neşme hoşgeldinnn cnmmmm
geçen jale ile konuştukkkkkkk
kilo neyinnn verdimm inş..vereceğim dahadaaaa
yok dilek ablacım adetli değildimde benim mantar beni öldürttü ya orda dk a gittim bana su deymeyecek denize girme hep kuru tut dedi ve fitil ve krem verdi
antibiyotikte verecekti ama istemedim
en kötüsüde fitil atılınca bir hafta tuvaletini yapsanda yıkamayacaksın sileceksin dedi ve bana bir temizleme mendili al onunla silersin dedi allah tan ıslak:))
eeeee sen ne yaptık ya murat efendi üzmüş seni senin yerinde olsam zaten kızlarda yazmış gider annemin yanında başımı dinlerdim ve düşünürdüm
gerçekten ya jale test yapıcaktı ne oldu acaba neşe sen bilirsin bitanem
hem tatil nasıl geçti bi güzel dinlenmişsindir darısı başıma inş.
fatoşum nedir bu kaynanaların yaptığı yaa iyice nefret ediyorum artık hepsinden ve ben kız annesi olmak istiyorum artık o gruba girmemek için
bi de sabah vercicen değil mi kanı bitanem
birsencim senin böreğini de cidden çok merak ediyorum valla
nuraycım biras daha iyiceyim yawrus
hehehebiliyom jaleyle dertleşmişiniz biraz buarada jale hamile olabilir p.tesi dk a gidecek bariz ikinci cizgisi çıkmış :dance:
buarada ben nette beşi bir yerde bitki çayı buldum 1 ayda 5 kilo verdiriyormuş tabi spor ve rejimle sen bunlarıda yapıyorsun link ini bulup yollayayımmı sana:1hug:
fatoş ya ne sinir bi kaynanaymış bu ya
benim kaynanamda ben tedavi olurken herkese söyledi sinir olmuştum ve bütün herkes yüzüme kısırmışım gibi baktı
sonra murat efendi test yaptı bunuda kaynanam istettirdi nedenide %100 benim oğlum kusursuz sensin demek içindi ne oldu olunda kusur çıktı bende hiçbirşey
şimdi o ağzını açamıyor biliyor etrafı dar ederim hepsine herşeye susarım ama bile bile bana konuşulmasına izin vermem artık
söyle kuzenine ağlamasın gitsin konuşsun ben bunu bunu duydum gerçeği söylesem hoşunuza gidermi desin
ve raporlarda bende desin yani diyeceğim hiç susmasın
susarsa çok kötü olacak kendimden biliyorum ben şimdi şimdi laf sokuyorum
ve kaynanam artık bir laf etmiyor ve gülüm bir tanem bizi yanlış anlamışın biz seni çok severiz falan diyor
böylelerine alttan hiç almayacaksın onlar seni üzüyorsa sen daha kötü üzeceksin
büyük balık küçük balığı yer misali,sen büyük balık olacaksın bu hayatta
ben evlenince sadece bana bunu öğrettiler ezeni ezeceksin
buarada canım inşallah testin hayırlısı neyse o çıksın heyecanını ve isteksizliğini çok iyi anlıyorum
ayyyy yine kaynana vakasiiiii hepsi ayni bunlarin
benim babannem de yaparmis aynisini kisir agac napilir komsular koklenir atilir di mi dermis:1shok:
jale hamis miymis canim cok sevindim:teytey:
fatos yaptr su testi bir an once ben catladim burda
ya vallahi testi görmedim ama diyorki temmuz 6 gibi adet olmam lazımdı ama 5 temmuzda çok az açık kırmızı kan geldi ve geri yoktu dedi ve dün test yapıyor akşam üzeri t'nin hemen altında koyu pembe belirmiş geri hafif pembe batınca gözüküyor diyor bende hemen dk git dedim işte p.tesi gidecek hayırlısı ya çok sevindim:)))
fatoşum işte anladım onların bildiğini ama desin kusurlu olan ben değilim benim yumurtam olsada sperm yerleşmezse ben ne yapayım desin ay deli bu millet:mymeka: inşallah adet gününde adet görmezde hamile kalır kızcağız:CüvCüv:
bide bu kıza aşılama öncesi stres yaparlarsa tutacağığı varsada tutmaz ya
neyse hayırlısı olsun:1no2:
fatoşum çıkmayacak biliyorum deme test için sadece allah ım benim için hayırlıysa olsun de sadece bir tanem
biliyorum çok yıprandın çok üzüldün ama her zaman hayırlısı iste allah tanŞeniz:1hug:
benim babanem anneme kısır diyecek vakit bulamamış ama çok çektirmiş annem babamla ayrı yaşadığı halde hastanede gitti baktı ve son nefesini annemin elinde verdi
ve çok pişman olduğunu ve affetmesini istemiş annemde ben allah a havale ettim demişa.s
manyak deniz delilisisırnaşık şey:lepi:
benim on adım ilerimdeki denize sadece ayaklarımı soktum murat efendi girmeyeyim diye yanımda kollarımdan tutup beni düşün aşkım hemen geçsin şu mantarın didi:roflol::roflol::lepi:
aman yaa yaptr gitsin pazartesi olsa ne degiscek sonuc belli zaten tuttuysa tuttuuuuuuuu
ayyy ben olsam catlarim kizzzzzzzzzz:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?