Aysonu Kizlari 2008

yaa evet gelin yaa
nereye kayboluyorsunuz
zaten kafam bozuk

ne olduu gene kafan bozukkkkk yaz bakimmm

Şeniz

Onlıne gozukmekle olmeyyo mesaj da karalamak lazım:lepi:

dırım kuş da yazmıoşutarafagitti
hicran bir mesaj yazdı gitti:sm_confused:
buradayım ama ağrım var cnanım yaaaa
yatıyorummm ama geçmiyorrrrr

çok başım ağrıyor yaa
sıkıntı da var içimde benim bugün
adet olmadım daha
gerçi bu streste nasıl olucaksa

analt derdini kafan yerine gelirrrr

offffffffffff canım tatlı isityorrrrr un kurabiyesimi yapsam aman yaaaa bi tarafın git yapp

bi tarafımm dıttttttt:mymeka:diyooosenağlama
ama canımmmm istiyorrrrrrrrr

nuraycım nerdeyse 2 kutu farlutal içtim
bugün 5.gün ama olmadım işte
adetin 16 günü başlattı 10 gün içtim günde 2 taneden
bi kutusunda 12 tablet var işte
sıkıntı veriyor işte olmamak

kafam bozuk derken işte aynı konu kızlar
tek kelime etmiyoruz
akşam ona yemek hazırladım tabağına koydum ben uzandım koltukta uyumuşum
saat 10 gibi uyandım baktın tv açık falan işte o gidip yatmış
zaten yüzünü görmekde istemiyorum ki ben bi tuhafım ben yaa kafam karışık yok
bugün de yüzüğünü takmıyor
tama kesim yapıyor toz toprak orası ama zamanlaması kötü
artı geçen kesim yaptıklarında yüzük parmağındaydı
ayıptır söylemesi ben oturma odasında yatıyorum 2 gündür
sakın bana alttan alı bi konuş bakalım tavrınıa alma falan demeyin

kapıda şu an
amcası dayısı babası oturuyor
taburelerde muhabbet koyu
çok iğrençler
görseninz dünyayı ben yarattım havalarında hepsi ama
hiçbirinin cebinde 1 milyon yok kızlar

kızlar okula gidip geldimm. nuraycımm eşim 3.numara son çocuk yani eşiminle benim aramda 8 yaş fark var eşimin yaşıda az degil şekerim 40na dayandı canımcım.
dırımcım kızkardeşim var ama 2 tane bebiş birde okullar bu sene erken açılacak kızımız 4.sınıfa geçti oglumuzun saglık problemleri var. eltim var ama biri çalışıyor birininde 2 yaşında oglu var. kısacası böyle arkadaşlar ama banada öyle geliyor amann diyorum korkunun hiçbirşeye faydası yok o yüzden rahat olayımki hiçbirşey olmaz allah yardım eder diyorum.

