Aysonu Kizlari 2008

cnmmmm farlutal içtim demişti onda pregestron var belki ondan öle çıkmıştır.... cnmm
hakkında hayırlsı olsun cnm yaa

offffffffff kaynanam geldi halaaaa karnum acuktuu yaaaaaaaaaaaaaa

sen nasılsın neşemm

inşallah canım amiiin. kaç gündür yasin okuyucam diyorum nasip olmadı. ondan mı etkilendim nedir. yarın da kandil. bugün okuyayım biraz. sizlere de dua edicem kızlar.

selam millet naberler bakalım nasıl geçti haftasonu ben annemlere gittim ordaydım evime yeni geldim evim evim güzel evimmm valla ohhhh dünya varmış valla ana evide olsa kendi evini arıyorsun rahatlık başka bişii oluyor beee eeee yaramazlık yok ya inşallahhh :)))))))))))

yahu bu site beni gerçekten sevmiyor kesin inandım buna 2 saattir yazı yazıyom ama eror veriyor ben oynamıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hicrancımm evt sitede sorun vardı bende açılmadı uzun bir süre nasılsın canımcım. bu arada kızımın adı çok güzelmişş. ceylinn.

hicrancımm evt sitede sorun vardı bende açılmadı uzun bir süre nasılsın canımcım. bu arada kızımın adı çok güzelmişş. ceylinn.

teşekkürler aslicim 2.isminide karar vermeye çalışıyorum ya AZRA CEYLİN yada RANA CEYLİN yada TUĞÇE CEYLİN veyaaaa İREM CEYLİN bunlardan biri olacak ama hangisi:sm_confused::uhm:CADIARZU

Son düzenleme:
kedicik hoşgeldin naber canım?

iyidir bernoşum. bebiş büyümeye başladı galiba. bi tuhaf karnım. sanki bi top var yukarı doğru çıkıyo galiba artık :asigim:

çok sıcak canım ya. çalışırken bile durduk yerde terliyorum.

sen ne yaptın bi tanem.

kızlar merhaba nasılsınızzzzz

kayınvalidemmm yanımda ondan ben bu hafta pek sık olmayacam
yaa fatoşdan bi haber yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hicrancımm kimsecikler yok nerde bu hatunlarrr.

hatunlar sıcaktan erimişler kendülerini toplayıp geleceklerrr:roflol::roflol::roflol:
benimde karnıma ağrılar giriyor bugün hayırdır inşallah sabahtan beri 5 oldu yahwwww gelmesin benim kız erkenci erkenciii ay böyle devam ederse netçem bilmem çarşamba 12 de randevum var doktora gitçem erkende arayıp dr da telaşa vermek istemiyom çünkü o kadar çok aradımki adamı artıkkk sesimden tanıyor benüüüüüüüüüü

ay dişimde ağrıyor çektirmem gerekiyordu korktum gitmedim dişç 7 aydan sonra dokunmuyoruz çekilecek dişlere senin zaten riskli hiiiç dokunmam demişti ay korkuyorum valla daha zamanda var netçem bilmem inşallah daha çok acımazzzzzzzzz CADIARZUaman be ne çürük karı çıktım ben be 10,000 bakıma ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol:

ay ne bilim bernoş daha erken değilmidir. ama önemli değil, çıksın o büyüsün de.

canım ya inşallah sende yine hamiş kalıcaksın. bu ay sonunda tekrar kontrol için mi gidicen, yoksa bi ilaca falan mı başlıcak.

cnm ben iyiyim ne olsun işte benim içinde günler aynı işte eşim seyhate gitti ben evdeyim kayınvalidem geldi ben yanlız kalmayım diyeeee
eşim geldikten sonra işte test yaptırcak cnm sonuca göre benden rahim filmi isteyecekkk
diyet yapıyorum cnm geçen hafta ilk haftamda bu ikinci haftam geçen hafta 1,700 kilo vermişimmm .....bendeee bekliyorummmmmmm cnmm işteeee bakalım tedavimiz ne olacka görecezz

aferin kız birsen 1,700 kg heee iyi maşallah böyle devam et bakeeem tedaviye kadar 10 kilo ver barim canım yaaa bol maydonoz ye ve bol su iç her yemekten önce 1 bardak su içmeyi unutma iştahı keser yemekten kalkarkende iç yemek arasında da yani her öğünde 3 bardak su bacımmm verirsin kolayca inşallah hadi kolay gelsinnnŞeniz

valla hicroşum bu şeker ilacının yan etkisi
mide bulantısı var o yüzden midem çok bulanıyor
iştahım yokk diyet yemeğini,zor yiyorum cnm
o yüzden sanırım iyi gidiyorummm

bu arada doktora gideceksin sanırım biz gidemedik yawww
eşim seyhatte geldikden sonra gidecekperşmebe gelir p.tesi testi verir.... inş. cnmm

ben yürüyüş yaptım duşa giriyorum cnmmm

sanırım fatoşşşşşşşşşşş hamileki gelmediii buraya olmasa gelirdiiii
inş. böledir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…