noluyor burda yahu boş bırakmaya gelmiyorsunuz damar konular gibi geldi neolmuş ben bi bakiim geçmişe gelirim az sonra
anaaaa bir girdim kaynanamdan bahsediliyo:dance:
evet haklisin oyle birini istio
kuzenim gitti ayse geldi oturuorus
hicrannnn geçmiş olsun canım kaşıntı devam ediyomu senin bebişin kutucuklarına bakıp söylendim demin amma çekti kızcağız gebelik boyunca diye inş.bebişin doğunca üzmicek annesini
yanlışmı düşündüm kuşummmm kaynana böle biri gerekdiii
neysekii ahmet seni seçmişşş çok şanlısın kuşummmm
canımm benim dışardan değilll içerden takip et stresde etme bacım
edeceksen gel beraber ederükkkk
sevincin sevincimiz üzüntün üzüntümüz olsun kuşummm
gel sennnn Şeniz
arada ben gabris neyin ediyom ama acukkk idare edin kurabiye beni kendüme getirdii :teytey:
yok canım bugün gerçekten çok kötüydüm tüp bebek tredavisinin en kötü dönemi bu sonuç aşaması allahım sabır ver yarabbim çok zor birsencim zaman geçmiyo hayır işin garibi heycan da yok boşuna yattım evde kaç gündür olmıcak yaaa
şimdi haberlerde duydum kızlar
konyada bir anne bebeğini doğurur doğurmaz çöp tenekesine atmışlar
buyrunnnn bunada anne deniyorrr
allahım onlara değill benim gibi isteyenlere ver rabbimmmmmmm
nirden biliyon cnm yaa nirdennnn bak sılam pko hastası olmasına rağmen aşılama ile ikizlere hamiş kaldııı bence sen boşuna üzülüyorusun cnm sen bölesin bak:CüvCüv:
canım bilmezmiyim beklemyi çok zorrr ama bekelyecen az kaldı kuşummmm azzzz
ben kendü kendüme diyomki bayramdan sonra aşılma olursa aşılamadan hemen sonra tatülemi gitsek diyom ama ne kadar doğru olur bilemem
pkolu kadınların düşük yapma riski çok fazlaymış kuşummm
kızlar iyi akşamlar sabahtan beri sizi takipteyim aöa bi türlü yazı yazamadım çünkü stresim başladı test tarihi yaklaşıyo ya moralim bozuk anlıcanız ama dileğin yazdıklarına dayanamadım veeeeee daha da çok üzüldüm malasef bazı insanlar haketmedikleri kişilerle eclip yuva kuruyolar ama nerden bilebilirsinki aynı evde yaşamadıktannn sonraaa
lütfen dilek şuandan itibaren seni üzmesine izin verme ne olursun sende bi insan evladısın niye seni bu kadar üzüyo üstelik gebelik problemini üstünden atamadan kistin oluştu sen onları düşünürken o ailesiyle ilgileniyo pardon ama siz aile değilmisiniz benim eşim ben böyle bi problem yaşasam kendisi gönderir tatile kafa dağıt diye sen dükkan beklemek zorunda değilsin sana bakmak zorunda evlenmeseymiş o zaman bakamıca kadınla bide bebek olunca düşün bebek isteğini çok iyi anlıyorum ama 2 3 ay daha sabret hareketlerini bidaha değerlendirir annene de danışır öyle karar verirsin
abiiiii anlamıyorum bu stresele nasıl bebek olsun insan bunu bi düüşünür yaaa benim eşim tedavi dönemi boyunca bile benim stres olucam ortamlara sokmadı beniii
zaten moralim bozuk iyice üzüldüm dilekçim ne olur toparlan hiç akıtma o gözyaşlarını boşuna değmez canım o seni düşünmüysa sen kendini düşünnn
valla birsencim eğer aşılama sonunda hamiş kalırsan eğer yatman gerekirse yatarsın tatile de gidemezsin inş. hamiş olursunda gidemezsin tatile çok mu kötüyüm ama hamileliğin riskli olmazsa tatilkine de gidersinnnn bide pkolu kadınlar aşılama ve tüp bebekle daha çabuk hamiş kalıyomuş
canım benim bugün çok güzel bir haber aldım yakın bir arkadaşım latife götürmüştüm eşinde problem vardı tüp bebek yapıldı 3 embriyo transfer edilmişti test sonucu 12. günde 153 çıkmış sanırım üçüde tutmuş yada ikiz çünki 12.günde bu kadar değer ancak bunu gösteriyor darısı senin başına inşallah sende müjdeli haberi burdan bize vereceksin gelecek bebişlerin hayırlısıylaaa:CüvCüv:a.s.:1hug:
kızlar bu arada adet oldum bugün itibariyle 65.gündeydim rekoru kırdım sanırım
bu arada ben şimdiye kadar hiç adet sancısı yaşamamıştım allaha şükürler olsun ama bugün hiç iyideğilim acayip sancım var sizce sebebi ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?