fatosum soyleyecek sozum yok inanki ins bundan sonrasi guzel olur canim benim
aslimm gunaydinnn bu bebisler uyutmuyor bizi yaaa
fatosum soyleyecek sozum yok inanki ins bundan sonrasi guzel olur canim benim
aslimm gunaydinnn bu bebisler uyutmuyor bizi yaaa
canım hakkında hayırlısı olsun olur inşallah moral bozmaz yokkkkk okkkkŞeniz
fatoşcumm hakkında hayırlısı güzelimm. mutlaka herşeyin bir zamanı vardır. allahım hayırlısını versin. bu arada tabi herkes uykudadır sanırım allah hepinize rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar ben yine nöbetçiyim gibi görünüyor bakalım artık.
[IMG .!.:http://server81.kucukresim.com/uploads/miracei121b15.jpg[/IMG]
günaydın milletttt uyanıksanız tabiiii birsen kız yeşil ışığın yanıyor burdamısın sennnnnn[/QUOTE .!.:cnm ya ben kapalıyken sanırımm ışığımm mı yanıyor yaa
çıkış yapmadan çıktığımdan oluyorrr sanırım cnmmm
kızzzz kızın ismine iremmi koyacannn yaaaaaaa şiddettle hayırrr diyorummm
bende berbat bir anısı varrrr bu isminnn
ben yatmaya gidiyom kızlar çok güzel yağmur yağıyor penceremi açıp yağmur sesinde uyuyacağım
ben o seseeeeeeeeeeee uyanıyorummmm yaaaaaaaa
herkezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben geşldimm kaynanam varrrr ama yaprak dökümü izliyoruzzz
butun gun yatmak istyrm ayaklarim sizlio
bende de cok is var pazar pazartesi disardydim camasr bile yikayamadm dun gece 1makine yikandi daha yikancklar var etraf da daginik of ulen offffff
herkese tünaydınnn kızlarr tabi dün gece nöbet tutunca bugün ilk defa eşimi gönderdikten bir uyumuşumki uyandım saat 12 olmuş şaşırdımm. herkese güzel bir gün diliyorum.
hayırlı kandiller allah bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin.
ohhh cnm benim iyi etmişsinnn bende oturyorummm
yaprak dökümü izlioyrum o bitince kaynanamla yemek yerimmm sonrada evi temizleyecemm
tatlı yapacammm komşulara dağıtırımm
ne güzel canımcımm evi temizlerken yorma kendini. ne tatlısı yapacaksın arkadaşımmm. tatlicadiarzu
bende diyorum akşamüstü çocukları sevindireyim bakkaldan birşeyler alıp dagıtayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?