Aysonu Kizlari 2008

canım benim yaaa
kıyamam ben size
iyi ki benim dostunsunuz yaa
eyy allahım kurban olayım sizi benimle tanıştıran allaha
nerden bulduk birbirimizi yaaa
ben siz asla bırakmam asla
boşanmış bile olsam sizin sayfamıza gelebilirim di mi

aslıcığım ne demek anlat talım yyaaaaa bak dilekciğimde yanlız olmadığını görsün
ama kızlar bunları çok alttan almak gerekmiyor kızlar yaniii kimse kusursuz değilll
ama neden alttan alacaksınızzz kızlar ya bizim sizden farkımız ne kocalarımız bu kadar anlayışlı arkadaşım yeni doğum yapan varya haniii biraz agresif ve aralarında hepp senin ailem benim ailem muahbbeti vardı kız işten çıktı evinde oturdu
şimdi hep kendi evlerindeler ailelerine ziyarete gidiyolar ...çünki kız çalışırken dilek gibi sürekli kayınvalidesindediler kızda kocasına inat hep annesine gidiyodular
kavga kavgaa en sonun işten çıktı herkes evinde ama kocasıda artık çok anlayışlı olduu....
yaniiii sizin gösterdiğinizi onlarda göstermeli yada hiç umursamadannn yaşamınızaa devam etmelisiniz..

sendede amma misafir var be kuzummmmmmmmmmm

canım yaaa senin ondan heryönden üsütn olduğunu bilmiyormuz yaa
sen onu kat katlarsın yaaaaaa

oyüzden hak etmiyorsun diyorum kuşum sana
herşeyi geç hani maddi yönü sen ne kadar fedakrsın farkındamıı
nekadar naif bir yapın varr farkındamıı
ama olsaydıı zaten böel olmazdı desene :teselli:

saçmalaaaaamaaaa

bana bak sen bunları toplaa anneciğinle konuş kuşumm
anne en iyi dost arkadaşdır yol göstericidir
lütfen onla konuşşş sana ne derseki bilki o doğru senin için
çünki biz sana nekadar yakın olsakda uzağındayız
olayları anllatığın kadar yorumlarız cnm
o yüzden anneciğinin yanına git
konuş dinlen kafanı boşalt
hem belki biraz ayrı kalmak size iyi gelebilir cnm

seni öyle seviyorum ki
hepinizi her birinizi
ben söyliyecek söz bulamıyorum
şu an kelimelerin bitttiği yerdeyim

hepiniz ayrı ayrı ağlattınız beni bugün
özellikle de son paragrafında
annem konusunda bi de öyle anlarda hep aklıma saçımın bi teli için tüm istanbulu yakarım diyen rahmetli babam ve benim için canını seve seve verebileceğini bildiğim rahmetli anneannem ve tabi ben bitiyorum o zaman
inş.atlatırım ben

bernacığım ne güsel demişş yaaa
evet canım onun kardeşi annesi gelmesin dedin
seni kırdı bu adam demek kıymetliymiş
sende annen için ölesin cnm
ve bernanın dediği gibi kesinlik çizgni çiz
ve tavrını koyyy
birdaha bu dünyaya gelmiyoruz cnmmm
en güsel örenği benim yaşamımda anenm ve babaö
babam hiç kollamamış annemi kaynansı anneme hırsızsın sen demiş
ama babam hiççç kollamamışş yaniii
ne oldu 34 yaşında sinir hastası bir kadın
parçalara ayrılan bir aile yıpranan çocuklar (yani biz)
sevgisiz bir aile ortamı
ne olduuuu canımmmmmmmmm neeeee söleee annem şimdi
gündeeee 10 sinir ilacı içiyor ve bemim üzerime birtakım sorumluluklar düşüyor
annem hastayken bile halam düşünnn
annem bakırköyde yatarken gidip hastaneye kardeşim senin yüüznden şeker hastası oldu demiş
annem bakırköy ruh ve sinir hastalıklarında yatıyorrrrrrrrrr düşünnnnnnn
o zaman babam yine annemi müdahale etmedii
annem kaçkere boşancam dedi
ben dedim neden zamanında boşanmadın annem ne dese beğenirsin evlenir evlenmez
sana hamile kaldım nasıl boşansaydım dedi
babası eve yollamış annemi çocuğun var demişşş
yani annem benim yüzümden boşanmamış babamdan
ama sonuç sinir hastası olmuş ailesi yüzünden
tabi babamında annemi savunmaması

