kızlar tünaydın ben yazıp hemen kaçacam ya nasılsınız
ya benim içim sıkıldı jale testi tekrarlamış negatif çıkmış neden olabilirki şimdi dk ada gitmiyor
adet söktürücü içmiş ve bugün 3. günüymüş diyao 4 gün geçsin kanamam gelmezse giderim dedi bende git dedim olursa beraber gidecez inşallah bu son yaptığı test yanlış çıkmış olsun ya
buarada fatoş keşke hamileyim der ona sevineyim yemin ederim yuttunurken boğazım acıyor aslında hamile diye çok sevinmiştim inşallah öyledir.
canım hayırlara vesile olsun rüyanın tersi çıkar derler bide kan görmüşün rüyayı bozar zaten o
inşallah hayırlı doğum yapacan ve beğin sağlıklı saatli ve uzun ömürlü olacak annesi:CüvCüv:
sen sakın kötü düşünme hep güzel düşün güzel olsunŞeniz
hicrancımm evt sitede sorun vardı bende açılmadı uzun bir süre nasılsın canımcım. bu arada kızımın adı çok güzelmişş. ceylinn.
kedicik hoşgeldin naber canım?
hicrancımm kimsecikler yok nerde bu hatunlarrr.
ben burdayım....
napıyosunuz :)
mefayo nun test günü ne zamandı..?
kedicik canım benim tek büyüsün de fıstığım çıksın burnuna dooru :))
ben napiim işte aynı canım .. aynı sıkıcı günler..
adet oldum işte bu ay da bekliicem sora doktora gidicem yine :)
hicrancım haketen yaa.. ne zor geçti yaw senin hamileliğin canım..
ama az kaldı inşallah çok ağrımaz dişlerin.. zaten hep derler diş problemi hamilelikte daha zor,
önceden halledin varsa çürük felan diye.. zaten zayıflıyo bebiş yüzünden galiba ..
geçmiş olsun canım..
dırımcığım ben de merak ettim fatoşu fakat ne zamandı sen hatırlıyo musun test zamanını...
sen nasılsın bu arada :)
kedicik canım benim tek büyüsün de fıstığım çıksın burnuna dooru :))
ben napiim işte aynı canım .. aynı sıkıcı günler..
adet oldum işte bu ay da bekliicem sora doktora gidicem yine :)
hicrancım haketen yaa.. ne zor geçti yaw senin hamileliğin canım..
ama az kaldı inşallah çok ağrımaz dişlerin.. zaten hep derler diş problemi hamilelikte daha zor,
önceden halledin varsa çürük felan diye.. zaten zayıflıyo bebiş yüzünden galiba ..
geçmiş olsun canım..
dırımcığım ben de merak ettim fatoşu fakat ne zamandı sen hatırlıyo musun test zamanını...
sen nasılsın bu arada :)
cnm ben iyiyim ne olsun işte benim içinde günler aynı işte eşim seyhate gitti ben evdeyim kayınvalidem geldi ben yanlız kalmayım diyeeee
eşim geldikten sonra işte test yaptırcak cnm sonuca göre benden rahim filmi isteyecekkk
diyet yapıyorum cnm geçen hafta ilk haftamda bu ikinci haftam geçen hafta 1,700 kilo vermişimmm .....bendeee bekliyorummmmmmm cnmm işteeee bakalım tedavimiz ne olacka görecezz
aferin kız birsen 1,700 kg heee iyi maşallah böyle devam et bakeeem tedaviye kadar 10 kilo ver barim canım yaaa bol maydonoz ye ve bol su iç her yemekten önce 1 bardak su içmeyi unutma iştahı keser yemekten kalkarkende iç yemek arasında da yani her öğünde 3 bardak su bacımmm verirsin kolayca inşallah hadi kolay gelsinnnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?