Aysonu Kizlari 2008

hicrancım kaşıntın geçmemiş canım allahın izniyle kurtulursun inş

canım etrafında nazar duası okucak biri yokmu okusun sana dua canım ben inarım nazara

valla bende düşünmedim değil yaneeee okutucam babama yarın onlara gidicezzz sabahtan bende okuyacağım kendime canım saollllll:1hug:

BACIM GÖRMEDİM VALLA SENİDE YAZDIKLARINIDA SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN ULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYNNNNŞeniz

canım yirim senü ben sen hangi sebzeyi istersen onu pişireyim sana tubişte seni alır bende gelürüm anam senin için gırmızı halula sererükkk ne dimekkkkk.
kurabiyeyi yapmada alıyommu seni eve bakalummmmm latif evet benden 3 yaş büyük yakışıklıda abimmizzzzzzzz allah sahibine bağışlasınnnn ne diyeyim bize aklı lazımmmm tabii bide elleriiiiiii

hadi gözün aydın fakecim umarım herşey yoluna girer şu adet düzensizliide zor be bacım allah yardımcınız olsun ne diyeyimmm Şeniz:CüvCüv:

kocişle gündüz geceyi izliyoruz reklama girdi
şimdi nescafe yapıyom ona kurabiye ile istiyor paşam kurabiye yemek için ekmek yemedi adamcağız hahahaa

yaaaa sana kurabiyeler feda olsunnn tabiki yapacam aşkummmm

bana yaz sebzelerinden hepsini yaparsın bacım yada patates salatasıda yerim sadece hahaha

ben geleceğim günü kesinleştereyimmmm de konuşuruk tlfdaa

ama gelecem sen hamişsin kurabiye istedin yapamazsammm gelmezmesemm miçime dert olurr
neşeyede derim isterse gelirr...

birsen neşe nerde bu arada

ayyyy kurabiyelerriii çok sevmişş benmkiiii bana diyokiiiii
kurabiyende asalet var gülümmmmm hahahaha çok alme bu adam yaaa

neşe tatilde cnm goncası ileeee

kız fatoş kocanın yorgunluğunu almaya gittin gelemedinjeyyar
çok yorgunmuş kacan demekki:roflol:sırnaşık şey

evet çok yorgun o yüzden halı sahaya maça gitti hehehe bu arada dr sonuç öğrenene kadar ilişki yasak didi bende bolcana öptüm kocişimi bişi yapamadım daha fazla kendülerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…