Şeniz

Onlıne gozukmekle olmeyyo mesaj da karalamak lazım:lepi:

dırım kuş da yazmıoşutarafagitti
hicran bir mesaj yazdı gitti:sm_confused:

valla mecburiyetten bacum gittim komşum 4 çocuğuyla misafirliğe geldi deeee ev sahipliği yaptık severim komşumuda çocuklar azgın be anacım allahtan kızım varda onun sayesinde azcık nefes aldık

canım yaaaaa ne yapmaya çalışıyor senin eşin yaa stres falan iş güç demiştim sana ama bu da eee yaniiiii sakııın alttan alma çünki bir kere affetmek devamını kabullenmek demektir bayrağını sakın gönderden indirme sonun olurrr sana hakettiğin saygıyı göstermek zorunda her ailede kavga tartışma gürültü patırtı olur ama bu kadar peşpeşe ve afedersin ama neyse demeyeyim diyeceğimi kırıcı olmaz diyeyim oraya sen iş güç herkonuda destek ol sırtla adamı gelsin san böle yapsın anam bu erkekler böle zaten ne kadar kötü olursan sana o kadar iyi davranıyorlar vefakar ve sabırlı iyi olursanda sana çok kötü davranıyorlar bunların kabloları karışmışşş duy bizi eyyy RABBİMMMMM şu erkeklerin zulmünden ve şerrinde koru bizleriiiiiiiiiii AMİİİİNNNNNNNNNNN

aha canım geçmiş olsun yaa tabiiki bu kadar strese can dayanmazzzz ama çocuk meselesini rafa kaldır bir süreee sana daha öncede söyledimmm kendinide doğacak bebeğinide riske atma herşey yoluna girsin hayatının devamından garanti oluşundan emin ol öyleee eşinde adam olsun accık tabii sakın hemen çocuk falan düşünme barışsanız bileeeeeklava:

yok anam yokkk sevgi mevgi erkek bunlar anlamazlar iyiside denk gelmez bizeee idare ederlerle idare etmek zorundayız şanslıysak o yüzden erkekleri çocuk gibi görmek lazım onları çocuk yetiştiri gibi sabırla ve sevgi beklemeden en az 2-3 sene zamanı geçirmeliyiz eğer seninki gibi olursa tabii e bu süre geçtikten sonra eşşek hala eşşekse yapacak bişey yokk ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin olayı yaniii seviyorsan sen katlanacaksın eğer kendini yıpratmak istiyorsan hayatının sonuna dek ben dayanma süresini 3 yıl biçiyorum yalnış olabilir benim düşüncem kimseyede hemen ayrıl demiyorum benim 2.evliliğim ve ilk evliliğim aynen senin yaşadıkların hatta daha beteriydi öle duvara falan değil direkt bana ve kızıma daha 2 yaşındaki kızıma gelirdi yumruklar tekmeler sarhoşluk geçincede hadi len derdi ben 3 yılımı zor dayandım adam değişmedi kızımı da aldım terkettim adiyi ama kızım olduğu için tabiiki memnunum fakat kızımın yaşadıkları kolay değildi o yüzden sakın derim canım sakın birşeyler rayına oturmadan bebek düşünmeee heleki senin eşin 2.evliliği ve hala adam olamamış demektir benceeklava:

kızlarrr tarih beni affetmeyecekkkk un kurabiyesi yaptımmmmmmmmmm

keyfim yerine geldiii yedim çünkiiiiiiiiiiiiiiiiii

banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm hemen kap tepsiyi gel benim kocişte yok çay koyar balkonda laflarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:lepi::roflol:

