Aysonu Kizlari 2008

sen bilirisn işini kuşummmmmmmmmmmmm bencede karıştırtmaaaa

ya kuşum kadının densizligine bak daha dun 1bugun 2 yeni barısmısım gorumeye baslamısım doguma desen 5 ay var şimdiden kapışcaz dio karışcam dio sen gel de bu kadınla iyi ol işte:mymeka:

hayatım kadın potansiyel kapıişmaya hazır sende sırası gelince dersin ne annem nede sen nede başka biri ben bakarım bebeğime başka işimmi var dersin
kadına bak yaaaaaaaa benimkide olsunda kızım masraflarını karşılarız diyo ben takılıyorum ya ikiz olursa diye garim öle diyorrrrrrr

birsen gördüm canım mutfağını evet güzel olmuş danteller
mutfağında güzelmiş büyük yani

cnm çokda büyük değil ama iyi bana yetiyor ben kapalı balkona koymasam dolap sığamayacam gerçi o balkon olmasa bal gibi sığdırcazda işteee

ben geldim canlar nasılsınız
ya dünden beri gelemedim çünkü perşembe gecesi annemi acili kaldırdık şekeri yükselmiş ve hastanede sabahladık cuma günüde çocuk melüdü vardı ona gittim
bugünde annemin orda çok sevdiğim bir ablam 2 çocuğunu dünyaya getirdi geçen hafta ona gittim ordanda dükkana geldim.işte günüm böyle geçti bende geçmişe bakıp siz ne yapmışınız bi bakayım:)

karışık kızartma yapıciiiimm yogurtlu yanına da salata mmmmmmmmm
agzımın suyu aktı cok açıııııııııımmmmmmmm

NİRSEAİN KUŞUM SESİN ÇIKMADI GÖRMEDİNMİ MUTFAĞIMIIIII BEĞENMEDİNMİ:çok üzgünüm:

koçiş geldi kızlar ben kaçam nuray benimde canım çekti kız

EEE HADİ KAÇ BİZDE HAMUR KIZARTTIK YİYECEZ BANYOYU TEMİZLEYECEZ ANNEMLEE

hoşgeldin cnm çokkk geçmiş olsun amma yoğunsun yaaa
bende nerede bu kiz diyip durdumm

saol nuray ım ya vallahi o gece çok korktum
bugün eve bıraktım ama saat başı arıyorum nasılsın diye

anam anneler hepsi aynı galiba annemde ne zaman ararsa arasın ben onu dinleyecem ama yorum yapıncada tamam tamam boşver diyip kapatır bende yorum yapmadan dinlerim hepsırnaşık şey
böylesi daha iyi oluyor galiba:)

sen iternetini halletmişin çok sevindim ya hamile halinde inernet cafede olmana dayanamıyordum vallah:1hug:

amaninnnn dimek annen kizdi canimmm anlaiyişşş göstersin azcukkk

himmm seninkide enteresannn

en iyisi biziz demek çok konuşuyozzz yaaa sürekli lak lakkkk

yok kusmemiş demin aradı butun gun komsuda takılmıs teli de evde bırakmıs gunahını aldım heheh:1rolleyes: ama pek bi alıngandır aksam bozuk caldı aramam didi ama unutmus herhal

iyi o zaman aman yaa bizde yeğei yedik mayıştık kuşum yaaa
kocayı zorla yolladım balkona eternitlerin arasına köpüksıkcak bizde temüzleyecezzz
işte gardolabı ve aldığım dolabı koyacaz ama adam kalmıyor mayışık mayışık oturuyorrr

anne yüreği işte hemencik herşeyi unuturlar annem bana ne dersem sana dilimde içimden gelen bişey değil der(kötü şeylerde:)) onun için ben annemi çooooooooooooook severim onun kılına zarar gelmesini istemem onun varlığını hissetmek bile bana huzur veriyor iyikide beni annem doğurmuş onun kızı olmak gurur verici(birsen ne demek istediğimi anlar)

oooooooooooooo nuray kuş kocasına yemek yapıyor
sen işden çıkacan
fakenin kocası geldi
bende annemle banyo temizliyorum

ayyyyyyyyyyyy ben öldüm yaaaaaaaa kızlarrr bittim daha 10 cam var silincekkkkk balkonun camları kalıyorrrrrrrrrrrrrrrr banyodan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…