benım kaynana sımdıden dıokı kızlar
bebek dogunca kapıscaz bozuscaz bıraz dıyo ben karısırım soyle boyle yap derim diyo
eltimle papaz olmuslar bu yuzden onları anlatıverio
ben de ha hu didim ben bişe bilmiyrm bildigini tabiki soyluceksin dedim ama palavra:roflol:
sanki ben musaade etcem de hergun basıma gelmesine:dilcikar:
şimdiden tatsızlık olmasın die bişe demiom eltimin kızına da o bakcak zaten 1 yasında filan olcak nereye geliyor buraya mumkun deil
annem 1 ay kadar kalcak dogum yapınca kısmetse.sonrasında ben bakarım basımın caresıne alısmıs olurum.o kendi kendine plan yapsın bakalımsırnaşık şey
ya kuşum kadının densizligine bak daha dun 1bugun 2 yeni barısmısım gorumeye baslamısım doguma desen 5 ay var şimdiden kapışcaz dio karışcam dio sen gel de bu kadınla iyi ol işte:mymeka:
birsen gördüm canım mutfağını evet güzel olmuş danteller
mutfağında güzelmiş büyük yani
benim masa koyacak yerim bile yok mutfakta küçük mutfağım
karışık kızartma yapıciiiimm yogurtlu yanına da salata mmmmmmmmm
agzımın suyu aktı cok açıııııııııımmmmmmmm
koçiş geldi kızlar ben kaçam nuray benimde canım çekti kız
ben geldim canlar nasılsınız
ya dünden beri gelemedim çünkü perşembe gecesi annemi acili kaldırdık şekeri yükselmiş ve hastanede sabahladık cuma günüde çocuk melüdü vardı ona gittim
bugünde annemin orda çok sevdiğim bir ablam 2 çocuğunu dünyaya getirdi geçen hafta ona gittim ordanda dükkana geldim.işte günüm böyle geçti bende geçmişe bakıp siz ne yapmışınız bi bakayım:)
begendım kusummm ortuler de guzel durmus
aclıktan mıdem eksımıstı benımkını beklıyeyım dıodum ama dayanamadım yemege gırıstım
ben yedım sımdı o geldı ona da kızartacagm
neşecik nerdesin sen yaw cok geçmiş olsun annen iyidir insallah simdi
ben de anneme ulasamıorum bana kızdı sanırım dun gecenin 10unda aramıs dedikodu yapmaya.ben de yatıorum dedim tamam bidaha aramam bu saatte didi sanırım simdi trip yapıo bana
hoşgeldin cnm çokkk geçmiş olsun amma yoğunsun yaaa
bende nerede bu kiz diyip durdumm
amaninnnn dimek annen kizdi canimmm anlaiyişşş göstersin azcukkkbegendım kusummm ortuler de guzel durmus
aclıktan mıdem eksımıstı benımkını beklıyeyım dıodum ama dayanamadım yemege gırıstım
ben yedım sımdı o geldı ona da kızartacagm
neşecik nerdesin sen yaw cok geçmiş olsun annen iyidir insallah simdi
ben de anneme ulasamıorum bana kızdı sanırım dun gecenin 10unda aramıs dedikodu yapmaya.ben de yatıorum dedim tamam bidaha aramam bu saatte didi sanırım simdi trip yapıo bana
saol nuray ım ya vallahi o gece çok korktum
bugün eve bıraktım ama saat başı arıyorum nasılsın diye
anam anneler hepsi aynı galiba annemde ne zaman ararsa arasın ben onu dinleyecem ama yorum yapıncada tamam tamam boşver diyip kapatır bende yorum yapmadan dinlerim hepsırnaşık şey
böylesi daha iyi oluyor galiba:)
sen iternetini halletmişin çok sevindim ya hamile halinde inernet cafede olmana dayanamıyordum vallah:1hug:
yok kusmemiş demin aradı butun gun komsuda takılmıs teli de evde bırakmıs gunahını aldım heheh:1rolleyes: ama pek bi alıngandır aksam bozuk caldı aramam didi ama unutmus herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?