ay kızlar günaydın..
sormayın bende dün gece uyuyamadım gece 3 müydü ne uyudum ama çarşaf falan altımda kalmamış o kadar çok uyandımki sabah saatdin sesiyle uyandım eşimde sabah kalkarken hiç uyyuyamadım ddeddii ..off sanırım üzüldük psikolojhik olarak uyuyamadık huzursuzluk vardı...sabah kalkdım gezindim geri yattım 8,30 da 10 dakika kestirmişim ama hala kazan gibi kafamın içi..
neden yyaparlar böyle bişi yi yaa aklım almıyorr ...neyin kaavgası neyin uğraşıı hepimiz ölecez bu dün ya ne onlara ne bize kalmayacak...güzelce dostça sevgiyle yaşasak olmazmııııııııııııııı offf offffffffff
3 yaşında bi kız çocuğuda ölmüş annesi duyunca nasıl feryat figan olduu off offff çok kötüüyümm..
kızlar ben geldim ve hiç iyi haberlerle gelmedimmmmmmmmmmm
çok üzgünüm dr laparoskopi dediiiiiii
nemiş çikolata kistiymiş benim kist drlardan nefret ediyorum bana hemen ameliyat edelim dedi bende hayır dedim
manyak yeni anlayabildi
kızlar çikolata kisti olsa iki ayda gidermi gittiğim bütün drlar basit kist dediler
bürsürü iğne aldırdı bana şimdide ameliyat diyo
artık ağlamak istemiyorum
çok sıkıldım kızlar herşeyi oluruna bırakıcam
ne olur benim için dua edin
kızlar ben geldim ve hiç iyi haberlerle gelmedimmmmmmmmmmm
çok üzgünüm dr laparoskopi dediiiiiii
nemiş çikolata kistiymiş benim kist drlardan nefret ediyorum bana hemen ameliyat edelim dedi bende hayır dedim
manyak yeni anlayabildi
kızlar çikolata kisti olsa iki ayda gidermi gittiğim bütün drlar basit kist dediler
bürsürü iğne aldırdı bana şimdide ameliyat diyo
artık ağlamak istemiyorum
çok sıkıldım kızlar herşeyi oluruna bırakıcam
ne olur benim için dua edin
bend eyaparak dökümü izlioyrum cnm ya kaynanam gelecek inş.yolu bulur gelirr kadıncağız artık yaşladı bizim evede hep araba ile getirdik kadın yolu şaşırıyorrrahh canım benım bak pes etmek yok sakın devam etmelisin hemen ameliyat olma bence bu sende ki kistler geçmiyormuydu o kadar ultrosonlara girdin temizleniyordu kistlerin...bence dr una söyle ben ameliyatdan önce ben ilaç tedavisi olmak istiyorum dee zorla senı ameliyat edecek değilki demi...
öyle hemen kestirip atmak yookkk..çabalayacaksın sakın oluruna bırakmıyacaksın..zaman o kadar çabuk akıp geçiyorki farkında bile varmazsın benden söylemesi sonra kafanı çok vurursun duvarlaraa..
ahh drım ahhh nediyeceğimi bilemiyorum ..sadece üzülüyorum....birazdan kanepeye uzanıp yaprak dökümünü izleyecem uyuada bilirim çok kötü kafam beynim..... üzüldüm çookkk
aslım sanada günaydın et bacım kahvaltını yawwwwŞenizgünaydın güzel bayanlarrr. umarım herkes iyidir.fakecimm hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımm. dün gece olan olaylardan bende çok etkilendim allahım tez zamanda cezalarını versinn.
herkese iyi günler ben kahvaltımı yapıp geliyorum şekerler.
fatosun telı kımsede yok mu
hamısse sevıncten ucmuslardr :teytey:buraya hemen yazamaz yanı sanmıorum
kusum o tickeri nerden buldun ne guselmis
linki nasil
ya ben baska takvim eklemek istiorum ama her kodu kabul etmio yaa nasil bir formatta yazilmasi lazimmm
dun sinemaya gittik ya dunyanin merkezine yolculuk hani 3 boyutlu film ona gittik
guzeldi degusuk oluo 3d olunca tavsiye ederim:1rolleyes:
kızlarrrrr bende celduuuummmmm..
ya benim karnım sertleşmeye başladı. nuray olsaydı sorardım ona. galiba bebiş yukarı doğru mu büyüyo ne. taş gibi top gibi bişey geliyo dokununca.
cumartesi gidicez galiba doktora. acaba napıyo bebiş iyimidir?
rüyamda düşük yapıyodum. ama çok ilginçti. kanama oluyo. eşim diyoki. kanaman var. ben diyorum ki bişey yok regl olmuşum. ama çocuk diyo. sonra aklıma geliyo. ayyy çok kötüydü kızlar ya. sonra bi de mevlüte gittiğimi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?