ayyy canim benim yaa insllah olacakkk:teytey:
ben de internetten bebisim icin alacagim seylere bakiyorum site arastiriyorum taksit seceneklerine bakiyorum 1 ay sonra almaya baslayacagm hayirlisiyla 6.ayimda
suna baksaniza yaa 4boyutlu ultrason super bise
bebis biras daha buyusun yuzu gozu otursun ben de mutlaka girecegim bunaa
bebisimin yuzunu gormeyi cooooook isterim:asigim::dance:
http://www.layyous.com/Videoclips/4d2.htm
http://www.layyous.com/Videoclips/4d3.htm
aslımmmmmmmmmmmmmm hayalet olarak takulmaa kuşummmmmmm gelll
biz daha yeni kahvaltı edecezzz h.sonu dengem şaşıryorrr ama p.tesiiii aynen devammm
bu ilaç ben,bitridi kızlarrr canım yimek yemek istemiyor hiçbişey cezbetmiyorr ve midem bulanıyor kusasım geliyor heppp yaaaaaa ne felaket bişeymişş bu yan etkisinde midebulantısııı ateş basma diyorrr ...aynısı var yaaa ateş basıyorrrr midem aldı başını gittiii
hamişliktede sanırımm bölee yaaa açsın ama yiyemiyorsunnn ayyyy çok fenaa yaaa
ama bebişim gelsinnn her sıkıntısına rağzıyım yaaaaa onun içinnn yemeden içmeden kesilirimm gelsinnn annesineeee
herkesee günaydınn güzel bayanlarr. dün gece yinee sabahı yaptım yattıgımda 5ti saat. nuraycım cumartesi günü sabah gelirsin diye bekledim desti izdivaç başlamıştı belki gelir dediydimm.. :))
dün dr kontrolümüz vardı arkadaş bebiş 2.600gr 46 cm.olmuş haftaya tekrar gidecegiz nstye baglanacakmışız.
herkese güzel bir pazar günü diliyorumm. malum hafta sonu gelemeyebilirim.. ama yazılarınızı arada takip etmeye çalışacagım.. hepinizi çook çook öptümm.
reglim bitiyor aslıcığım yaaa ondan değilllldırımım hayalet gibi takılmıyorum şekercimm msjımı yazıyordumm ama ben malum çok kalamıyorum pc başında ama kadınlar kulubü ekranım açık olur hep.dırımcımm miden küçülüyordur belki ondan birşey yiyesin gelmiyordur artık tatlımm.birde reglisin ya ondandır şekercim. yerimseniben
aslicim masallah oglumz kocaman adam oldu:dance:
hadi ya dun desti izdivac mi vardi hehe
demin tekrara denk geldik yine izledigim kadarini gorebildim yaaa sans iste
pazartesi sali izleyecegm belki talibi gelir ya da gelmzse de birkac kez cikarabiliyrlar ayni kisiyi hehe
dirim kusum ilac etkisini gostrmis istah kalmamis hehe
ama hic yemeden olmaz yemeye calis
oo super ya boyle giderse acayip kilo vereceksin dirimmmmmmmmmm:dance:
valla kusum senin boreklerin yemeklerin kurabiyelerin methini duyuyoruz ama kendulerini gormedigimden mutevellit bise diyemiorum sadece yalanmakla idare ediorumklava::1rolleyes:
kuşum bilmemmi askum yaprdın eminim Şeniz
emmeeeeee yapardım ederdim le benim karnım doymuyo malesef muhahahaha:roflol:sırnaşık şey:CüvCüv:
efferin kusum hem de kendin acıosun boregı masallah sana
bu zamanda buule karı bulmak heleki senin yasında zorrrrrrr
kocan bilsin kıymetini:sm_cool:
ben geldim kızlar ama yoksunuzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben yarın dr gidicem sekiz sekizbuçuk gibi gel dedi anlamdım ama yarın sekiz gibi giderim
ayyyyy şu zıkım kistimÇok üzgünüm çoook gitmiş olsada iğnelerime başlasam hayırlısıyla offffffffff
ileri dönük hayallerime bakın kistim ditsin iğnelere başlayım bu işte hayallerim şuan
bakalım yarın belli olur tedavim
sizde bana dua edin olurmubenneyaptımki
valla ben bunaldım dedim cuma gidelim dedi yok dedim sonra pazar gidelim dediiibenim koçişi dışarı çıkarmak ne mümkün
hiç dışarı çıkmaz :mymeka:
cumartesi pazar tatil günüm ve evimde geçirmek istiyorum diyo Kötü Kazenbende içimden bende senin kafana bi tane geçirmek istiyorum diyorum:mymeka:
Selam kzilarr bende geldimmmmm
ulen dedim artik evdeyim sizlerle bol bol takiliriz bi evde oturamadim evde olduğum zamanda
misafirim var anacimmmmmm.kaynanamlar bendelerdi şimdik
uğurladim geldim yaniniza gerçi pc başindada oturamiyorum çok
fazla koltuk üstünde zor anacimmm
eeeeeee nasilsiniz bakemmmm
canım size yakınmı oldu eşim tv izliyor sinirden hop oturup hop kalkıyor sesini kıs dedim kızım etkileniyor allahım bu millet ne yapacak ne günlere kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?