Aysonu Kizlari 2008

aslında fazlada heveslenmek istemiyorum ama son adetim 5 haziran ve ondan sonra doktora gittiğimde küçük bi yumurta oluşmuş ama böle kalırsa işimize yaramaz sen geç oluşturuyo olabilirsin öyle ise gelecek ay hamile olarak geleceksindir dedi.ben 6 temmuzda çok az açık kırmızı bi lekelenme gördüm aaa adet oldum dedim ama devamı gelmedi 1 haftadır sırtım kopuyo sanki ve sağ bacağımda romatizma ağrısı gibi bi sızıntı var kasıklarımda öle test yapmak istemiyorum yine hüsran olacak biliyorum

cnm bak umudunu asla kırmak istemem ama beni biliyorsun neşeye ilk geldiğim gün

ilk iğnemi olmaya çlışıyordum ama ne oldu biliyormusun cnm benim birsürü yumurtam

oluştu ve hepsi birlikte gelişti o yüzden doktor iptal etti aşılamamı

ve ben o kadar yumurtaya rağmen hiç bişey olmadıı

benimde son adettim 4 hazirandı

bende senin değin belirtileri yasadım

ama dediğim gibi bir test yapp çokk zaman olmuş ben farlutalla adet oldum bugün

belirtiler çok yanıltıcı oluyorrr malesef cnm

sen hemen bir test yap allah korusun kist olurr sonrada daha çok uğraşırsın

offfffffffffffffff yaaa benimmm bugünnn canımmm sıkıldııı yaaaaaa ne yapsam acepppppppppppp

yarın biryere gideyimmmmmm offfffffffffff ama nireyeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaa

canummm sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kocam aksama yemeğe götürem seni diyo ama ben

istemiyorummmmmmmmmm

aman boşver be canım sen iyimisin? sağlığın sıhhatin iyimi?mutlumusun? ondan haber ver

valla cnm ben iyiyim allah şükürrr

işden ayrıldımm 1 ay kadar oldu

evle uğraşıyordummm

daha bu hafta evimde rahatım badana temizlik vs.yaptık...

tedavim çok kötü geçti adet olamamıştım şükürki oldum yeni bir doktor

buldum tüp bebek uzmanı ona gittim çok memnun kaldımmm

kısmetse ona başlayacam ama önce eşim gitmeli oda bu ara çok yoğun işlerden ötürü

biraz gecikmeli gidecekk.....

bende diyete başladımmmm spor yapıyorummm biraz kilo vermeliyim hızlı bir şekildee

benden bu kadar cnm sen nasılsın nasıl gidiyor???

selam kızlarrrrr bilgisayara bi bakiim dedimmm anaaaa açıldı ve kapanmadı bilgisayarcılarım gelmedi umarım yarın gelirlerr neyse bende biraz okumaya çalışıyım dedim ama kapanır falan selamsız çıkmiim dedim burdan benim kaşıntı tam gaz devam ediyorr pazartesi bakalım kan testleri ne çıkacak ona göre doktor bişii diyecek bakalım hadiiiinn iyi gecelerrrr
be yalnızmıyammmmm:bbo:CADIARZU

Dur kız nereye nekadarlığına ve ne kadar uzağa bir yaramazlık yok yaaa çabuk dönnnn

Ay bende korktum he nereye gidiyo die :roflol:

Öle korkutucu laflar yazma kız,siz bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam gibi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…