Aysonu Kizlari 2008

eeeeeeeeeeeeeeee kimselerrr kalmamışşmıııııııııı

ya midem bulanıyorrr ateşşş basıyorr nirden çıktı bu şimdi gece geceee

bakıcaz tatoşcuğum kısmet diyom ya bu işşş olursa olurrr olmazsa olmazz babamın kapısında yazlıklarda tatillerde geçmediya ömrümmmm boşşverrrrr

koşulll ne olursa olsun mutlu olmayı bileceksin
yoksa çekilirmi bacımmm bu kavonoz dipli dünyaaa

ama eşimden beni eylenceye götürmesini istiyorum şölee içimmm canlı müzik olsunnnn kafamızı dağıtak dedimm ok.dedii

haklısın ya olmazsa olmaz canımız sağolsun

bak canlı müzik süper olur bende çok severimm şu bizim test belli olsun bizde gitcez eğlenceye çok ihtiyacımız varrrrrr

neden olduki aceepppp üşüttünmü istersen yat dinlen canımmmmm

tatoşcuğum ev işleri haricinde hep yatıyom bee bacımmmm

bazen düşünüyom çalış kızım diyom ama böle güsel geldi erken kalkmak yok evim temiz düzenli
yimek ise isteiğimi yiyorumm yani işdeyken diyettte zorlanıyordum
sonra canım istediği vakit yürüyüşş yapıyommm

ama işten elince yemek yapma telasi sofra kurrma telaşı o bitti dinlencekmisin
yoksa evle ilgili bişeylermi yapacan bilemem çok sıkılmıştım haftaya eski işyerine gidecem
1 hafta çalışacağımda düşünüyom keşke söz vermeseydim dedimmm yaaa

şimdi salatalık yedimmmmmm iyi geldi soğuk soğukkksırnaşık şey

birsencim eşim gelir birazdan maçtan ben birazdan çıkarımmmm haberin olsunnnn

kendine iyi bak canım öptüm seni iyi gecelerrrrrr

tabii evde olunca istediğin zaman yapıyosunnn işini
çalışınca çok zor oluyo hele eve gelince o yemek işi yokmu hiç sevmiyorummm

haklısın ya olmazsa olmaz canımız sağolsun

bak canlı müzik süper olur bende çok severimm şu bizim test belli olsun bizde gitcez eğlenceye çok ihtiyacımız varrrrrr

evet cnmmm gidin yaaaa boşverrrr bizim burada felek diyee bir yer var canlı fasıl yapıyolarr harika bir yerr mütişş karıkoca türksanat müziğinii severizzz
yanlız çokiçiyom orada limitsisz içki oluyoooo
ama çokkk güselll keyüflüüüü oluyorrrrrrrrrrr

fatoşcuğum biz yatıyoruzzzzzz canım yanlızzz yatmasın benim kuzummm
azcuk kızdıramm hahahhaa

iyi geceler cnm yarın misafirim var sabhatan kahvaltı sonra azcukk kk sonraada börek açacammm
eşim istediiii unum yok dedimmm almışş gelmişşşş sonrada pazara çıkacazz öptümmm
yarın gelll birazzzzzzzzzzzzzzzzzz tmm mı cnmmm öptüm bybyybbyyy

tamam canım gelirim yarın ohhhhhhhhhh ne güzel şimdiden afiyet olsun sizeee iyi geceler öptümmmmm

bak bak bakkk kızlarrr yine nöbete benimi bıraktınız valla uykum geldi ben dolandım accık kimseler yoktu yatıyom şimdikk umarım deliksiz bir uyku çekerim

bak bak bakkk kızlarrr yine nöbete benimi bıraktınız valla uykum geldi ben dolandım accık kimseler yoktu yatıyom şimdikk umarım deliksiz bir uyku çekerim

yok yok hicranım seni bırakmamışlar bak ben geldim gerçi sen çoktan uyumuşsundur. bende yeni geldim artık kaçta yatarım bilmiyorum hepinize allah rahatlık versin. :CüvCüv:

fatoşcum günaydım bitanesi
nasılsın fıstıkım
benim için yazdığın yazıyı bir kaç okudum
çok teşekkür ederim canım benim herşey için
bu arada sen p.tesi kan testi yapıcaksın değil mi

kızzzz bu saatte ne işinnn varrr seninnnnnnnnnnnn

yok yok hicranım seni bırakmamışlar bak ben geldim gerçi sen çoktan uyumuşsundur. bende yeni geldim artık kaçta yatarım bilmiyorum hepinize allah rahatlık versin. :CüvCüv:

hele sennnn kız hamişler nöbet tutmuşsunuz uykunuz yokmuydu sizin hele aslım sen
sürekli uyurdun

kızzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydın hepinize
bu gün dra gidicektim kendi hesabıma göre
ama dru aradım pazartesi gel dedi
artık bugün gelemem biliyosunuz koçiş evde
size iyi sohbetler

eeee sen c.tesileride geliyondun yawwwwwwww

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn kahvaltı hazırlayıp geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnnnn cicimmmmmmmm

canım sanda günaydınnnn nasılsınnnnnnnnnnnn tatlımmmmmm

kızlarrrrrrrr bende yazıları okurken kahvaltı yaptımmmmmmmm
bu sabah çokkk güselllll herşeyyyy çünkiii tartıldımmmmmmmmmmmmmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tammmmmmm 1kilooo 700 gr vermişim kızlarrrrrrrrrr süperrrrrrr bişeyyy:teytey::hooray::dance:

bebeğimeee yaklaşacağımmmm eminimmm bennnnn

ama şöle bir durummmm varrr kızlarrr sabha kalkıyorummm yemek yemek istemiyorummm
veee midem bulanıyor sürekliiii o yüzden yimek istemiyor cnm yaaaaa

evettttttttttttttttt ben geldimmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nirdesinizzzzz kalkcammmm az sonraaaa soğan doğrayacammmm böğreğin içiniii hazır etmemmm lazımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…