Aysonu Kizlari 2008

kızlar selam
5 dk giriyim dedim
valiz hazırlıyorum bir yandanda çamaşır ütü
nereye gideceğimizi bilemesekte hazırlıklar tam hız

ben fethiye diyodum
kociş bodrum diyor
belek te bi otel bulmuş bakalım
karar veremedik anlıyacağınız

mira hoşgeldin cnmmmmm bende böğrek yapacağımmm
kalkacaktım bakem dedimmmm

sana iyi yolculuklarrrr bence didime gidin harika bir yer didim beach otelll

ayşeden bi haber yok cnmmmmm mperim senii

dırım benim koca sevmiyor didimi yaaaa
bakıcaz artık
bi otel bulmuş 5 yıldız herşey dahil
pahalı o dedim ben rahat edemiyom hem sosyete yerlerde dedim
anlaşamadık
baklım işte

dırım benim koca sevmiyor didimi yaaaa
bakıcaz artık
bi otel bulmuş 5 yıldız herşey dahil
pahalı o dedim ben rahat edemiyom hem sosyete yerlerde dedim
anlaşamadık
baklım işte

canım benim neden rahat edemeyeceksin aksine daha çok rahat edersin kuşum yaa
almişde varrr yanınızda
sölemesi ayıpp hani görgüsüzlük gibi olmasın ama ben 5 yıldızlı otelden başka yere gitmem yaaa benim için yemeği felan değildee daha çok temziliği önemli o yüzdendeee
o tarz otellerde bunlara çok dikkat ediyolar cnmmm

he senin o sosyeterlerden ne aşağa kalır yanın var cnm yaaa
saçmalama pahalı olur ama iyi olurrr

bende o yüzden bu sene bu sezonda gitmiyom tatileee pahalı diyee çünki benim danam 5 -6 -7 yıldızlı otelleri tercih edecek onunda önceliği yimek olduğundan
evimzdee geçir.yoruz o yüzden cnmmmmm ben eve 10 yıldız takdırdımm çatıdada şişmee havuzzzzzzzzz daha ne istiyor dimi ama:roflol:

geldimmm
ne boregi kiz dirimmm ne bicim rejim buuu n kurabiyeleri boreklerrrrr pudinglerrrrrrrrrr:dance:
ayse bizde hala ama size bi bakayim didim

böreğimi açtımmmmmmmmmmm ama biraz etrafı batırdımmmmm onları toplayacam sonrada kocmala pazara çıkacam haftaya kaynanam gelecek malumunuzzz
beraber yasayacazzzz 3-4 gün pazarlık alayım eve

nuray kuşummm yiyerekkk zayıflıyorumm böreğide misafirime açtım cnmmm ehhh aksam yemeği yemem ufacık ucundan yerimmmm o kadarına hakkım var
ama hep serersemmmm tabi veremem
hemmmm bak kurabiyemi yedimmm ama kilomu verdimmmm azmı vermişim kuşummm

eşim kurabiyelere bayıldııı dana 7-8 tane yediii daha yeme hakkım varmı diyooo yok dedimmmm yarın misafire var dedim oradada yiyebilecekmiyim dedi yersin dedimmm

hem kuşum şeker ilacından sürekli mide bualntısı yaşıyorummmm
yimek neyin yiyemiyorum meyve ve salatalıkkk bugün sadece 2 dilim ekmek yedim yaa

kocamada rejim yaptırıyom aksamları evdeee 2 kilo vermişşşş danammm
ama o gündüz götürüyodurr kesinnn onun vücudu çok çabuk yakıyorrrrrrrrr ben dedimm nasıl 2 kilo verdin şak diyeee yokkkk gülüm vermemişimmm aynıyımm ben sen üzülme diyooo sen vermeden vermeyecem kilo diyoo
hadeee yalancı dedim tartıyamı sanamı inanacammm dedimmŞeniz

bende çok özledim sizi yaŞeniz
ooooo birsen hanım kilo neyinmi vermiş maşallah

anam ne güzel bir smiley bu ya:CüvCüv::CüvCüv: hepimiz böylemi olcaz şimcik biz:dance:

geldimmm
ne boregi kiz dirimmm ne bicim rejim buuu n kurabiyeleri boreklerrrrr pudinglerrrrrrrrrr:dance:
ayse bizde hala ama size bi bakayim didim

kesinlikle katılıyorum
duygularıma tercüman olmuşsunuz nuray hn mersü:içelim:

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız varmı bir değişiklik bana bir özet geçin ya:)))

şükür kavuşturana:1hug:

evet canım pazartesi kan vericem ama hiççççç canım istemiyo

saat 11 de kardeşim geldi kaç gündür çok sıkılmıştım teyzemin kızına gittik annemle teyzwm lkaradeniz gezisindeler yarın geliyolar nasipse neyse kızın evine gittik kapıyı açtı hüngür hüngür ağlıyo onada bu ay aşılama yapılcak iki yıllık evliler eşinde sperm sayısı azdı ameliyat oldu baya bi yükseldi yaşlarıda çok genç adet olmayı bekliyo iğnelere başlıcalk salak kayınvalidesi bizim gelin tedavi görüyo şunları yapıyo falan demiş tabii oğlunun sorunnudan hiç bahsetmiyo bizim kıza atmış yükü bizimkide çok üzülmüş sinir oldum ya hiç bi kayınvalideye yakışıyomu koca kadın yaaaaa

valla kuşumm ben bu ilaca diyetin 3 günü başladım o kadar etkilimikiiii bu ilaçç
daha önce kullandım diyet yapmıyordum grm oynatmadı beniiiii
ilacım yoktu babam almışştııı gönderdii ondan geçç içtimmm

ama canım inna bana yiyerekk zayıflanıyorrr diyett aç kalmak değil sadece abur cubur yememekk ben diyetimde yaş pasta bile yedimmmm .....niyeseeeeeee yaaa arkadaşıma msn de bişey gösterirken böreğin üzeri karamışş azcukk yaaaaaaaaaaaaaa offfff kadarda emek harcadım gerçiii ince bir tabaksı alınınca bişey görünmezz ama olsun yaaa

neşme hoşgeldinnn cnmmmm
geçen jale ile konuştukkkkkkk

kilo neyinnn verdimm inş..vereceğim dahadaaaa

birsencim süpersin çok iyi kilo vermişsin kesinlikle aç kalma aç kalınca insan daha çok kilo alıymuş geçen dr söyledi tv de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…