kız fatoşşşşşşşşşşşşşşş çatlattın bizi nerdesin canım bi haber verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kizlarr didim size hamisse gelmes havaya ucmuslardir onlar deyuuu:dance:
ayy butun aile nasil heyecanlanmistir
aksini dusunmek moral bozuklugu dolayisyla gelmedigini dusunmek istemiorum
kuzenim geldi onla beraber yengeme gittik ordan carsiya indik esim de oraya geldi alisveris yemek ve ancak evdeyim yoruldum yine ama yurumem lazim o acidan cok iyi oldu acayip yurudum
kuzenim habersz geldi oglu bir canavar 7 yasinda bil gorunce saldiriyo benim zaten arizali arkadan elektrik kaciriyo bazen eller sakata geliriz diye hemen kaptmk zorunda kaldim yoksam size haber verurdum
sen naptin kusumm
fatoşşşşşşşşşşşşşşşş cnm okumuyormsuunnnn hamişmisinnnnnn
ondanmıı hala gelmedinnnnnnnnnnnnnn
fatoşum benim ya neyse hayırlısı buymuş bir tanem
bugün 2. kötü haber oluşum oldu ya offffffffffffffff
öpüyorum seni bir tanem inşallah normal yolla hamiş kalırsın en yakın zamanda
birsencim nuraycım fakecim bernam neşem hepiniz beni merak etmişsiniz çok sağolun gönül isterdiki burdan size müjdeli haber verebilmeyi çok isterdim bu arada dilekçimde unutmadım gözlerim doldu valla ama olmadı kızlar yapabileceğim hiç bişi yok keşke olsa eşimle de konuştuk ramazandan sonra burda başka bi tüp bebek merkezi var bide ordaki dr la görüşücez ama ben çok yoruldum eşime dedim en az 5 ay ara verelim diye oda çok fazla olur arası dedi sıcağı sıcağına devam edelim dedi ara verirsek başlamak işkenc gibi gelir dedi karar verdi ramazandan sonraki ilk adette tekrar başlıcaz bende dinlenmiş olucam hayırlısı bakalımmm
kızlar hemen eve gelip pc yi açtım sabah girdim ama siteyi açamadım dün annem geldi gece bende sabah erkenden anneciğime gittim eşimin işi vardı kan vermeye babmla gittik 11 de verdim 12 de sonuç çıktı negatiffffffffff herzamanki gibi eğer pozitif olsaydı size internet kafeden sonucu bildircektim hep aklımdaydınız kardeşimle kulaklarınızı çınlattıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?