Aysonu Kizlari 2008

fatosum soyleyecek sozum yok inanki ins bundan sonrasi guzel olur canim benim

aslimm gunaydinnn bu bebisler uyutmuyor bizi yaaa

nuray naber canım yaaa sen yine iyisin güzelim ilk dönemlerine geldi sıcaklarrr son önemler feci oluyor hem ağırlık hemm şişliklerrr sancılar nefes darlıkları umarım rahat geçer senninkii bazıları çok hafif geçiriyor son dnemleriii

fatosum soyleyecek sozum yok inanki ins bundan sonrasi guzel olur canim benim

aslimm gunaydinnn bu bebisler uyutmuyor bizi yaaa

valla nuraycım bende ne düşünicemi şaşırdım

heheheh sizi hamişler sizi bebişler uyutmuyo sizi erkenden geliyonuz ayyyyy son aylar daha ağır be nurayım baksana hicranla aslıya inş.bi avazda doğururlar hahaaha

canım hakkında hayırlısı olsun olur inşallah moral bozmaz yokkkkk okkkkŞeniz

hicrancım saol canım dün birsenede söyledim ben artık üzülmek değilde başka bi boyuta geçtim hissizleştim sanki öyle kaskatı oldum çıktım nasıl anlatsam bilemedim çok zor allah kimseye yaşatmasın ama hayırlısı

evet aslıcım biz ne yaparsak yapalım bi zamanı var olmuyo işteeee

olmuyosa vardır bi nedeni demi ne yapalım

kızlar ben kahvaltı yapıyorum hemen bitirip temizliğe başlıcam evim çok pissssssssssssss annemde yoktu kardeşimde çalışıyodu her yer heryerde ben birazdan çıkarım akşama girerim ancak biter benim işler öffffffffffffffffffff bakalım nasıl aralaştırıcam bu evi

evet herkesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kandiliiiii mübarekkkkkkkkkkk olsun arkadaşlarımmm

offff bugün yağmur felan yağdııı hiç keyfim yok evi temizlyecektimmmmm mayışığımmmm

bende de cok is var pazar pazartesi disardydim camasr bile yikayamadm dun gece 1makine yikandi daha yikancklar var etraf da daginik of ulen offffff

offf nuraycığım yaaa aynenn benim lavobayı ve tuvaleti temzilemem şartttt zaten kaynanamla birlikteyizyaaa ben yapamam sürekli yıkamam şarttt ama temizlik yapacam

kaynanam balkonda oturmuşş kuran okuyorrr şimdiii
bende yaprak dökümü izliyorum kalakacammm

ayyyyyyyyyyyyyyyy mayışığımm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

herkese tünaydınnn kızlarr tabi dün gece nöbet tutunca bugün ilk defa eşimi gönderdikten bir uyumuşumki uyandım saat 12 olmuş şaşırdımm. herkese güzel bir gün diliyorum.
hayırlı kandiller allah bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin.

ohhh cnm benim iyi etmişsinnn bende oturyorummm

yaprak dökümü izlioyrum o bitince kaynanamla yemek yerimmm sonrada evi temizleyecemm

tatlı yapacammm komşulara dağıtırımm

ohhh cnm benim iyi etmişsinnn bende oturyorummm

yaprak dökümü izlioyrum o bitince kaynanamla yemek yerimmm sonrada evi temizleyecemm

tatlı yapacammm komşulara dağıtırımm

ne güzel canımcımm evi temizlerken yorma kendini. ne tatlısı yapacaksın arkadaşımmm. tatlicadiarzu
bende diyorum akşamüstü çocukları sevindireyim bakkaldan birşeyler alıp dagıtayım diyorum.

ne güzel canımcımm evi temizlerken yorma kendini. ne tatlısı yapacaksın arkadaşımmm. tatlicadiarzu
bende diyorum akşamüstü çocukları sevindireyim bakkaldan birşeyler alıp dagıtayım diyorum.

valla cnm rutin temizlik silip süpürcem banyoyu temizleyecemmm

yemeğim var ama öğeln yemeğimizi yiyip yapacammmm

cnm şekerpara düşündümmmm onu yapacam açıkcası benimde canım istiyorrr

apartmanda pek tanıdığım yokk ama evde bulduklarıma verecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…