyy bitmedi çamaşursuyundan ölecemmmmm ben mutfağın camını sildim işde makina arkasıda silindimi
hemencikkk yer silincek çıkacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve bitecekkkkkkkkkk yaaaaa oturma odasını hemen düzneleyecem kıç kadar mutfak uğraştırdı bizi çok yaaaaaa ama herşeyini yıkadık mutfağın gıcır gıcırrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…