çok teşekkür ederim hicrancım yazdıkların için kesinlikle haklısın
nasıl yapıcam bilmiyorum ama çocuk isteğimi frenleyim ben en zoruma giden en canımı acıtan da bu zaten yazarken bile mahvoluyorum yaaasanki o bebek o melek benimmiş benim canım benim kanımmış gibi geliyor o benimdir gibi geliyor ama değil di mi
çok zor yaa

oooooooooooooooooofffffffffffffffffffffff oooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffff ulan kahpe felek bir bizimi bulursun vurmak için kötüleri kayıpmı ettin sen be zalimmmmmmmmm

banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende isteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm hemen kap tepsiyi gel benim kocişte yok çay koyar balkonda laflarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:lepi::roflol:

canımmmm sana sözzz veiryorummmmmmm bu kurabiyeden sen doğurmadan
yapacam ve sana gelecemmmm inan bana
bu tarifi netten buldum harika olmuş yaaaa
adetli olduğumdan çok canım tatlı istediiii
ben tatlı sevmezken böle oldummmm
ama tarih beni afettsin bacımmmm
çünkiiiii niden dersennnn sporum yaptım şimdi
duşa girmeden bakem dedimmm neler olmuşş dedimm
terliyim şuan yaniii
bu hafta kocam seyahate gidecek ben evde yanlız kalmayım eşiminda kafası rahat olsun diye annesini çağırdım bu haftada onla olacağızzzzz yaniiiii
sonraki haftadaaaa işe gidecem büyük ihtimalle eski işyerinin faturalarını kesen tlf bakan kız izne gidecek bütün elamanları kaçtığı içinde kimse yok kıza sözvermiştim tabi
bizim gıcık patronda sordudu kıza gelecemi diyee yani işde olacağım cnmm
ama h.içiiii sana çıkıp gelecemmm birdeee ben sana kurabiye yapacam ama
senden tek bişey istiyorum bana sebze hazırla ben gelince yaparız yeriz
çünkim diyeti bozmayam galiba kilo verdimmm çünkiiiii
sen kurabiyeleri yersin bacımmmm.....
birde sana nasıl geleceğimi tarüfff edecennn tubacıkda alır beniii inacağım yerdennn
kız bugün latif turkmaxdaydııı 1972 doğumluymuşş kocişimden 2 yaş büyükkkk hahaha oda oğalak burcu bu arada cnmmmm o yüzden güsel elektirik aldım vatandaştann hahhayerimseniben:lepi:

bombommummmm hiçroşumda çok güsel şeyler yazmışşş
bencede çocuğu kaldır rafa zaten yeni evilisiniz
gezin tozun iyiyin için giyin yaa merak etme artık her yaşda anne olunuyor cnm
olmyacaksa olmuyor zaten kader bunu çok iyi biliyorsun
kocanla daha fazla vakit geçirrr.....h.sonuna program yapın
işden erken çık güsell bir sofra koy filim izleyinn
mesela biz kışınnn en çok sinemaya gideriz yazında çay içmeye yimek yemeğe
şöleee b.köye doğru sıyrılsın murtta sende ailisinden yaaa
bu kadar aileciydiii evlnemeseymiş cnm ya MURAT TAM NURAYIN KAYNANASININ İSTEDİĞİ TİPTE BİR EVLAT
aileciii....
hicroşş güsel demişş evlilikler ilk 2 sene kendini gösterirler cnm
bütün terapistler böle diyor ilk 2 sene 3 sene çok mühim diyolarr
bu dönemde çiftler ayrılabiliyor yada herşeyi yoluna koyabilirlermiş cnm
zaten biten bitiyor......
sen ilk seneyi böle üzücü bitirdin ikinici senene gidiyon
bakalım ne olacak inş..hepimiz burada olurzzz o yıllarda cnm

kızmayın ama bana benim kocişimmmm çok iyi yaa kıyamam ben onaaa
iyilerde varr ben canumu veririm onun içinnnnn
en çok duygulandığım an ve beni gerçekten sevdiğini anladığım an
ben en ufak bişey için ağladığımda bana gelip sarılması ve beni çok sevdiğini
sölemesi o yüzdem yastığa başıma koyduğumda eğer o uyuyorsa bakarım ona
hep ya ona bişey olursa o yüzden onu bu denli sevmekten korkuyorum

kızlar bu evlilk daha şekil değiştirmez dimi ya 7 sene oluyorrr

dilekciğim inş.bu sınavdır sizin için ve en güselini yaşarsın eşinlee sen

birsencim canımsın benim yaaa
çok teşekkür ederim hepinize yazdıklarınız için
hicroşum birsoş bernoş nuraycım aslıcım çok seviyorum sizi
hayırlısı olsun benim için ne diyeyim
şimdi ben çıkıyorum yarın görüşürüz inş.kendinize çok iyi bakın canım arkadaşlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…