Aysonu Kizlari 2008

aminnnn canım. inşallah sende duyacaksın.

ısı takvimine bakma fazla. sen daha iyi bilirsin ama. son günde yükselenleri bile gördüm ben hatta regl geçtikten bi kaç gün sonra bile yükselebiliyo.

canım ya öyle şey olur mu.. ne olursa olsun birbirimize destek için burdayız.. sen gel biz seni güldürürürz hayatım :1hug:a.s.

bernacımmm hoşgeldin gülüm benimmmmmmmm
özlettin yine kendini çok
en kötüsü de sebebin aynı olması

nuraycım süperler yaaaaaa

kedicik patiklere de bittik doğrusu

kısss şiş göbekkkk hamişlerrrrrrrrr
siz mi ağılaştırıyonuz acaba siteyiiii :))))))))))))

ay çok yavaş yaaaa ..........................

aaa bak damarıma bastın senağlama

zaten bu göbüş erken çıkmaya başladı. kociş diyoki o bebiş değil has be has göbüş...

ama değiiiil. valla sabah dümdüz oluyo. sonra şişiyo. galiba bebiş yer bırakmadı içerde. sabah düz, yemek yiyince göbüşlü oluyorum yaaaaa :uhm:

ayyy evet yaa nuray kuşum ben hemen baktım netten saat 5 diyor geleceği saati ama sanma o saatte gelsinnn

cnm ne demek canımızı sıkmak yaaa olumru öle şey
asşk falan olsun yaaa
burada derdimizi sevincimizi paylaşcazki
bi anlamı olsunnnnn ciicimm
ama işyeri mevzusuuuna bişey diyemeyeceğimm
ben çıktım kurtuldum evde şimdilik iyii ama ilerleyen zamanda ne olur bilemem
cnm bende ne kadar ara verecem desemde bak dün doktora gittim
her gittiğim yeni dok.yeni umut heycan veriyorrr banaaa

kedicikkkkkk bak kızacam haaaaa:))
bebiş olunca göbüş de olucak haliyleee..
yok artık öyle estetik kaygılar ne öylee :))

sadece ayda 1 kg alıcan onu biliyom :))

yaa ama bu kadar erken çıkarmı göbüş yaaa. yok ben takmıyom. ama kociş çok takılıyo bana.

aslında yürüyüşleri de bıraktım kilo alıcam valla. ama bu sıcakta da yürünmüyo. akşamda yemekti falandı derken bi bakıyosun gece olmuş...

ooo kızlarrr bakıyorum muhabbet koyuu. patikler falan çok güzel kızlarr bakıyorum erkenden başlamışsınız. ben bebişin herşeyini daha yeni aldım ve bitirdim.

bernoş çok takma ısıyı ya.. geçtikten sonra da yükselebiliyo bilemiyosun ki. bak ısıya bakıp moral bozma tamam mı canım.

kısss şiş göbekkkk hamişlerrrrrrrrr
siz mi ağılaştırıyonuz acaba siteyiiii :))))))))))))

ay çok yavaş yaaaa ..........................
:roflol::roflol::dance:

birsencim naber fıstık yaa
niye biz senle konuşmuyoruz hiç yaww
sana sormalı kuşşşşş sana msnden yazdım cvp neyin vermedinnnn:dilcikar:
susssssssssssssssss:mymeka:ben hamişş değilim 6 aylık göbişim var ne yapacam boğazdanmı atlasam acepp haliçtenmiiilaelaelaelaelae

heee senin adettin yaklaşmışşşşş aman kuşum yaaaa olsun sağlık olsunnnn
yaaa canımmmm sen çok çaba sarf ettin haddim değil ama böle tedavi olacağına konuş şu doktorlada bi tüp bebek yaptırın yaa madden iyi ise durumunuzz yaaa
bak bu dırımınızz 4 haziran son adet tarihiii hahahahaaaa kaç gün oldu bilmiyom bileee
artık gerilmiyorumdaa gayet iyi gidiyor farlutal biteli 6 gün oldu leke geliyo ama kenüleri teşrüfff etmediler sırnaşık şey

bernacım canımın içi benim yaaaa
yok ben daha adet olmadım pazar akşamı farlutal bitti bekliyorum işte
dün akşam azcık leke geldi bakalım bu sefer beklemiyecek inş.
gülüm benim ısı tablomu hemen yazıyorum