valla bitanem alttan alamam zaten benim de ailemin de bi gururu var bu tatil olayının 2 konusu var
şimdi biz yarın işte görümcem eşi ben ve murat gidicektik ya annem çok hoşnut olmasa da işte ne yapalım misafir başımızın üsütnde yeri var dedik derken benim kuzenimin oğlu var 3.5 yaşında astım alerjik hastası bizim oralarında malum oksijeni çok olduğundan onlarda bi tesüf ki bizim orda olucağımız tari,hde oraya geliceklerdi ki son anda iptal oldu onların gelmiyeceğini öğrenince murat efendi hemen annesini aradı anne hazırlan c.tesi akşamı yola çıkıyoruz dedi çağanı da hazırla dedi çağan da öteki görümcemin oğlu 1.5 yaşında hiper aktif fırtına gibi bi çocuk kaynanamın ve o minik canavır gelme ihtimali beni delirtti işte üstelik bana ve anneme sorulmadan ki bence görümcemin eşine bile sorulmalıydı annemi de almayı düşünüyoruz arabada yer var mı sence bi sakıncası var mı diyerekden bu birinci konu ikinci konu da onlarla bir hafta kaldıktan sonra onlar ist a dönücek bense teyzemlerle 1 hafta daha kalıcaktım kuzenimle biz birbirimize aşığız şukufe o işte adı aslında gözde tabi bu arada işte p.tesi akşamı 1 hafta daha dileği orda bırakamam amcamda aynı tarihte izne gidicek ben kesim yapacağımdan dileğin mağazada kalması gerekiyor dedi bende o an öğrendim bunu gözde kriz geçirdi kapılar falan çarpıldı kız ağlama krizine girdi gece 2.30 da nasıl sarılmış bana ağlıyor yıktı ortalığı işte keza teyzemde öyle işte murat efendi bu tepkileri asla beklemiyordu kendileri paşa yaa
sonra salı sabahı işte mağazada konuşurken hadi bu konuyu şimdilik bırak da annenler gelicek mi dedim sustu bende dedim ki eğer gelicekse arayıp anneme söylemen gerekmiyor mu dedim sen ara dedi hayır gelicek olan senin annen dedim arayıp sormalısın müsaitmisin annemleri getirmeyi düşünüyoruz falan diye ki annem kaynanamdan nefret ediyor geçen ay 1 hafta bizim yazlığa gitmişti ya kaynanam annem resmen çıldırmıştı neyse işte ben arayamam sen aramalısın diyince ben şimdi öyle mi oldu diye bağırdı sende gitmiyorsun ilknurlara söyle gitmiyoruz dedi sonra görümcemin eşine demişki ben sipariş aldım işin çıktı siz dilekle gidin o da hayır ben tek erkek bir yere gitmem demiş ama muratın yalanını yemedi tabi dün ben ona msn de tüm gerçekleri anlattım neyse akşam görümcemler kaynanam emri vakiyle bize yemeğe geldiler ben yemeğimi yiyip şortumu falan giymiştim allahtan buzlukta köfte vardı idare ettim ama ben panik tabi işte o akşam görümce tüm olanları anlattım o da bana hak verdi tabi ki dün eşide msn sonuna kadar haklısın dedi ben kimseye kızgın değilim dedi
sonra benim görümceme anlattımlarımı murat kardeşine sormuş ne anlattı diye o da söylemiş işte hepsi gittikten sonra ama açtı ağzını yumdu gözünü işte sen ne yılansın ne cadısın ne ikiyüzlü şeytansın yalancısın şerefsiz falan işte ben dedim ki ara annemi söyle ilknurların gelmiyeceğini o kadın 60 yaşında biz gelicek diye bu sıcakta tek başına pazara gidip dolabı falan doldurmuş yazık dedğilmi kadına dedim arabası yok onun altında dedim 60 yaşında dedim bana ne dedi biliyormusunuz o kendi kardeşine almıştır onları ben şok tabi nasıl hıçkırarak ağlıyorum onu duyunca resmen kriz geçirdim pencereler falan açık işte sonra ayağa kalktı el kaldırdı sus diye bağırıyor küfür ediyor vur da çekip gitmek için bi sebebim olsun dedim o da duvara vurdu işte ben o gece uyumadım 2 gündür de oturma odasında yatıyorum artı o da 2 gündür yüzüğünü takmıyor olay bu canlarım

kuşum bi majezik filan alsan
ya da azaltmayacak herhangi baska bir ilac
adet agrısı cok fena benim de agrılı olur cok sıkılırım ilk gun

cnm sadece parol içiyorummm onuda içtim kustum göremk istemiyorum
bana datlu lazım ilkkez bu kadar tatlı istedim yaaaa
acaba diyetten ötürü mü bu durumm bilemem

cnm eşine diyecek bişey bulamıyorum bu hayat ikinizin ve
sadece seni düşünmeli tamam ailede önemli ama artık aileden çıktı
ve kendi bir aile yani öncelik sen olmalısın cnm yaaa
kendisi seni alıpda şöle kafa dinleyeceğine ailesine sarılıyor
budurumn:uhm::uhm:

cnm bak benimd ebaşım ağrıdı gelen giden yoktu ağrıdığı günün sabahı adet oldum cnm
ama sen bu kadar stresin içinde nasıl olacan orasınıda bilemiyorum yaa

kapıda şu an
amcası dayısı babası oturuyor
taburelerde muhabbet koyu
çok iğrençler
görseninz dünyayı ben yarattım havalarında hepsi ama
hiçbirinin cebinde 1 milyon yok kızlar
yapam tatlım kendinden bu kadar soğutma sen onlarla yaşıyorsun en önmelisi
kocanda onların bir parçasıı eğer onlardan tiksinirsen hayat geçmez sana

cnmm yaaaaa eltin alsın küçük çocuğunu gelsin ya bakar sende çocuğuna
ama herkesin düzneide var ne diyem cnm ,
allah yardımcın olur tatlımmm

bende uçuk çıkınca dr stersten dedi
nasıl yüzüm şişti birsen ve nuray gördü
senin amcan ve tüm bu olanlardan dedim
bana diyor ki teyzenler gelicek diye stres yaptın ondan oldu işte beyni bu kadar çalışıyor

canım öncelikle senin hayatın ama bu durum bende olsa kendi adıma konuşuyorum

1bana şerefsiz diyemez
2 annem için konuşmaz
3 küfür edemez
4 benim tatlim için kölesi gibi davranamaz(eşlerin saygıdan ötürü biribine haber vermeli tabiki ama bu senin adına karar veriyo)
5 hakaret ediyorrr edemezzz
6 ben onun bütün ailesini annemin yazlığında beslemem
7 daha 1 yıllık evilikte sen bu kadar tükenirsen geri kalan ömrünü bilemiyorum
8 çocuk olması bişey değiştirmez çübki balık baştan kokar

