Aysonu Kizlari 2008

fakelove hadi gözün aydııın canım ağrın kistten olmasın belki sökülüp gitmiştir ondan ağrı yapıyodurrrr

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ağzından bal damlıyo
ağzını yidimŞeniz
kız ne güzel olur keşkeeeeeeeeeeee
ama dr gitmez dedisenağlama
de bu sancının derdi ne benimle:çok üzgünüm:

hadi yyyaaaa yaptığın iğnelerden yumurtalıkların mı çalıştı aceppp belki yumurtlarsınnn

heeee anladım canım ama mutlaka dr na söyle canım ağrılı olduğunu inş. iyi haberler getiriceksin bize dr dan

yaaaaaaaaaaaa kızlar halam aramışşş beni bu arada küçük halam
konuşmadığım büyük halamın yazlığına gidelimmm diyorrrr

yaaaaaaaaaaa ben halamla konunşmuyorum dedim aman boşver diyoo yaaaa

ahhh manıyakkkk bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu sene denzi yüzü göremeden bitircem sanırım yazııı yaww havuza neyinde gitmiyorummm
aslında istanbuldaki hiç bir havuzu sevmem

birkere yüzmeye gitmiştim fena dieğildi ama açık olan havuza hiççç gitmedimmmm

offff yaaaa benim kocada şölee 3-4 yıldızlı otellere gitmezz gittimi 5 yıldız varsa 6 -7 fark etmez yaniii

tatilde yiyecek içcecek yatacakkk bizimkiii yimek çok önemli unsur birinci sırada geliyor onun içinnn

adamın gözü doyacak önce sonra karnı
bende pis otalde olama o yüzden evimde geçiriyorummm

neyse şişme havuz alam ayaklarımı sokarım terasımda güneşlenirim hahaha

kız birsen keşke küsmeseydin ne güzel giderdin:roflol:
kız yazlığı olan halayla küsülürmü:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şey

fake kızzzz koca kışş küs kalmışımda bi yazlık içinmi barışık olacam

benim damarıma basıldımııı değil yazlığı olan hala ülkesi olan kral gelseee fark etmez bacummmm sıkmayacak canımııı

ancak hamile kalırda ben doğurursam o vakit bebe görmesine geldiğinde belkiiii barışurukkk

birsen güldürdün kızzzz beni ben napıyım deniz evime yürüyerek 15 dakika daha 2 kez girdim denize gerçi benim tedavi yüzünden oldu bu arada kızlar haftaya perşembe hollandadan görümcem geliyo 1 ay burdalar onlar gelince iyi oluyo onların sayesinde hergün denize gidiyozzz

valla fatoşum bizde aslında temmuzda gidecektik bu yalancı teddavi işi girince gidemedikk biliyon tedavi haziran sonunda bitti adetti bekle badan boya yaptır derken temmuz bitti ağustos ayıda bizim gideceğimiz yerler çok pahalııı istemiyorum o yüzden gideriz aslında ama sonrasında tedavi var
ona gitsin paracıklar diyorummm işte tedavi sonrasııı belkiii giderizz olmadı kapadokya yaparız yaaa çokmu kötüü hahahaaa

bu arada dizim başladı gelecem reklamdaa

valla canım siz bilirsiniz ama tedaviyede az para gitmiyo arada extralarda çıkyo ama eşinde tatil istiyosa bayram tatilinde gidin

valla canım siz bilirsiniz ama tedaviyede az para gitmiyo arada extralarda çıkyo ama eşinde tatil istiyosa bayram tatilinde gidin

valla cnm zaten şimdiden para gidecek gibi 100 ytl sperm testine verecek ee benden rahim filmi isterse o da bi paraa cnmm

eee ramazan var arada ben ağustos ve eylülde biraz para koyalım diyorumm
yani 1000 ytl ihtiyacımız olacak o yüzden 2 ayda çoğunu koyarızz
artık bende çalışmıyorumm biraz dikkatli olmamız lazımmm

işte bayramdan sonra hemen tedavi isteyecez o yüznden tedaviyidi sonuctu ekim sonu olabilir ....deniz sezonu bitecekkkk neysee akışına bırakalımmm herbişeyiiiiiii

evet canım rahim filminede para gerekli çok masraflı bu işler allah maddi manevi güç versin bizlere
ekim olsun canım biz geçen yıl ekimin 15inde gitmiştik tatile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…