vavvvv öp tabi kocişiniiiiŞeniz
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ağzından bal damlıyo
ağzını yidimŞeniz
kız ne güzel olur keşkeeeeeeeeeeee
ama dr gitmez dedisenağlama
de bu sancının derdi ne benimle:çok üzgünüm:
evet çok yorgun o yüzden halı sahaya maça gitti hehehe bu arada dr sonuç öğrenene kadar ilişki yasak didi bende bolcana öptüm kocişimi bişi yapamadım daha fazla kendülerine
bak canım ilaçı kullnama sebebim:
benim salak yumurtalıklar bi iş yapamıyolar
tek yaptıları kist üretmek
iğnemde bu yumurtalıkların başında durup kontrol edip yumurtlatmıyo
yani yumurtalıkları baskılıyo iğne
ohhhhhhhhhhhh iyi ediyo
gerçi pek işe yaramadı kistim gitmedi:çok üzgünüm:
heeee anladım canım ama mutlaka dr na söyle canım ağrılı olduğunu inş. iyi haberler getiriceksin bize dr dan
kız birsen keşke küsmeseydin ne güzel giderdin:roflol:
kız yazlığı olan halayla küsülürmü:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şey
bu sene denzi yüzü göremeden bitircem sanırım yazııı yaww havuza neyinde gitmiyorummm
aslında istanbuldaki hiç bir havuzu sevmem
birkere yüzmeye gitmiştim fena dieğildi ama açık olan havuza hiççç gitmedimmmm
offff yaaaa benim kocada şölee 3-4 yıldızlı otellere gitmezz gittimi 5 yıldız varsa 6 -7 fark etmez yaniii
tatilde yiyecek içcecek yatacakkk bizimkiii yimek çok önemli unsur birinci sırada geliyor onun içinnn
adamın gözü doyacak önce sonra karnı
bende pis otalde olama o yüzden evimde geçiriyorummm
neyse şişme havuz alam ayaklarımı sokarım terasımda güneşlenirim hahaha
valla fatoşum bizde aslında temmuzda gidecektik bu yalancı teddavi işi girince gidemedikk biliyon tedavi haziran sonunda bitti adetti bekle badan boya yaptır derken temmuz bitti ağustos ayıda bizim gideceğimiz yerler çok pahalııı istemiyorum o yüzden gideriz aslında ama sonrasında tedavi var
ona gitsin paracıklar diyorummm işte tedavi sonrasııı belkiii giderizz olmadı kapadokya yaparız yaaa çokmu kötüü hahahaaa
bu arada dizim başladı gelecem reklamdaa
valla canım siz bilirsiniz ama tedaviyede az para gitmiyo arada extralarda çıkyo ama eşinde tatil istiyosa bayram tatilinde gidin
valla cnm zaten şimdiden para gidecek gibi 100 ytl sperm testine verecek ee benden rahim filmi isterse o da bi paraa cnmm
eee ramazan var arada ben ağustos ve eylülde biraz para koyalım diyorumm
yani 1000 ytl ihtiyacımız olacak o yüzden 2 ayda çoğunu koyarızz
artık bende çalışmıyorumm biraz dikkatli olmamız lazımmm
işte bayramdan sonra hemen tedavi isteyecez o yüznden tedaviyidi sonuctu ekim sonu olabilir ....deniz sezonu bitecekkkk neysee akışına bırakalımmm herbişeyiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?