allahhhhhhhhhhhh çokkkk sabır versinnn cnmmmm

kesinlikle çok haklısın çok samimi yamışsın aşkım benim çok tatlısın
özellikle de 7 ve 8.maddeyi çok ciddi ciddi düşünüyorum ben kızlar bilmem anladınız mı

canım yaaaa bu adam seni seviyormu yaaa allah aşkına yaa
her koşulda ailesi haklıııı bakarmısın yaaaaaa

dilekcimm inan çok üzüldümm. bende eşimle çok kavgalar ettik çok boşanmanın eşiginden döndük dırımcım haklı biliyormusun birisi 7sinde neyse 70dede o bence can çıkar huy çıkmaz lafıda dogru o yüzden annemler bana hala çok söylerler eşimle çok konuşurum ama degişen hiçbirşey kendimizi yiyip bitirmekten başka artık ben kendi halimde bir hayat sürdürüyorum hiçbirşey düşünmemeye çalışıyorum yoksa olan bana oluyor niye olsunki.

canım yaaaa bu adam seni seviyormu yaaa allah aşkına yaa
her koşulda ailesi haklıııı bakarmısın yaaaaaa

ağlattın beni tam da damardan vurdun beni
bilmiyorum birsen
o gecede ağlarken en çok bu soruyu sordum kenidme bu adam beni seviyorum mu ben seviyor mu bi ömür nasıl geçicek
bu gerçeği kabul etmeliyim ki
şu doğru bi tezdir di mi
seven insan sevdiğini karısın eşini hayat arkadaşını bu denli üzmez

dün babası ağladığımı gördü annemle tel de konuştukdan sonra yine krize girdim ben tabi
sorun ne dedi bende çok sinirli ne söylediğini farkında değil dedim
onun huyu bu bizde bana da annesine de amcasına da bağırıyor biliyorsun biz alıştık sende zamanla alışacaksın diyor ama nisanlar birbirini bi anlık sinirle öldürüyor yaa
haksız olduğu halde sırf karısı hıçkararak ağlıyor konu komşu duyuyor endişesiyle insan karısına el kaldırır mı küfür eder mi şerefsiz ikiyüzlü yılan der mi yaa o da bana üstelik
yüzümü görmeyen sizler bile az çok tanıdınız beni
ama seven böyle yapmaz di mi
erkek adam böyle yapmaz di mi kızlar yaaaa

canım yaa belki sen çok seviyorsun diye böle yapıyordur
diyecem ama neden hakaret etsin yaaa
ne demek sen yılansın ne bicim kelime bu canım
insan karısına böle dermi yaa
kendinden örnek koyy sen kardeşinle kavga etsen
o sana yada sen ona şerefsizsin yılan ikiyüzlü dermi ya
sölee cnmm kii bu senin hayat arkadaşın

canım hayat senin yaşananları sen bilirin ama daha önceki olaydada sana bir düşün demiştim şimdi yine tekrarlıyorum cnm düşünnnnnnnn
koca bir hayat var önünde:teselli:

kızlarrr tarih beni affetmeyecekkkk un kurabiyesi yaptımmmmmmmmmm

keyfim yerine geldiii yedim çünkiiiiiiiiiiiiiiiiii

dilekcim inan yazılarını okudukça biran kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. canım inan o kadar zorki bambaşka biriyle yaşamak ya ne bileyim sinirlenince kendilerini kaybediyorlar söylediklerini bilmiyorlar. ama tabi olan bize oluyor o yüzden dırımcım çok haklı herşeyi çok çok iyi düşün tatlımm hakkında hayırlı ne ise o olsun. ama inan geçmiyor. mesela şimdi hamileyim diye olumlu yönleri var ama hala eşimin benimle ilgilenmesi gerekiyorken ben ilgileniyorum diye sıkılıyor nasıl oluyor anlamıyorum.gerçekten hiç iyi davranmıyacaksın nasıl davranıyorlarsa öyle ben önceden o kadar sakin bir insandım ki herşeye evt uysaldım ama herşey bir yere kadar eşim tabi alışmış şimdi diyorki sen eskiden şöyleydin böyleydin bende evt ben kendimi bile tanımıyorum beni bu hale sen getirdin diyorum.
ya kızlarr kusura bakmayın dilekcimm çenem düştü hayatımmm çok çok pardonn. inan benim gözlerim dolu doluu allahım herkesin hakkında hayırlısı ne ise onu versin.

canımsın yaa ne kadar içten yazmışsın bitanem ne diyeyim ki ya bu deve güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin
ne yapıcağımı ne düşünüeceğimi gelecekte beni nelerr bekliyor ,nan bilemiyorum şu an ki sinirimle de ani bi karar almak istemiyorum ama ben bu değilim ömür boyu da çekmem çekemem ben ona muhtaç değilim maddi manevi ama ben bilmiyorum yaaa bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…