Aysonu Kizlari 2008

fatoşşşşşşşşşşşşşşşş cnm okumuyormsuunnnn hamişmisinnnnnn

ondanmıı hala gelmedinnnnnnnnnnnnnn

fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kız fatoşşşşşşşşşşşşşşş çatlattın bizi nerdesin canım bi haber verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende didimmm bu kız nirde diyeeee yawww
iii etmişsin cnm
bende senin gibi düşünüyorum cnm fatoşş hakkındaaa

kuzenim habersz geldi oglu bir canavar 7 yasinda bil gorunce saldiriyo benim zaten arizali arkadan elektrik kaciriyo bazen eller sakata geliriz diye hemen kaptmk zorunda kaldim yoksam size haber verurdum

sen naptin kusumm

iyilik kuşummmm kaynanam geldi oturuyoruz titanci izliyoruzzz
hiç bişey yapmadımmm bugün yarın ev işi felan yapacam
yimek yepıyor yiyor içiyor yatıyorummmm :roflol:

tatoşuu merak ediyorum bideeeeeeee

kızlar yine yazıp kaçacam ya fatoştan haber yok okuduğum kadarıyla inşallah kutlama yapıyorlardır
ve yarında bize müjdeyi verir
hepinize iyiakşamlar tatlı rüyalar öpüldünüz canlarım
kızmayın murat bekliyor starda istila diye dizi var onu izleyecez

kızlar hemen eve gelip pc yi açtım sabah girdim ama siteyi açamadım dün annem geldi gece bende sabah erkenden anneciğime gittim eşimin işi vardı kan vermeye babmla gittik 11 de verdim 12 de sonuç çıktı negatiffffffffff herzamanki gibi eğer pozitif olsaydı size internet kafeden sonucu bildircektim hep aklımdaydınız kardeşimle kulaklarınızı çınlattıkkk

fatoşum benim ya neyse hayırlısı buymuş bir tanem
bugün 2. kötü haber oluşum oldu ya offffffffffffffff
öpüyorum seni bir tanem inşallah normal yolla hamiş kalırsın en yakın zamanda

fatoşum benim ya neyse hayırlısı buymuş bir tanem
bugün 2. kötü haber oluşum oldu ya offffffffffffffff
öpüyorum seni bir tanem inşallah normal yolla hamiş kalırsın en yakın zamanda

neşem geçmişi yeni okudum bide jaleye üzüldüm hayırlısı olsun canım yaaaa inş hepimiz hayırlısı ile hamiş kalırız

birsencim nuraycım fakecim bernam neşem hepiniz beni merak etmişsiniz çok sağolun gönül isterdiki burdan size müjdeli haber verebilmeyi çok isterdim bu arada dilekçimde unutmadım gözlerim doldu valla ama olmadı kızlar yapabileceğim hiç bişi yok keşke olsa eşimle de konuştuk ramazandan sonra burda başka bi tüp bebek merkezi var bide ordaki dr la görüşücez ama ben çok yoruldum eşime dedim en az 5 ay ara verelim diye oda çok fazla olur arası dedi sıcağı sıcağına devam edelim dedi ara verirsek başlamak işkenc gibi gelir dedi karar verdi ramazandan sonraki ilk adette tekrar başlıcaz bende dinlenmiş olucam hayırlısı bakalımmm

bu arada kızlar sonuç pozitif olsaydı ne olursa olsun bi şekilde size ulaşıp haber vericektim hatta kardeşime de dedim eğer hamile olsaydım doğru internekafeye gidip bizim kızlara haber verirdim didim sadece annemin karadenizden dün gelmesi bu kdar geç gelmeme sebep oldu çok özlemiştim annemi gelene kadar hep konuştuk hiç susmadik çenem ağrımış heheheeh

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hicrancım aslıcım sizi unutmuşum içime sinmedi yeniden açtım pcyi .çok teşekkür ederim hepinizweeee ne desm az gelir desteğiniz için
bu arada hicran sana nazar mı oluyo yaaaa geçmiş olsun canım kızın için düşündüğün isismler çok güzel bende irem ismini çok seviyorummmm

fatoşcumm hakkında hayırlısı güzelimm. mutlaka herşeyin bir zamanı vardır. allahım hayırlısını versin. bu arada tabi herkes uykudadır sanırım allah hepinize rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar ben yine nöbetçiyim gibi görünüyor bakalım artık.

canım hakkında hayırlısı olsun olur inşallah moral bozmaz yokkkkk okkkkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…