Nurayyyyyyyyyyy kuşummmmmmmmm bebişinnnnn cicileri harikaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle güle giysin ama o kirazli yelek kiz yeleği gibi duruyorrrrr

YAAA KUŞUM BU TOHTORUNNN NE DİYOR BU İŞEE
YANİ ZAMANMI LAIZM SEN AMLİYAT OLDUN İYİ OLMADIMI
KUŞUM YAAAA NE HAKKI VAR BU VÜCUDUNNN SENİ ÜZMEYEEE:1hug:

anamm kızlarr size yetişmek pek zorr ne kadar hızlı yazıp hızlı geçiyor yazılar anlamıyorum valla.

1.gün--36.4
2.gün--36.4
3.gün--36.3
4.gün--36.2
5.gün--36.5
6.gün--36.4 *
7.gün--36.3 *
8.gün--36.3 *
9.gün--36.4
10.gün-36.4
11.gün-36.4
12.gün-36.5 *
13.gün-36.4 *
14.gün-36.5
15.gün-36.6
16.gün-36.7
17.gün-36:7
18.gün-36.7
19.gün-36.7
20.gün-36.7
21.gün-36.7
22.gün-36.7
23.gün-36.7
24.gün-36.7
25.gün-36.5
26.gün-36.9
27.gün-36.9
28.gün-36.5
29.gün-36.8
şimdi gelelim detaylara
ben 26 günde adet oluyordum 25 de düşünce yıkıldım işte sonrasına yükselince 2 gün yine umutlandım ama hep adetten bir gün önce 36.9 oluyordu sonra adet günü 36.3 e düşüyordu bu sefer 36.5 e düştü ben o gün çok ağladım c.tesiydi hiç unutmuyorum çok da sigara içtim üzüntümden ama pazar sabahı 36.8 e çıkınca test yaptım işte falan filan
düşüş oluyormuş ama önemli olan yumurtlama öncesindeki ısıya düşmemek anladın mı canım benim
bi diğer detayda biz o ay ilk kez üst üste yaptık arkadaşlar valla
ve önemli bi nokta da ilk ilişkiye girmeden önce en az 3-4 gün perhiz olmalıymış bu da önemli bi detay
sonra işte belimin altına yastık koydum yarım saat ayağa asla kalkmadım gibi gibi
n

evt dırımcım sorma hemde nasıl agırım bir bilsen bugün dışarıya çıkacagım şimdiden düşünüyorum. kızlar benim dersim var şimdi kendinize iyi bakın iyi sohbetler sonrada dışarı çıkacagım eşimle alışveriş falan yapacagız. öptüm hepiciginizi.

bi şey daha söyliyim
yazıştığım diğer sayfa da bi adaşım var benim benden 1 gün sonra aynı sebebden kürtaj olmuştu o da adet olamıyordu adet sökücüyle bile sonra dr ona rahmin biras incelmiş demiş ve yine bi adet sökücü vermiş ve benden 3 gün önce adet oldu yani o 80.günde adet oldu ben 83.günde adet oldum ve şimdi hamile arkadaşlar nasıl sevindim nasıl umut oldu anlatamam hergün soruyorduk birbirimize adet oldun mu diye o kadar stres yapmıştık ki ama o çok şükür ki hamiş artık
o da ısı ölçüyordu onunda ısı tablosu şöyle
10.gün--35.7
11.gün--36 *
12.gün--36
13.gün--36.2 *
14.gün--36.5 *
15.gün--36.5 *
farkıysan o da üst üste yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…