Aysonu Kizlari 2008

kızlar günaydınnnn nasulsunuz nuray kuş açılış yapmışşş
bende gelirken fakeyi gördümmmm
istanbul çok güsel esiyorrrrr dün balkonda fanilasız oturdum sırtım ağrımışşş
aksam arkadaşım geldi yeni bebeişi ilee allahım nasıl güsel olmuş kırkı çıktı büyümüş
kilo almışşş yanaklarııııı dombili olmuşşş
dün bişey daha gördüm eşim güsel bebek bakıyor dün hava güselken annesi sardı battaniyeye
getirdi balkona pusetide vardııı ....eşim onu aldııı balkonda gezdirdiii gezdirirken üstü açılmasın diye
sürekli battaniyesini kolladı sonra dizlerine yatırıp salldı ...nasıl yakıştı kocamaa bebekkk yaaa
diyeceksinizz o nasıl oluyor bazı kimse tutmasını bile beilmezya benimki öle değildi çok güsel tutuyorr
seviyordu ama tecrübeli biraz kendi yiğeni 6 aylıkken kayınvalideme gelmişş eee evde kız olmadığı için abisi ve eşim sıryala bakmışlar yiğenlerine tabi yengem geldiğinde hep göstermiş böle tutun şöle yapın diyeee............eşim derrr tuvaleti biterdi amcaaa bitti derdi diyor.....şimdi kızımız 13 yaşındaaa

onlar saat ikide gittiler arkdaşıma dedim her hafta gelecem yaa dedimmm büyüyor bu velet dedim
kızda dedi evde yanlızım gel tabi dedi...
onlar gitti eşimle yattık eşim derki ne güsel bebekti bizimde olacak inş. diyor......
eeeeeee bende bütün gece etki altında kalıp hep bebek gördüm rüyamda
inş.rüyalarım gerçek olur arkadaşlarım...inş........

ayyy canim benim yaa insllah olacakkk:teytey:

ben de internetten bebisim icin alacagim seylere bakiyorum site arastiriyorum taksit seceneklerine bakiyorum 1 ay sonra almaya baslayacagm hayirlisiyla 6.ayimda

ohhhh maşallahh kuşum yaaaa şaka maka o kadar oldu yaaa daha dün gibi
hamile haberini alışım bana yolladığın testin resmi duruyor bende halaaaaŞeniz
bende arkadaşımın bebişineee çoraplar aldımmmmm çok güseldiii

evet tatlımmmm yaaa çok güsel gir bakkkk tabiiiii en büyük hakkın yaa:CüvCüv:
arkadaşımın bebeği aynı babasına benziyorrrr hahahaa kız diyorkii üleynnn diyooo
9 ay karnımda taşıdımmmm 30 saat sancı ile seni doğurudmmmm sen girr herşeyinle babana benze diyorrr:roflol:azcukkk kaşın gözün bana benzeseydi derrr kızzzsırnaşık şey

aslımmmmmmmmmmmmmm hayalet olarak takulmaa kuşummmmmmm gelll

biz daha yeni kahvaltı edecezzz h.sonu dengem şaşıryorrr ama p.tesiiii aynen devammm
bu ilaç ben,bitridi kızlarrr canım yimek yemek istemiyor hiçbişey cezbetmiyorr ve midem bulanıyor kusasım geliyor heppp yaaaaaa ne felaket bişeymişş bu yan etkisinde midebulantısııı ateş basma diyorrr ...aynısı var yaaa ateş basıyorrrr midem aldı başını gittiii
hamişliktede sanırımm bölee yaaa açsın ama yiyemiyorsunnn ayyyy çok fenaa yaaa

ama bebişim gelsinnn her sıkıntısına rağzıyım yaaaaa onun içinnn yemeden içmeden kesilirimm gelsinnn annesineeee

herkesee günaydınn güzel bayanlarr. dün gece yinee sabahı yaptım yattıgımda 5ti saat. nuraycım cumartesi günü sabah gelirsin diye bekledim desti izdivaç başlamıştı belki gelir dediydimm.. :))
dün dr kontrolümüz vardı arkadaş bebiş 2.600gr 46 cm.olmuş haftaya tekrar gidecegiz nstye baglanacakmışız.
herkese güzel bir pazar günü diliyorumm. malum hafta sonu gelemeyebilirim.. ama yazılarınızı arada takip etmeye çalışacagım.. hepinizi çook çook öptümm.

dırımım hayalet gibi takılmıyorum şekercimm msjımı yazıyordumm ama ben malum çok kalamıyorum pc başında ama kadınlar kulubü ekranım açık olur hep.dırımcımm miden küçülüyordur belki ondan birşey yiyesin gelmiyordur artık tatlımm.birde reglisin ya ondandır şekercim. yerimseniben

ooo bebeğimizzz baya büyümüşşş yaaaa süperrrr oğluşmuzzz geliyorrr deseneee
doğunca çok küçük gibi geliyor amaaaaa hemen büyüyorr veletlerrr
arkadaşımınki göüzmün önündeeeeee
takip et kuşummmmm pc canavarı eşinnnnn maşşalllahhhh heçç bırakmıyorrr
benimkide ben anlamam der dururrr

