Aysonu Kizlari 2008

ay kızlar günaydın..

sormayın bende dün gece uyuyamadım gece 3 müydü ne uyudum ama çarşaf falan altımda kalmamış o kadar çok uyandımki sabah saatdin sesiyle uyandım eşimde sabah kalkarken hiç uyyuyamadım ddeddii ..off sanırım üzüldük psikolojhik olarak uyuyamadık huzursuzluk vardı...sabah kalkdım gezindim geri yattım 8,30 da 10 dakika kestirmişim ama hala kazan gibi kafamın içi..

neden yyaparlar böyle bişi yi yaa aklım almıyorr ...neyin kaavgası neyin uğraşıı hepimiz ölecez bu dün ya ne onlara ne bize kalmayacak...güzelce dostça sevgiyle yaşasak olmazmııııııııııııııı offf offffffffff

3 yaşında bi kız çocuğuda ölmüş annesi duyunca nasıl feryat figan olduu off offff çok kötüüyümm..

ahhh cnm yaaa ahhhhh ne yapıyolar ne istiyolar
anlasakkkk .....................
bizim mehmetciğimiz ölüyorrrr onlar yetmedi
masum bebekler ölüyorrr
bazen düşünüyorum hangi dünyaya bebek getirmeye
çalşıyoruzz rabbim korusun bizleriii

ahhh canım yaa ne diyeyimm ne söyleyim yaaaa

valla senin şansına doğru düzgün dokotr çıkmadı
bende ömleydim ama rabbime şükür ki bu sefer iyi bir doktor buldum

cnm keşke imkanın olsada istanbula gelsen ben sana bakardım burada tedavi olurdun tüp bebek yapardın nasıl olsa fiyatlar aşağa düşmüşş yaaa

ama şuan yapacağın tek şey var mola vermen bence sen d.kontrol hapına başla adettin başladı bu ay olmaz birdahki aya başla ve dinlen cnm ...piskolojin düzelsin cnm
yaaaaaaaaaaa çok yıpratıcı bir yoll

ahh canım benım bak pes etmek yok sakın devam etmelisin hemen ameliyat olma bence bu sende ki kistler geçmiyormuydu o kadar ultrosonlara girdin temizleniyordu kistlerin...bence dr una söyle ben ameliyatdan önce ben ilaç tedavisi olmak istiyorum dee zorla senı ameliyat edecek değilki demi...

öyle hemen kestirip atmak yookkk..çabalayacaksın sakın oluruna bırakmıyacaksın..zaman o kadar çabuk akıp geçiyorki farkında bile varmazsın benden söylemesi sonra kafanı çok vurursun duvarlaraa..

ahh drım ahhh nediyeceğimi bilemiyorum ..sadece üzülüyorum....birazdan kanepeye uzanıp yaprak dökümünü izleyecem uyuada bilirim çok kötü kafam beynim..... üzüldüm çookkk

günaydın güzel bayanlarrr. umarım herkes iyidir.fakecimm hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımm. dün gece olan olaylardan bende çok etkilendim allahım tez zamanda cezalarını versinn.
herkese iyi günler ben kahvaltımı yapıp geliyorum şekerler.

bend eyaparak dökümü izlioyrum cnm ya kaynanam gelecek inş.yolu bulur gelirr kadıncağız artık yaşladı bizim evede hep araba ile getirdik kadın yolu şaşırıyorrr
inş. kazasız belası gelir yaaa
aslım sanada günaydın et bacım kahvaltını yawwwwŞeniz

fatosun telı kımsede yok mu
hamısse sevıncten ucmuslardr :teytey:buraya hemen yazamaz yanı sanmıorum

cnm ya bende merak ediyorum ziyaretci sayfasına yazdım msnden de yazıdm ama msn kapalıydı tabiii

offf telefonu yokkkkkk

hava o kadar kapalıki içim sıkıldı yaaaaaaa

kaynamada gelmediii............

yağmur yağacak buralardaa

kusum o tickeri nerden buldun ne guselmis
linki nasil
ya ben baska takvim eklemek istiorum ama her kodu kabul etmio yaa nasil bir formatta yazilmasi lazimmm

cnm bu şey delpin için biliyorsun bayadır yoktu şimdi çok hastaymışş
ne olduğunu demiyolar ama kazen açmış başlığı cnm
bu arada o resmi masa üstüne ekleee oradanda resimleri nasıl yüklüyorsak öle koyuyorsun banam talin gösterdi cnm

dun sinemaya gittik ya dunyanin merkezine yolculuk hani 3 boyutlu film ona gittik
guzeldi degusuk oluo 3d olunca tavsiye ederim:1rolleyes:

ayyy benümmmm danamdaaa istedi ben gitmem dedim güselmiydi yaaaa tuhhh kırdımm danamı yaaaa gitseydik keşkeee neyseee gelince giderimmm

nasullll yağmur yağıyorrrrr nasıllllllllllllllllllllllllll çatımaa vuruyorr tak takkkk mis gibi toprakk kokuyorrr

off ya kaynanam da evden çıkacaktı kadın ıslanacak yaaaa tuhh yazıkk hasta olur şimdi oo

kızlar tünaydın ben yazıp hemen kaçacam ya nasılsınız
ya benim içim sıkıldı jale testi tekrarlamış negatif çıkmış neden olabilirki şimdi dk ada gitmiyor
adet söktürücü içmiş ve bugün 3. günüymüş diyao 4 gün geçsin kanamam gelmezse giderim dedi bende git dedim olursa beraber gidecez inşallah bu son yaptığı test yanlış çıkmış olsun ya

buarada fatoş keşke hamileyim der ona sevineyim yemin ederim yuttunurken boğazım acıyor aslında hamile diye çok sevinmiştim inşallah öyledir.

kızlarrrrr bende celduuuummmmm..

ya benim karnım sertleşmeye başladı. nuray olsaydı sorardım ona. galiba bebiş yukarı doğru mu büyüyo ne. taş gibi top gibi bişey geliyo dokununca.

cumartesi gidicez galiba doktora. acaba napıyo bebiş iyimidir?

rüyamda düşük yapıyodum. ama çok ilginçti. kanama oluyo. eşim diyoki. kanaman var. ben diyorum ki bişey yok regl olmuşum. ama çocuk diyo. sonra aklıma geliyo. ayyy çok kötüydü kızlar ya. sonra bi de mevlüte gittiğimi gördüm.

canım hayırlara vesile olsun rüyanın tersi çıkar derler bide kan görmüşün rüyayı bozar zaten o
inşallah hayırlı doğum yapacan ve beğin sağlıklı saatli ve uzun ömürlü olacak annesi:CüvCüv:
sen sakın kötü düşünme hep güzel düşün güzel olsunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…