Aysonu Kizlari 2008

kıss gökcen almiş nasıl napıyor cimcime
keyfi yerinde mi minnoşun
bi de eşin nasıl oldu iyi mi

miracım hoşgeldin güle güle mi diycez o vakit sana :))
kızım nerelelerdesin napiyosun..,

DIRIMCIĞIM gel yaaaaaaaaaa ((

Dilekçim Nuraycım naber kızlar :)

mersi arkadaşlar
aman napıyım
hava o kadar bunaltıcıki pc başında bayılacak gb oluyorum
iş arasında bakıyorum işte

bu arada bombomcum
sabah 5 50de uyandım wc kalktım hemen tv actım 6da desti izdivac tekrarı varya
anasını satayım yine kacırdım erken baslatmıslar yaa
neyse bugun izlicem bakem talibi gelcekmiii

delü karu laelaelaelaelae

kıss pes valla
ne hırs var sende
sıkı takipteyim diyorsun yani

ay bernoş bende öyle valla her ay olmadı gene diyip 2-3 gün bunalım yapıyorum
şimdi dr tatilde temmuzu boş geçelim dedi
ağust. da klomen ve pregly yapıcak bakalım

canım bernim yaa
gözümün önümde senin yüzün
duruşun tavırların
ben seni öyle tanıyorum kii
sigara içişin bile gözümün önünde
hayalimde kendi dünyam da öyle yaşatıyorum ki seni ben

cnm benimmmm geldimmmmm

azcık sitem hakkım olsun yaaaa sabahhh geliyom aksam geliyorumm

hep buradayımmmm sabha geldimmmm kimsee bana bir günaydın demediii senağlama

nedennnnn aylardır yazışıyoruzz kırıdığım bi nokta varsa hereks derdiye düşünüyorumm:çok üzgünüm:

ama senden ve miradan başka kimsede bu gidişime bişey demediisenağlama

kimse demek sevmiyor beniiisenağlama:çok üzgünüm:senağlama

neysee benim zaten ağrım var dün sökülemedim

bugün sökülüyorum kasıklarım belim ağrıyor midem bulanıyorrr

öptümmm sizleri byby

günaydınn güzel bayanlarrr. mira hoşgeldinn canımm. bende iki gündür iyi uyuyorum şekerler geceleri uyanıp okeye takılıyordum bende ama 2 gündür güzel uyuyorum. hicrancımm canım tekrar çok geçmiş olsun tatlımm. inşllah iyileşirsin güzel arkadaşım. herkese iyi günlerrr.

ay aslı son aydasın yaaaa
ne güzel
kızlar esra kaçıncı haftada oldu ya ondan ses seda yok

dırım cnm ya biz seni sevmezmiyiz hiççççç

hadi ben kaçtım kızlar çarşıya gidiyorum:lepi:

oyyy dırımcımmm canımm arkadaşım benimm ben geldimmm. akşam için kusura bakma hayatımm eşim pc başına geçince herşeyi unutuyor benide unutuyor zatii. hiç bana msj yazmışlar söylemiyor wcye kalktıgında hemen geçtim başına bi baktım arkadaşlarım yazmış dedim niye haber vermiyon sen görürsün bende sana söylemiyecegim dedim. hatta sonra dedimki bir gün şöyle yapsak ya bir akşam sen benim yerime geç bende senin yerine geçeyim gör bak nasıl oluyormuş dedimm gülüyor.

öpüyorum hepinizi kızlar bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

miracımm evt canım yaa sonn ay girdik nerdeyse artık gün sayıyoruz. esracım yogun sanırım görüşemiyoruk artıkk. o hafta olarak benden iki haftada geride olması lazım diye hatırlıyorum.
yaa kızlar ben yavaş yavaş korkmaya başladım dogumdan degilde evde yalnızım annemde agustosun ortasında gelecek hani birşey olurda paniklermiyim acaba diye korkuyorum.

aslıcım merhaba nasılsın bitanem
canım evet son aya giriyorsun sen yalnız kalmasan
bi yiğenin kuzenin yok mu sana arkadaş olucak yanında olucak

aslıcım kaynana fılan kımse yok mu yakında
evt son ayda nolur nolmaz di mi haklısın bence
ya da annen daha erken gelemezmi

aslıcım merhaba nasılsın bitanem
canım evet son aya giriyorsun sen yalnız kalmasan
bi yiğenin kuzenin yok mu sana arkadaş olucak yanında olucak

yaaa canlarımm kayınvalidem avrupa yakasında oturuyor ama kayınpederimde ikiside yaşlılar 80 küsür yaşlarındalar. kayınvalidemin maşallahı var ama eşim annen gelsin diyor. annem benim işlerim var baban bırakmıyor birde dogumdan sonrada kalacagı için annem kıymete bindi babamda yalnız kalamıyor sabah ne olur dedim ikiniz birden gelin erken gelin ben korkuyorum yalnız olmak istemiyorum dedim bilmiyorum artık. eşimin işyeride çok uzak he diyince gelemez. sagolsun karşı komşum var herşeyime koşar gelir ama ya oda evde olmazsa hepten panik olurum artık.

Korkma aslıcım öle hemen olup biten bir durum değil zaten doğum yanii niişan denen olay olur sancılar olur 30dakikaya falan iner mesela belli sürelerle olunca kendini belli eder doğum benim ilk doğumumda doğğum sancılarım önce gelmişti suyumu bile doğum hanede patlattılar uzun sürmesin diye korkulacak bişii yok ama doktor çook öönemli bu konud kesin bilgili ve ilgili biri lazım gerisi allaha kalmışş

bende de bu tür sorunlar var ben hastanemin doktorumun ve hastane ambulansının telefonlarını el altında bir yere yapıştırdım nolur nolmaz diye en kötü ihtimal ambulansı ararsam gerisi okkkk

Son düzenleme:
hicrancımm sagol canımm. drum sagolsun ilgili yarın kontrole gidecegim zaten o zaman konuşurum kendisiyle. ben şimdi okula gidiyorum şekerler görüşmek dilegiyle.

sonuna kadar katılıyorum

katulmaaaaa yaparım kaprsisssss benngamyoncuiremsu

cnm benim senin durumunu biliyorum eşin evdeyken olmuyor tabiii dikkat et kendieee

canım yaaaa korkma ilk doğum öle hemen olmazmış cnm yiğenim ebeya o dedi bana
ama annen gelse iyi olurrrr madem kayınvaliden yaşlı görümcen eltin vs. yokmu yaww yada senin kardeşin vardı sanırım o gelip kalamazmı ...

yada en kötü ihtimalll annen babanla gelsin tabi baban çalışmıyorsa cnm yaaa

ayyy anneler böle bende bizimkine diyince gell baban var kardeşin var derrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…