reglim bitiyor aslıcığım yaaa ondan değillll
bu ilaç etti böleee beniiiiiii

cnm yiyorum ama sadece tuzlu ekşi şeyleri bitti tatlı krizimmm adett günümde öle oldum dimekkk şimdi kurabiyenin yüzüne bakmıyom o gün yedim 3 tane tmm eşim götürdü hepsinii valllaaaaaa dün kızlar yedi bideeeee
eşim felakett yaaa böreğe nasıl yumuluyorr bende aksam yemeği yemedim bir parça böğrek alam dedimmm sen yemee dediiii üleynnnn dedimmm ben o kadar açmışımmm kıçımdan ter çıkmışşş bir parçaaa böğreği çok gördünnnsenağlamadedimmm ekmek yemedim bütün gün dedimmm tmm tmm sen üzülmee ye tatlım diyorrr
ama bir tepsi börekk bitti arkadaşım diyoki iyiki tok gelmişizz birsennn aç gelsek ne yapardık dediiii ne olacak kuzuumm dedimm aç dolabı ne varsaa yeeee dedimmm

valla kusum senin boreklerin yemeklerin kurabiyelerin methini duyuyoruz ama kendulerini gormedigimden mutevellit bise diyemiorum sadece yalanmakla idare ediorumklava::1rolleyes:

ahhhhh kuşum yaaaa keşkeee yakınımda olsammm yapmazmıyım yaaaaaaaaa

helede sanaaa:CüvCüv:Şeniz

cnm ben yimek yapmasını çok seviyorum yemek pasta böğrekk yemek içmekle ilgili olsunn tam ev kadını modelimmm

ama yapmıyorum çok fazla benim kocaaa 100 kilodan fazla olur yoksaaa

ama böğrek çok zahmetli cnmm onu hamurunu yoğurrr tek tek açççç valla 1,5 saatte oluyorr
gökçen geldiğinde hiç kısmet olupta yapamadımmm

işte bombomla neşe geldiğinde yapmak istiyorum ama kısmettt

dime öleeee yawwww bak şimdiii yapsam kargoyla yollasammm
en azında kurabiye bozulmaz Şeniz

cnm kocam bilmeezzmiiiii kıymetimiiŞeniz

yawww nuray kuşum var oda başka sayfalarda sanurummmm
neysee bugün pazarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimsenin olmaması normalll

bende kaçtummm kocişle azcuk dışarı çıkıyoruzzz gezecezzzz hahahah

Selam kzilarr bende geldimmmmm
ulen dedim artik evdeyim sizlerle bol bol takiliriz bi evde oturamadim evde olduğum zamanda
misafirim var anacimmmmmm.kaynanamlar bendelerdi şimdik
uğurladim geldim yaniniza gerçi pc başindada oturamiyorum çok
fazla koltuk üstünde zor anacimmm
eeeeeee nasilsiniz bakemmmm

cnm hayırlı haberlerle dön tatlım yaaa
inş.ksitin gitmiştirrr...

valla ben bunaldım dedim cuma gidelim dedi yok dedim sonra pazar gidelim dediii
işte çıktık yeni geldik eve yorulduk yaaa gez gezzzz eve geldik şükürrr

valla dışarı seni çıkarsın kuşum yaaa birtek yatarak dinlenilmiyorkiii
gezerkende rahatlıyon

cnm biz iyiyiz sen nasılsınnnnn doğummmm gelmişşş kuşummm
bu halinleee misafirlerle uğraşmışsınnnn
artukk gell yaw

neyse biz testere 4 ü izleyecezzzz öperim sizi arada bakarımmm

bizim burada patlama varrr
benim eski patroun sokağında olmuşşş

offff sıkıldımm yaaaaaaaaaaaaaaa

canım size yakınmı oldu eşim tv izliyor sinirden hop oturup hop kalkıyor sesini kıs dedim kızım etkileniyor allahım bu millet ne yapacak ne günlere kaldık

canım size yakınmı oldu eşim tv izliyor sinirden hop oturup hop kalkıyor sesini kıs dedim kızım etkileniyor allahım bu millet ne yapacak ne günlere kaldık

CANIM PATLAMAYI DUYACAK KADAR YAKIN DEĞİLL
AMA TEK BİR TAŞITLA GİDERİZ ORAYA ALIŞVERİŞMERKEZİ VAR ZATEN ORADA VE BİR YAKINIMIZIN SOKAĞI ORASI SİNİRİM OYNADII YAAA ALLAHIM YAAA

günaydın millett;

daha yeni kalktım ve ben yine aç değilim kafayı yemek üzereyim ya canım kahvaltı hazırlamak istemiyo

aksam çok geç yattım şu olayı izledim haberlerde nasıl daraldım nasıl üzüldümmm analatamam yaaa

hiç günahı olmayan insanlar gitti ölü sayısı 14 dü kaç şuan bilmiyorum aksam geç yattım sabah eşim

gittii o kadar rahatsız uyudumkii anlatamam sizee sahada eşimin gitmesi beni bu sefer üzdü yaa

allah onu korusun kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin .....allahım bütün kötülüklerden korusun

çok korkuyorum kızlar yaa ...............bu tedriginlikle yattım sabhada tam uyuyacağım yaaaaaaa biri

tak tak takkkk yaaa saat 9 da tadilatmı yapılır yaaa insaf yaaaa ulan bi bulsamm yapanı sinirim tepemde

neyse sonrada telefon çaldı kayınvalidem çıkmışş gelcekmiş tmm dedimmm şimdi zoraki bir lokma biey atayım ağzıma ........

ilk iş buraya gelmek olduu çünkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…